Oktagon Time Ostrava 2022 - novinky a veřejné vážení živě

V pátek 8. dubna uvidíme další Oktagon Time. Na akci nebude chybět ani Karlos Vémola a Marpo. Kromě novinek uvidíme i staredowny. Celou akci můžete sledovat živě a zdarma v livestreamu.

V pátek podvečer uvidíme na Oktagon Time Karlose Vémolu a na veřejném vážení i Petra Knížete Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Time v Ostravě 2022 - novinky, livestream a veřejné vážení

V pátek 8. dubna od 16:00 uvidíme další Oktagon Time. Na této živé akci, která proběhne v ostravské multifunkční aule Gong, představí promotéři Oktagonu aktuální projekty. Samozřejmě nebudou chybět ani zápasníci, kteří se ukáží následující den na Oktagonu 32 a na Oktagonu Underground v Praze. Klikněte zde a sledujte Oktagon 32 živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace Oktagon dále na Oktagon Time odprezentuje spuštění NFT, novinky týkající se platformy Oktagon TV a samozřejmě i další zajímavosti. Mezi potvrzenými bojovníky, kteří se zúčastní Oktagon Time s podtitulem "Vstupte s námi do nového světa", je Karlos Terminátor Vémola, Marpo, Michal Kotalík a Václav Mikulášek.

První staredown na akci také absolvují soupeři v bitvě o titul Losene Keita a Ivan Buchinger. Jejich zápas v lehké váze bude velkým tahákem na červnovém Oktagonu 33, který vůbec poprvé v historii proběhne v Německu.

Po skončení akce Oktagon Time se na stejném místě uskuteční i veřejné vážení před sobotním turnajem, kterému vévodí titulový fight Monster vs. Kozma. Celý program můžete sledovat živě v Gongu, případně v livestreamu zdarma na Youtube kanále Oktagonu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma a Petr Kníže si to rozdají o titul velterové váhy organizace Oktagon

Oktagon 32: Kozma vs. Kníže datum, kurzy, karta a livestream

Mnohokrát odložený turnaj v Ostravě nabídne fanouškům nezapomenutelný zážitek✔️. Vše důležité o MMA galavečeru v Ostravar Aréně najdete v...

Lucie Pudilová se vrací do akce, OKTAGON MMA

Oktagon 32: Pudilová vs. Yariwake analýza a sázkový tip

Lucie Pudilová má před sebou další zápas v organizaci Oktagon. Tentokrát její aktuální formu prověří brazilská bojovnice Caroline Yariwake....