Oktagon Prime 4: Lucie Pudilová vs. Marta Waliczek 2 - analýza

Na turnaji Oktagon Prime 4 v Pardubicích dojde na odvetnou válku mezi Lucii Pudilovou a Martou Waliczek. Sázkovou inspiraci a návod na sledování zápasu najdeš v tomto článku.

Pudilová vs Waliczek, Zdroj OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Prime 4 Pardubice: Pudilová vs. Waliczek 2 - datum, analýza

Bitva dvou nesmlouvavých válečnic, druhá část. Lucie Pudilová a Marta Waliczek znovu stanou tváří v tvář, a i když jdou do zápasu každá v jiném rozpoložení, obě touží po tomtéž. Zvítězit a užít si ovace diváků v pardubické aréně i u obrazovek. Která z nich bude slavit? Odpověď nabídne už tato sobota 6. listopadu okolo 22:00!

Sleduj odvetu Pudilová - Waliczek živě ZDE. Vše, co musíš udělat, je provést v pár krocích snadnou registraci online, za kterou obratem bereš příjemný sázkový bonus a možnost sledovat všechny zápasy live!

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Waliczek vs. Pudilová kurzy a sázkový tip

Lucie Pudilová se před nadcházejícím zápasem na turnaji Oktagon Prime 4 rozhodla pro zásadní změnu a na dlouhé měsíce vycestovala do slavného irského SBG trenéra Johna Kavanagha. Právě legendární mentor Conora McGregora by měl být ústřední postavou pro to, aby se Lucka vrátila na vítěznou vlnu.

Poslední zápas s Talitou Bernardo totiž jednoznačně prohrála na body, když nedokázala najít odpověď na fantastický wrestling Brazilky. To by se teď mělo změnit. Pudilová totiž do svého pravidelného tréninku zařadila pravidelné drily BJJ, takže se od ní můžeme na zemi dočkat zajímavých věcí. Její hlavní doménou však zůstává nátlakový a nesmírně tvrdý striking, založený na práci z přední ruky a zkracování vzdálenosti.

Marta Waliczek byla po úvodní porážce s Lucií Pudilovou právem naštvaná, neboť se zdálo, že je utkání ryze vyrovnanou záležitostí. Nyní přichází čas odplaty. Nutno říci, že Marta bere tento duel velmi emočně, což by ji ale v konečném součtu mohlo zlomit vaz. Sebevědomí si polská lvice zvedla v posledním těžkém zápase s Rizlen Zouak, který úspěšně zvládla na body.

Také Waliczek je špičková postojářka, která těží ze svého černého pásu v karate. I když ji úplně nelze podceňovat na zemi, pokud se do této pozice zápas přenese, bude mít díky přípravě Lucie Pudilové v SBG značné problémy.

TIP: Lucie Pudilová vyhraje na body, v kurzu 1,90 sipka Vsadit u Tipsportu

Lucie Pudilová si dojde pro druhé vítězství na body

Obě dvě bojovnice spojuje pouze jedna jediná porážka před časovým limitem v kariéře. Při pohledu do statistik i průběhu nedávného vzájemného duelu, také nyní vše nasvědčuje tomu, že utkání skončí na body ve prospěch Češky. Sázkový kurz na tuto variantu je stále velice solidní.

Jak a kde sledovat Waliczek vs. Pudilová živě? Online live stream na Tipsport TV, PPV stream

Duel, který bez nadsázky aspiruje na nejlepší ženský zápas v historii Oktagonu, si rozhodně nenech ujít! Živě ho lze, stejně jako všechny ostatní zápasy, sledovat v přímém přenosu na Tipsport TV. Zde je nutné mít kromě registrace hráčského konta, také vsazený tiket za alespoň 30 Kč v posledních 30 dnech. Druhou a poslední oficiální cestou je nákup PPV streamu organizace Oktagon. Ten vyjde na 9,99 EUR v předprodeji a 12,99 v den konání turnaje.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová před dalším zápasem odpovídala na otázky FightLive

Boj na zemi? Možná tam zkusí své štěstí, říká Lucie Pudilová

V rozhovoru pro FightLive 🎙️ dává Lucie Pudilová nahlédnout pod pokličku svého aktuálního rozpoložení před turnajem Oktagon Prime 4 v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...