Oktagon 29: Kozma vs. Veličković - kurzy, fight card a stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Oktagon 29 v Brně ozdobí titulová obhajoba Davida Kozmy proti proti zkušenému srbskému fighterovi Bojanu Veličkovičovi. Podívej se na analýzu hlavního zápasu, návod na stream a sázkovou inspiraci na tvůj tiket.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIP
FIGHT CARDONLINE LIVESTREAM
VÝSLEDKY VÁŽENÍVSTUPENKY
REPORTÁŽ

David Kozma bude obhajovat pás velterové divize proti Ivanu Buchingerovi Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje Oktagon 29: 9,7/10

  • Datum a místo konání: 4. prosince 2021, od 18:00, Zoner BOBBYHALL, Brno
  • Nabídka sázek: na všechny zápasy turnaje jsou vypsány sázkové kurzy

Oktagon 29 Brno: Kozma, Veličković, Mikulášek, Malach a další – informace

Pevnost Brno bude první prosincovou sobotu dějištěm titulové obhajoby nejdéle vládnoucího šampiona organizace. O svůj třetí šampionský pás pod organizací Oktagon se měl původně pokusit fenomenální Ivan Buchinger. Smolné zranění z tréninku ho ale do zápasu nepustí, a tak se cesta k titulu velterové váhy otevírá pro elitního Srba Bojana Veličkoviče. Najde vítězný recept na Růžového pantera?

Klikni ZDE a sleduj Oktagon 29 ŽIVĚ. Snadnou registraci zvládneš jednoduše online a navíc získáš sázkový bonus, za který si můžeš rovnou vsadit na zápasy Oktagonu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Závěrečný měsíc tohoto roku nabídne v Oktagonu tradičně výživné menu. O mikulášskou nadílku se postarají zvučná jména domácí scény i nové zahraniční akvizice.

Do akce jde na turnaji Oktagon 29 i srbský postrah velteru Bojan Veličkovič, který díky souhře okolností může sesadit z trůnu Davida Kozmu. Po delší pauze se ukáže i Král Severu Jan Malach, nebo talentovaný Jakub Běle.

OKTAGON 29
✏️Kdy: 4. 12. 2021, od 18:00
✏️Kde: Zoner BOBYHALL, Brno
✏️Karta: Zobrazit
✏️Livestream: Tipsport TV, PPV
✏️Vstupenky: Informace zde

Oktagon 29 Ostrava nebude, turnaj se přesouvá do Brna

Necelé dva týdny před turnajem musela organizace Oktagon přistoupit k nepříjemnému kroku. Turnaj Oktagon 29 se v Ostravě nekoná, kvůli špatné situaci se šířením mutace koronaviru a novým vládním nařízením.

Turnaj Oktagon 29 se tedy mimořádně uskuteční v původním termínu 4. 12. 2021 v osvědčené Pevnosti Brno v Zoner BOBYHALL, kde se dříve konalo mnoho turnajů.

Oktagon 29 v Pevnosti Brno: Kozma vs. Veličković analýza a sázkový tip

David Kozma doposud v organizaci Oktagon nepoznal přemožitele. Devětkrát tu stál v kleci a vždy odcházel jako vítěz, včetně tři titulových obhajob. Růžový Panter je komplexním typem bojovníka, jehož doménou je zejména nevyčerpatelný fyzický fond a srdce válečníka.

V posledním zápase předvedl neskutečně krvavou řežbu s Apollo Silvou, a přestože byl ve čtvrtém kole v obrovských problémech, nakonec dokázal svůj pás na body ustrážit. Jeho velkou výhodou je zkušenost s pětikolovými zápasy, v posledních pěti duelech bojoval celých 25 minut hned třikrát.

David Kozma (28-11) Bojan Veličkovič (20-10-2)

Bojan Veličković se nejprve připravoval na zápas s Maté Kertészem, jenž měl proběhnout právě na turnaji Oktagon 29, i jeho původní se ovšem zranil. Poté, co Ivan Buchinger utrpěl na tréninku zlomeninu nohy, dostává srbský bijec ve svém třetím zápase v Oktagonu šanci zabojovat o pás velterové váhy do 77 kilogramů.

Srbský bojovník se může pochlubit bohatými zkušenostmi a jeho styl je do velké míry podobný tomu Davida Kozmy. Dokáže soupeře ukončovat na zemi (9 submisí) a v postoji je extrémně nebezpečný zejména díky svým lowkickům, ale i roundkickům na tělo, či highkickům na hlavu soupeře. Rovněž nepříjemný obrácený guard je velice špatně čitelný.

Jeho velkou nevýhodou je naopak skutečnost, že nikdy nebojoval v pátém a čtvrtém kole. Na druhou stranu pouze jednou jedinkrát byl v kariéře ukončen před časovým limitem.

TIP: Bojan Velickovic zvítězí, v kurzu 1,70 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Bojan Velickovic je mírným kurzovým favoritem

Oktagon fight card Oktagon 29 – program a výsledky zápasů

Na tomto místě najdeš kompletní zápasovou kartu, včetně výsledků. Níže v článku je k dispozici online reportáž z jednotlivých zápasů na hlavní kartě.

OKTAGON 29
Hlavní karta
Welterweight title fight David Kozma (TKO) vs. Bojan Veličković report
Lightweight Karol Ryšavý vs. Losene Keita (KO) report
Catchweight 80kg Christian Eckerlin (submise) vs. Ioannis Palaiologos report
Lightweight Matěj Kuzník (body) vs. Kriszstián Simon report
Heavyweight Daniel Dittrich (TKO) vs. Thomas Narmo report
Middleweight
Al Matavao (TKO) vs. Pavel Salčák report
Prelims
Lightweight
Jan Široký (body) vs. Marek Bartl
report
Middleweight Marcin Naruszczka (body) vs. Jakub Běle report
Lightweight Jan Malach vs. Arda Adas (submise) report
Welterweight Artur Karavaev (body)
vs. Omar Santana report
Featherweight Roman Paulus (TKO)
vs. Peter Gabal report

Oktagon 29 živě

Jak a kde sledovat Oktagon 29 živě? Online livestream, PPV, přímý přenos v TV?

Turnaj v Brně nabídne špičkové evropské MMA, a proto si jej nemůže nechat ujít žádný domácí fanoušek. Nejlepší volbou je sledování online zápasů na Oktagonu živě díky Tipsport TV. Zde si stačí vyhledat zápasy v nabídce live a rozkliknout daný stream. Podmínkou je mít vsazený tiket v posledních 30 dnech, v minimální částce 30 Kč.

Sledování Oktagonu u sázkové kanceláře Tipsport je nejefektivnější i z pohledu live sázení, neboť kromě sledování přímého přenosu, máš skvělý přehled o měnících se kurzech během utkání.

Alternativou je samozřejmě také oficiální PPV stream organizace Oktagon, který v předprodeji vyjde na tradičních 9,99 EUR a v den turnaje pak 12,99 EUR. Další možnosti sledování, včetně přímého přenosu v televizi, nebudou k dispozici, a tak je sledování turnaje Oktagon 29 v livestreamu na Tipsport TV ideální volbou.

Níže se podívej na poslední zápas Davida Kozmy a stejně tak Bojana Veličkoviče.

Bojan Velickovic video z posledního zápasu

Zajímavostí v kariéře Bojana Veličkoviče je mimo jiné to, že v roce 2012 dokázal jako jeden ze tří zápasníků na světě ukončit před limitem Jiřího Procházku. V posledním zápase si v prvním kole poradil s UFC veteránem Carlo Praterem z Brazílie.

Oktagon video - Free Prelims Oktagon 29 na YouTube a Facebooku

O první zápas na kartě, a tedy zápas ke shlédnutí zdarma na YouTube a Facebooku organizace Oktagon, se postará Roman Paulus v souboji s Peterem Gabalem. Která z mladých pušek bude slavit důležité vítězství?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Oktagon 29 vážení výsledky

Zde najdeš oficiální záznamy z pátečního vážení bojovníků. Vážení bude možné, jako již tradičně, sledovat v pátek 3. 12. ráno na YouTube zdarma.

OKTAGON 29 VÝSLEDKY VÁŽENÍ
David Kozma 77,1 kg Bojan Velickovic 76,95 kg
Christian Eckerlin 79,8 kg Ioannis Palaiologos 79,95 kg
Karol Ryšavý 70,7 kg Losene Keita 70,2 kg
Daniel Dittrich 109,4 kg Thomas Narmo 112,6 kg
Jan Malach 70,8 kg Arda Adas 70,5 kg
Roman Paulus 66,25 kg Peter Gabal 66,3 kg
Al Matavao 84,8* kg Pavel Salčák 84,3 kg
Matěj Kuzník 71,05* kg Kriszstián Simon 70,7 kg
Jan Široký 72,95 kg Marek Bartl 72,5 kg
Arthur Karavaev 77,5 kg Omar Santana 77,4 kg
Marcin Naruszczka 84,4 kg Jakub Běle 84,4 kg

Oktagon 29 lístky - vstupenky na Oktagon 29 informace

Po oznámení přesunu turnaje z Ostravy do Brna se fanoušci nejčastěji dotazují na platnost zakoupených vstupenek na původní turnaj v Ostravě. Klíčovou zprávou je, že lístky na turnaj v Ostravě zůstávají v platnosti pro nadcházející termín, kterým bude pravděpodobně konec března, začátek dubna 2022.

Nový prodej vstupenek na Oktagon 29 v Brně odstartoval v pondělí 22. 11. pro členy Oktagon clubu. V úterý 23. 11. od 15:30 šly vstupenky na turnaj Oktagon 29 v Brně do prodeje pro všechny fanoušky. Lístky si mohou zakoupit fanoušci s platným certifikátem o očkování, nebo ti, kteří nemoc prodělali v posledních 180 dnech, v den konání turnaje.

V případě rozhodnutí zakoupené lístky do Ostravy vrátit, je nutné počítat s procentuálním ponížením dané pořizovací sumy vstupenek podle platných podmínek poskytovatele. Turnaj Oktagon 29 se totiž neruší, ale přesouvá, a tedy není možné žádat zpět finanční částku v plné výši.


1️⃣Kdy a kde se koná Oktagon 29?

Turnaj Oktagon 29 se uskuteční 4. prosince 2021 v Brně. Kompletní informace ke galavečeru najdeš zde

2️⃣Jaký je hlavní zápas Oktagon 29?

V hlavním zápase dojde na souboj o titul velterové váhy mezi Davidem Kozmou a Bojanem Veličkovičem. Rozbor a sázkový tip na hlavní zápas najdeš tady v článku

3️⃣Kde sledovat zdarma online livestream Oktagon živě na internetu?

Turnaj Oktagon 29 bude znovu možné sledovat živě z pohodlí domova. Konkrétní postup pro sledování atraktivního MMA turnaje z Ostravy najdeš ZDE


Online reportáž Oktagon 29 Brno (Prelims i hlavní karta)

David Kozma vs. Bojan Velickovic

První kolo titulového zápasu bylo velmi vyrovnané, oba borci rozdávali calfkicky i lowkicky, od druhého kola už začal přebírat iniciativu Růžový panter, Veličkovič zkoušel odpovídat pokusy o takedowny, které ale Kozma velmi dobře kontroloval a naopak to byl on, kdo dominoval na zemi. Veličkovič na konci druhého kola začal postupně odcházet fyzicky.

Ve třetím kole inkasoval do té doby lepší Kozma čistý highkick, po kterém byl v kritické situaci. Veličkovič ale k překvapení všech udělal obrovskou chybu, protože se odhodlal k nasazení submise, kterou Kozma ubránil.

Vyčerpaný Veličkovič tak poprvé v kariéře ochutnal čtvrté kolo, které bylo ovšem kompletně v režii Davida Kozmy. Růžový panter postupně dostával soupeře pod obrovský tlak a v polovině čtvrtého kola jako teprve druhý bojovník ukončil Bojana Veličkoviče TKO.

Karol Ryšavý vs. Losene Keita

Doslova neuvěřitelnému výkonu Losene Keity dokázal Karol Ryšavý vzdorovat pouze do poloviny prvního kola. Keita dostál svým slovům a vstoupil do Oktagonu ve velkém stylu! Otřesený Karol Ryšavý si ze zápasu odnesl pravděpobně zlomené žebro a velmi tvrdou porážku.

Christian Eckerlin vs. Ioannis Palaiologos

Fantastický zápas dvou nových zahraničních akvizic v organizaci Oktagon přinesl vítězství německé hvězdy Christiana Eckerlina. Byl to sice on, kdo v úvodu zápasu inkasoval nepříjemné koleno, které mu způsobilo tržnou ránu pod pravým okem, nakonec však řeckého soupeře dokázal dostat na zem a uškrtit do bezvědomí v polovině prvního kola.

Matěj Kuzník vs. Kriszstián Simon

Duel dvou ortodoxních zemařů přinesl v prvním kole velkou přetahovanou v klinčích a papírový favorit Matěj Kuzník získal úvodní dvě kola pro sebe díky skvělé obraně takedownů a tvrdým loktům z horních pozic. Stejný scénář pokračoval i v posledním kole, Simon ze svých nadějných pozic nedokázal nic vytěžit a Matěj Kuzník si po dvou porážkách v řadě zkušeně pohlídal pro něj velmi důležitou výhru na body.

Daniel Dittrich vs. Thomas Narmo

Oba těžkotonážníci se do sebe pustili od prvních vteřin zápasu a do svých úderů vkládali obrovskou energii. Ke knockoutu na jedné, či druhé straně to ale v úvodní pětiminutovce nevedlo, Thomas Narmo byl v posledních vteřinách pod velkým tlakem a během přestávky se nedokázal dát dohromady, takže si Daniel Dittrich připsal velmi cenné vítězství na TKO.

Al Matavao vs. Pavel Salčák

Po opatrném prvním kole z obou stran ukončil Al Matavao Pavla Salčáka na začátku druhého kola tvrdým TKO. Pro oblíbeného "Salina" to byl poslední zápas v profesionálním MMA. Bohužel pro něj nedopadl vůbec dobře a místo symbolického vhození rukavic do středu klece skončil v péči lékařů.

Marek Bartl vs. Jan Široký

Marek Bartl odšpuntoval zápas dvou kamarádů tvrdou zádní, která našla svůj cíl a následným naskočeným kolenem. Jan Široký ale úvodní kolo nakonec přeci jen získal pro sebe, díky kontrole na zemi po dotaženém takedownu. Druhé kolo pokračovalo tak, jak skončilo kolo první a sice překvapivou dominancí Jana Širokého na zemi. Díky tomu potřeboval Bartl soupeře ve třetím kole ukončit před limitem, což se ale nestalo a skvěle fyzicky připravený ostravský rodák Široký vítězí na body.

Marcin Naruszczka vs. Jakub Běle

Svěřenec trenéra Reinderse Jakub Běle vstoupil do zápasu aktivně a od úvodních vteřin držel střed klece a rozdával tvrdé kopy. Postupem času ale polský bojovník převzal iniciativu pomocí klinčů u pletiva a dotažených takedownů. Ve třetím kole Naruszczka zápas již zcela kontroloval, naopak Běle kompletně odešel fyzicky. Někdejší titulový vyzyvatel Marcin Naruszczka si tak připisuje poměrně jednoznačné vítězství na body.

Jan Malach vs. Arda Adas

Jan Malach bohužel na dnešním Oktagonu 29 na vítězství nedosáhl. Arda Adas byl skvěle připraven a dokázal využít velké slabiny českého fightera, kterou je boj na zemi. V prvním i druhém kole dokázal Adas doručit jednoduché takedowny a na zemi Malacha k ničemu nepustil. Ve třetím kole se situace opakovala, nicméně tentokrát už Adas dokázal utáhnout Armbar a zvítězit.

Arthur Karavaev vs. Omar Santana

Bitva Karavaev vs. Santana byla zápasem jednoho muže. Ruský fighter Arthur Karavaev neustále tlačil na svého soupeře a bez větších problémů ho zvládal zasahovat. Ve všech třech kolech se situace opakovala. Výsledkem byl poměr 87-13 na signifikantní údery. Santana se v duelu zkrátka absolutně k ničemu nedostal. Karavaev proto zvítězil jednoznačně 3-0 na body.

Roman Paulus vs. Peter Gabal

Souboj dvou velkých talentů československého MMA ovládl ve třetím kole Roman Paulus. První dvě kola byla velice vyrovnaná. Mírně navrch v nich měl slovenský fighter Paulus, ale dobré momenty ukázal i Gabal. Ve třetím kole ovšem dokázal svěřenec Attily Végha dostat svého soupeře pod sebe. Následně ho zasypal údery a viditelně vyčerpaný Gabal nezvládal reagovat. Rozhodčí nakonec duel ukončil několik sekund před časovým limitem a Paulus si připsal cenné vítězství na TKO.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karol Ryšavý má před sebou další zápas

Oktagon 29: Karol Ryšavý vs. Losene Keita kurzy a stream

Karol Ryšavý se 4. prosince ukáže už ve čtvrtém zápase v letošním roce. Soupeřem mu bude neporažený Losene Keita. Podívejte se na...