Oktagon 27: Buchinger vs. Barborík kurzy, program a preview

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Další velký turnaj roku Oktagon 27 nabídne to nejlepší především ze slovenského MMA. Na zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě se za přítomnosti diváků už 11. 9. představí největší esa slovenské scény Ivan Buchinger, Vojto Barborík, Gábor Boráros, či Robo Pukač.

TERMÍN A INFOFIGHT CARD, VÝSLEDKYOKTAGON 27 ŽIVĚ

Vojto Barborík a Ivan Buchinger zabojují o pás pérové váhy organizace Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení Oktagonu 27: 9,6/10

  • Datum a místo konání: sobota 11. září 2021 od 18:00, Bratislava, Slovensko
  • Nabídka sázek: na zápasy turnaje Oktagon 27 si můžeš vsadit u sázkových kanceláří

Oktagon 27 Bratislava: Barborík vs. Buchinger – datum a informace

Po hodech přichází půst? Kdeže! Organizace Oktagon MMA se tentokrát představí na Slovensku na stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě. A návrat to bude velkolepý! Fanoušci se mohou těšit na titulový souboj vynikajících grapplerů Buchingera s Barboríkem. Do akce jde i rozjetý Fero Fodor, vycházející hvězda Roman Paulus, nebo srbský UFC veterán Bojan Veličkovič. Sleduj Oktagon 27 živě a ber bonus na první sázky za snadnou online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Má na dosah něco, co se ještě nikomu v Oktagonu nepovedlo. Fenomenální, avšak stále velmi nedoceněný, Ivan Buchinger, má vedle titulu lehké váhy šanci získat i šampionský pás pérové divize. Dvojnásobného šampiona může největší česko-slovenská organizace korunovat vůbec poprvé ve své historii! Co na to 7 let neporažený a v celé Evropě hodně respektovaný BJJ specialista Vojto Barborík?

OKTAGON 27
✏️ Kdy: 11. 9. 2021
✏️ Kde: Stadion Ondreje Nepely, Bratislava, Slovensko
✏️ Hlavní zápas: Ivan Buchinger vs. Vojto Barborík
✏️ Karta: Zobrazit celou fight card
✏️ Livestream / vstupenky: Zobrazit informace

Buchinger vs. Barborík analýza a sázkový tip

Atraktivnější souboj v rámci slovenského MMA by si v tuto chvíli hledal jen těžko. Specialisté na grappling a brazilské Jiu-Jitsu Vojto Barborík a Ivan Buchinger se proti sobě postaví tváří v tvář v zápase o titul pérové váhy (do 66 kilogramů). Jejich bitva bude také duelem dvou nejlepších slovenských gymů OFA vs. SFG. Tento zápas si nesmí nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů. Hodně pikantní bitva totiž vyvolává obrovské emoce a přitahuje pozornost celého světa.

35letý Ivan Buchinger (Spartakus Fight Gym) během své úžasné kariéry posbíral několik titulů světových organizací. V jeho statistikách svítí neuvěřitelných 38 výher a pouze 7 porážek. Hned ve 24 případech zvítězil na submisi. To vše ale často zůstává ve stínu skutečnosti, že se utkal s Conorem McGregorem.

Hned ve své premiéře v organizaci Oktagon vybojoval titul lehké váhy. 30. ledna 2021 na něj nestačil Rony Paradeiser, který odklepal Ivanovo škrcení v polovině prvního kola.

28letý Vojto Barborík (Octagon Fighting Academy) má za sebou vysněný debut v organizaci KSW. Na konci dubna 2021 porazil Krzysztofa Klaczeka a i v největší polské organizaci je v tuto chvíli blízko titulovému zápasu. Stejně jako v případě Buchingera, také Vojto Barborík je obávaným zemařem. Ze svých dosavadních 13 výher si 10 z nich připsal právě donucením soupeře vzdát. Barboríka i Buchingera pojí fakt, že nikdy neprohráli na submisi. Oba dva se také shodují v názoru, že jejich vzájemný duel bude druhým Zápasem století!


„Budu připravený na všechny aspekty boje. Je to jeden z nejzkušenějších bojovníků, proti kterému jdu, já jsem ale přesvědčený o svém vítězství.“ Přiblížil svoje pocity Vojto Barborík v rozhovoru pro FightLive.cz

„Oba dva jsme skvělí zápasníci. Myslím si, že by zápas mohl být klidně delší a rozhodovat se může až ve 4., nebo 5. kole.“ Nabídl svůj pohled Ivan Buchinger

„Tento zápas prostě chceš vidět. Oba dva jsou vynikající na zemi, takže já očekávám zápas v postoji.“ Prohodil na tiskové konferenci Oktagon Time promotér Ondřej Novotný.


TIP: Zápas půjde minimálně do třetího kola, v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem za registraci

V tomto vyrovnaném zápase uvidíme minimálně 3 kola

Oktagon 27 s Gáborem Borárosem, Bojanem Veličkovičem, Robo Pukačem, Vlasto Čepem a dalšími

Na turnaji Oktagon 27 uvidíme velké hvězdy slovenského MMA. O návrat na vítěznou vlnu se pokusí populární vítěz první série Oktagon Výzvy Gábor Boráros. O něco blíže titulu velterové divize se bude chtít přiblížit srbský veterán UFC Bojan Veličkovič. Na tomto turnaji si zkrátka přijde na své každý fanoušek domácího i světového MMA.

Oktagon 27 Ondrej Nepela Arena: Buchinger vs. Barborík - fight card (program a výsledky)

Na tomto místě najdeš aktualizovanou fight card turnaje Oktagon 27. Po skončení jednotlivých zápasů zde budou i výsledky.

OKTAGON 27: BUCHINGER VS. BARBORÍK | 11. 9. 2021
Hlavní karta
Featherweight Ivan Buchinger (body) vs. Vojto Barborík
Welterweight Robert Pukač vs. Máté Kertész (body)
Welterweight Gábor Boráros vs. Mickael Lebout
Welterweight Bojan Veličkovič (TKO) vs. Carlo Prater
Welterweight
Vlasto Čepo (TKO)
vs. Milos Kostic
Prelims
Lightweight Matouš Kohout zrušeno František Fodor (odstoupil)
Bantamweight Jonas Magard (sub)
vs. Elnur Veliev
Featherweight Roman Paulus (body)
vs. Szymon Rakowicz
Catchweight 88kg Michal Plesník vs. Matěj Šurin (body)
Heavyweight Štefan Vojčák (TKO)
vs. Andrii Ogol

Oktagon 27 živě: jak a kde sledovat oktagon live stream - online PPV na oktagon.tv, přímý přenos v TV

Na skvěle obsazený turnaj Oktagon 27 se budeš moct podívat také online. Na výběr máš několik možností. Oficiální stream organizace Oktagon (PPV) tě vyjde v předprodeji na 9,99 EUR. V den turnaje je to pak 12,99 EUR. Kvalita i plynulost streamu je už dávno naprosto v pořádku, takže si celý turnaj, včetně studia, užiješ na oktagon.tv se vším všudy. Výhodou je i parádní Full HD obraz, odborný komentáře a možnost zpětného přehrání.

Nákupem oficiálního přenosu navíc podpoříš organizaci Oktagon, která se postupnými kroky dere mezi světovou elitu a každý její turnaj nabízí nezapomenutelný zážitek.

Všechny zápasy také poběží v livestreamu Sázkové kanceláře Tipsport, kde je zapotřebí mít vsazeno v posledních 14 dnech tiket alespoň za 30 Kč. Poté si už stačí vyhledat jednotlivé zápasy v záložce live.

Sledujte živě Oktagon 27

OKTAGON 27 kurzy

Oktagon 27 vstupenky a možnost být přímo na místě (Arena of Ondrej Nepela)

Podobně jako na Štvanici v Praze, také na turnaji Oktagon 27 v Bratislavě bude moci být přímo na místě několik tisícovek diváků. Kapacita stadionu už nyní prakticky vyprodaná, což opět značí obrovský zájem o tuto akci. Přítomní fanoušci budou muset splnit několik kritérií (proticovidových opatření) pro vstup na turnaj. Lístky se prodávají v síti Ticketportal a detailnější info dohledáš také na sociálních sítích Oktagonu.

1️⃣Kdy a kde bude turnaj Oktagon 27?

Luxusně obsazený turnaj Oktagon 27 proběhne už v sobotu 11. září od 18:00 na zimním stadionu Ondreje Nepely v Bratislavě na Slovensku. Vše, co potřebuješ o turnaji vědět, se dočteš uvnitř tohoto článku.

2️⃣Kdo bude zápasit na turnaji Oktagon 27

Turnajová karta Oktagonu 27 je neuvěřitelně nabitá! V hlavním zápase večera si to o titul pérové váhy rozdají Vojto Barborík s Ivanem Buchingerem. Do boje jde i Gábor Boráros, Robo Pukač, či Matouš Kohout a další. CELOU FIGHT CARD OKTAGON 27 NAJDEŠ ZDE.

3️⃣Kde se můžu podívat na Oktagon 27 živě?

Pakliže nebudeš přímo v dějišti turnaje, můžeš si pustit turnaj online na internetu. Všechny možnosti sledování přímého přenosu turnaje Oktagon 27 popisujeme tady. V televizi turnaj živě nepoběží.

4️⃣Bude na turnaji Oktagon 27 Karlos Vémola?

Karlos Terminátor Vémola v současné době léčí zranění a turnaj Oktagon 27 v Bratislavě se ho týkat nebude. Pokud půjde všechno dobře, mohli bychom se ho dočkat na konci roku 2021.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ivan Buchinger bude na Oktagonu 27 bojovat o titul

Kde a kdy sledovat OKTAGON 27? Livestream online živě

Už v sobotu 11. září od 18:00 uvidíme další turnaj OKTAGON 27. Stane se Ivan Buchinger dvojnásobným šampionem? Sledujte živě.

Vojto Barborík a jeho boj na váze

Titulový zápas na turnaji Oktagon 27 dostává vážnou trhlinu

Nečekané trable přineslo páteční, oficiální vážení před sobotním turnajem Oktagon 27 v Bratislavě. Hned několik bojovníků nesplnilo váhový...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...