Oktagon 34 Štvanice: Vémola vs. Ilič - online výsledky, program a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejkrásnější MMA turnaj roku je za dveřmi. Letní event plný překvapení ozdobí titulová bitva Karlose Terminátora Vémoly se srbským Jokerem Aleksandarem Iličem. Všechny důležité informace se dočtete uvnitř článku.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIPFIGHT CARD
LIVESTREAMVSTUPENKYVÁHAREPORT

Karlos Vémola se na Štvanici utká o titul polotěžké váhy Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 34: 9,8/10

  • Datum a místo konání: Sobota 23. července od 19:00, Štvanice, Praha
  • Kurzová nabídka: U Sázkových kanceláří najdete mnoho kurzů na všechny zápasy

Oktagon Štvanice: Vémola vs. Ilič - aktuální informace

Léto, zábava, velkolepá show a parádní MMA. Nejoblíbenější turnaj roku pod otevřeným nebem na Štvanici nabídne i letos fantastický zážitek. O titul polotěžké váhy se 23. července v hlavním zápase večera utká Karlos Vémola s Aleksandarem Iličem. V akci uvidíme i Dana Škvora, Matouše Kohouta, nebo Matého Kertésze. Tohle si rozhodně nemůžete nechat ujít! Sledujte turnaj Oktagon 34 z pražské Štvanice v přímém přenosu tady

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Oktagon chystá na Štvanici i letos neopakovatelnou show. Turnaj uprostřed horkého léta se může pochlubit jedinečnou atmosférou, která u nás nemá obdoby.

OKTAGON 34
✔️Kdy: 23. července 2022 (19:00)
✔️ Kde: Centrální tenisový kurt Štvanice, Praha
✔️Karta: Zobrazit zápasy
✔️Livestream: Tipsport TV, PPV stream
✔️Vstupenky: Informace zde

O titul polotěžké váhy: Ilič vs. Vémola kurzy, analýza, sázkový tip

Karlos Vémola se na Štvanici utká o titul ve váze do 93 kilogramů. Po více než roční pauze se představil v kleci na turnaji Oktagon 33 ve Frankfurtu, kde ukončil kvalitního polského zemaře Pasternaka už v prvním kole a řekl si o titulovou šanci.

Promotéři organizace Oktagon jeho přání vyslyšeli. Terminátor tak má na dosah ruky šampionský pás, navíc v divizi, kde se nemusí tolik trápit se shazováním. O motivaci má rovněž postaráno, jelikož své přítelkyni Lele Ceterové slíbil, že si ji v létě vezme jako šampion. A Vémola sliby plní.

V přípravě sice ikonu českého MMA postihly drobné zdravotní patálie, nejde však o zranění, které by ohrožovalo jeho start v zápase. Naopak. Terminátor dře a podstupuje tvrdé sparingy v polském Ankos Gymu i pražském rohovníku. Zem driluje s TOP učitelem Yakuzou, od kterého po posledním vítězství obdržel fialový pás v BJJ. Karlos Vémola drží všechny trumfy, což v zápase přetaví v naprostou dominanci a zvítězí svým typickým způsobem.

TIP: Karlos Vémola zvítězí na submisi, v kurzu 1,65 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Karlos Vémola většinu svých soupeřů ukončil na submisi

Aleksandar Ilič je nebezpečným kopáčem, na zemi je ovšem podprůměrný, což ukázal během působení v KSW (2 výhry, 2 prohry). Srbský Joker vyniká spíše v trashtalku a show okolo, což ale na velezkušeného Vémolu platit nebude.

Další nevýhodou Aleksandara Iliče je skutečnost, že s polotěžkou váhou má naprosté minimum zkušeností, což se v zápase rovněž projeví. Jeho doménou jsou naopak úvodní kola zápasů, kde ukončil hned 7 soupeřů. Vémola ale nejen v posledním utkání jasně ukázal, že v prvním kole i on dokáže rozhodovat zápasy.

KARLOS VÉMOLA ALEKSANDAR ILIČ
Výhry (32) Výhry (13)
✏️KO / TKO: 8 ✏️KO / TKO: 9
✏️Submise: 17 ✏️Submise: 2
✏️Body: 7 ✏️Body: 2
Prohry (6) Prohry (4)
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: 3 ✏️Submise: 1
✏️Body: 2 ✏️Body: 2

Oktagon Štvanice zápasy (Oktagon 34 výsledky): program, fight card

Na Štvanici bude k vidění spoustu zajímavých duelů. Mnoho fanoušků zajímá otázka: Karlos Vémola v kolik hodin zápas s Iličem? Orientační časy všech zápasů na Štvanici najdete v naší tabulce. Terminátor půjde do akce mezi 23:00 - 00:00.

Největší výzva kariéry stojí před elitním českým postojářem Matoušem Kohoutem, který bude čelit bývalém polskému šampionovi lehké váhy, Mateuszi Legierskimu. Kompletní výsledky Oktagon Štvanice najdete v této tabulce.

Oktagon 34: Program a výsledky
HLAVNÍ KARTA
Light heavyweight title fight
Karlos Vémola (submise) vs. Aleksandar Ilič REPORT
Catchweight 72 kg Matouš Kohout vs. Mateusz Legierski (submise) REPORT
Welterweight Maté Kertész (body) vs. Vladislav Kanchev REPORT
Featherweight David Kareta vs. Roman Paulus (body) REPORT
Lightweight Jan Široký (TKO) vs. Tomáš Fiala REPORT
PRELIMS
Light heavyweight Daniel Škvor (KO) vs. Stroumpoulis Panagiotis REPORT
Featherweight David Moon (TKO) vs. Michal Konrád REPORT
Middleweight Michal Kotalík vs. Ole Magnor (submise) REPORT
Bantamweight Filip Macek (submise) vs. Mikael Silander REPORT
Bantamweight Cornelia Holm (body) vs. Róża Gumienna REPORT
Welterweight Max Handanagič vs. Václav Holota (submise) REPORT
Catchweight 71 kg Simeon Kapuya vs. Martin Pipek (TKO) REPORT

Sledujte Oktagon 34 na Štvanici živě na Tipsport TV

Oktagon Štvanice živě: Vémola sledovat online zdarma zápas o titul s Iličem (Oktagon live)

Všechny zápasy turnaje Oktagon 34 můžete sledovat živě na Tipsport TV. Pokud zde ještě nemáte účet, online registraci zvládnete během několika minut a po dokončení a ověření konta získáte pěkný vstupní bonus na vaše sázky.

Bude Oktagon live stream zdarma? (Ilic vs Vemola video)

Stávající hráči musí mít pro spuštění livestreamu Oktagon Tipsport TV vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 14 dnech. Možností pro sledování celého turnaje je i zakoupení PPV na oktagon.tv. V obou případech je samozřejmě možné sledovat turnaj Oktagon na mobilu skrze přehlednou mobilní aplikaci, nebo přímo na webu.

Placený PPV přenos vyjde v předprodeji na 10,99 EUR a v den konání turnaje 13,99 EUR. Oktagon v TV určitě k dispozici nebude. Oktagon záznam ze všech zápasů turnaje na Štvanici bude znovu dostupný s několikatýdenním odstupem na oficiálním YouTube kanále. Na poslední výkon Karlose Vémoly v kleci se podívejte v tomto videu.

Oktagon halftime show (Lake Malawi)

Turnaj na Štvanici bude nabitý nejen skvělými MMA zápasy, ale i bohatým doprovodným programem. V pauze mezi prelims a hlavní kartou vystoupí česká popová skupina Lake Malawi frontmana Alberta Černého.

To ale není všechno. Ondřej Novotný ve svém podcastu MMA letem světem naznačil, že fanoušci mohou těšit na celou řadu překvapení. Chybět nebudou ani vážení hosté a oznámení nejbližších zápasů.

Oktagon 34 Štvanice lístky

Organizace Oktagon hlásí pro turnaj na Štvanici vyprodáno! Většina lístků se rozprodala jen několik hodin po spuštění prodeje. Pokud se chystáte přímo na místo a stále nemáte vstupenku, doporučujeme sledovat ticketportal a sociální sítě Oktagonu. Občas se totiž uvolní do prodeje těsně před turnajem dalších pár míst.

Oficiální vážení Oktagon 34: Štvanice

Jakým způsobem se bojovníci porvou s předepsaným váhovým limitem, se dozvíme den před konáním turnaje. Oficiální vážení proběhne tradičně v pátek 22. 7. od 9:00. V pátek v odpoledních hodinách bude následovat veřejné vážení pro fanoušky, včetně staredownů, které proběhne v Praze na Náplavce. Výsledky vážení najdete v této tabulce.

OFICIÁLNÍ VÁHA (KG)
Karlos Vémola 92,6 Aleksandar Ilič 93
Matouš Kohout 72,4 * Mateusz Legierski 72,6 *
Maté Kertész 77,4 Vladislav Kanchev 77,4
David Kareta 66,3 Roman Paulus 65,8
Jan Široký 70,7 Tomáš Fiala 70,6
Daniel Škvor 92,8 Stroumpoulis Panagiotis 93,4
David Moon Michal Konrád 65,7
Michal Kotalík 83,8 Ole Magnor 83,9
Filip Macek 61,6 Mikael Silander 61,7
Cornelia Holm 61,7 Róża Gumienna 61,2
Max Handanagič 77,4 Václav Holota 77,3
Simeon Kapuya 70,6 Martin Pipek 71,2

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy se letos koná Oktagon na Štvanici?

Nejoblíbenější turnaj roku se uskuteční v sobotu 23. července 2022. V hlavním zápase večera se pokusí Karlos Vémola získat titul v polotěžké váze. Kompletní program a informace k turnaji Oktagon 34 najdete zde

2️⃣ Jak bude možné sledovat Oktagon 34 živě?

Všechny zápasy turnaje Oktagon 34 z pražské Štvanice nabídne Tipsport TV. Podrobnější informace o livestreamu i vstupenkách se dočtete tady

3️⃣ Bude Oktagon Štvanice živý přenos na Tipsportu?

Ano, Sázková kancelář Tipsport má k dispozici livestream ze všech zápasů turnaje Oktagon 34 na Štvanici. Více se dočtete v článku.

Report online Oktagon 34 Štvanice: průběh a výsledky zápasů

Na tomto místě najdete v den turnaje online textovou reportáž ze všech zápasů.

Karlos Vémola vs. Aleksandar Ilič

Karlos Vémola přijel do klece ve velkém stylu jako král (na video se podívejte zde) a svou suverenitu potvrdil i přímo v Oktagonu. Terminátor vzal Iliče už po minutě boje na zem a tam rozjel neskutečně tvrdé ground and pound.

Ilič se sice snažil být aktivní a ze spodní pozice rozdávat tvrdé lokty, nebylo mu to ale nic platné. Karlos Vémola trápil Iliče více než 2 minuty pod sebou a nakonec si ho připravil tak jak potřeboval. Minutu a půl před koncem prvního kola ho uškrtil na arm triangle choke.

Matouš Kohout vs. Mateusz Legierski

První kolo hlavního předzápasu Oktagon 34 se přelévalo z jedné strany na druhou. Po opatrné úvodní minutě se podařilo Legierskimu vzít Kohouta na zem, ten se však z nepříjemné pozice dokázal dostat a vrátit zápas do postoje. Přesto šla první pětiminutovka na polskou stranu.

Druhé kolo bylo z pohledu Mateusze Legierskiho ještě dominantnější. Kohout totiž tentokrát marně hledal na zemi cestu, jak se z bezvýchodné pozice dostat, a tak jej polský dynamit trápil prakticky celých 5 minut. Legierski dokázal i ve třetím kole doručit takedown a trpělivou prací si připravil škrcení, které Matouš Kohout nakonec odklepal.

Maté Kertész vs. Vladislav Kanchev

Oblíbenec fanoušků Maté Kertész pro sebe získal první kolo poté, co odrazil úvodní nápor Kancheva v postoji. Následně se totiž zápas přesunul na zem, kde Kertész souvislým tlakem zcela v úvodním kole dominoval. Totožný průběh mělo i druhé a třetí kolo. Kertész Kancheva vůbec k ničemu nepustil a zcela jednoznačně vítězí na body.

David Kareta vs. Roman Paulus

Extrémně vyrovnaný duel od první do poslední vteřiny. Kareta i Paulus předvedli skvělý výkon, který diváci po zásluze odměnili bouřlivým potleskem. Slovenský Roman Paulus si ale nakonec připisuje velmi cennou výhru na body, ke kterému mu ve vyrovnaném utkání dopomohlo závěrečné, třetí kolo.

Jan Široký vs. Tomáš Fiala

První kolo této očekávanét trilogie přineslo spoustu wrestlingu a přetahované na pletivu. O něco aktivnějším zápasník byl v úvodní pětiminutovce ostravský Jan Široký, který si první kolo připsal na svoji stranu i díky vysokému takedownu v závěru kola.

Také na začátku druhého kola se zdálo, že je na tom lépe Široký, potom ale předvedl Fiala pěkný takedown, k ničemu zásadnějšímu se ale na zemi nedostal. Naopak v postoji jej Široký trápil tvrdými lokty a i toto kolo získal ve svůj prospěch. Vynikající bitva pokračovala i ve třetím kole. Jan Široký ukázal větší zásobárnu energie a v polovině třetí rundy ubil Fialu TKO.

Daniel Škvor vs. Stroumpoulis Panagiotis

Dámy a pánové to byl výkon! Daniel Škvor zlikvidoval Strumpoulise tvrdým kolenem. Řecký bojovník šel do zápasu s jasným plánem vzít Škvora na zem. Ten ale v úvodních vteřinách všem jeho snahám odolal a nakonec si připisuje další tvrdý knockout.

David Moon vs. Michal Konrád

I toto utkání poznalo vítěze ještě v prvním kole. David Moon měl navrch v postoji i na zemi. Kanadský zápasník, který dorazil na Štvanici až na poslední chvíli kvůli problémům s propadlým pasem trápil Konráda naskočenými koleny a díky délce svých paží Konráda přesně zasahoval. Nakonec rozhodčí Voborník ukončil zápas prakticky souběžně s gongem a Moon si připisuje velmi důležité vítězství.

Michal Kotalík vs. Ole Magnor

Šílený zápas předvedl MIchal Kotalík s Ole Magnorem. Český borec poslal Nora hned prvním kopem do obrovských problémů, avšak konec zápasu se nekonal. Naopak! Magnor se postupně pokusil ještě v prvním kole ukončit zápas na zemi technikami Hell Hook, Arm bar i kimura. Nic z toho však bojovník Kotalík neodklepal a závěrečné vteřiny úvodního kola doslova přežil pod sprchou ostrých loktů Ole Magnora. Do druhého kola nastupoval Kotalík enormně vysílený, čehož Magnor využil a houževnatého Michala Kotalíka přecijen uškrtil.

Filip Macek vs. Mikael Silander

Český rekordman v počtu vítězných submisí, Filip Macek, se představil ve velkém stylu. Na kvalitního Mikaela Silandera vyvinul od úvodních vteřin obrovský tlak. Svoji jasnou převahu v zápase korunoval ještě v prvním kole úspěšně dotaženou anacondou, čímž si řekl o titulovou odvetu s Jonasem Magardem.

Filip Macek Foto: OKTAGON MMA

Cornelia Holm vs. Róża Gumienna

První kolo jediného ženského zápasu večera přineslo opatrnější průběh. Holm kontrolovala střed klece a vytvářela na soupeřku tlak, čímž si na svoji stranu připsala první kolo. Ve druhém kole přidala švédská bojovnice úspěšný takedown a díky svým zkušenostem zápas poměrně dobře hlídala. Také třetí kolo zvládla Cornelia Holm takticky skvěle a po zásluze zvítězila na body.

Max Handanagič vs. Václav Holota

Bitva dvou skvělých velterových vah přinesla od úvodních vteřin několik zvratů. Nejprve se k zemi poroučel Holota, poté se ale krvavá řežba změnila v čistě grapplerský souboj, kde jasně kraloval svěřenec Andrého Reinderse Václav Holota. Ten nakonec Handanagiče uškrtil Rear Naked Choke poté, co nedokázal dotáhnout několik předchozích technik. Tohle byl na úvod karty vynikající souboj!

Simeon Kapuya vs. Martin Pipek

Polovina prvního ze tří vypsaných kol stačila k tomu, aby Martin Pipek tvrdými lokty ukončil na zemi Simeona Kapuyu. Český bojovník držel od začátku zápasu jasně otěže ve svých rukou a svého soupeře doslova zválcoval.

Róża Gumienna

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...