Oktagon 32: Pudilová vs. Yariwake analýza a sázkový tip

Lucie Pudilová má před sebou další zápas v organizaci Oktagon. Tentokrát její aktuální formu prověří brazilská bojovnice Caroline Yariwake. Na co si vsadit? Tady je náš tip!

Lucie Pudilová se vrací do akce, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 32 Ostrava: Lucie Pudilová vs. Caroline Yariwake kurzy, preview

Na turnaji Oktagon 32 v Ostravě nebude chybět nejúspěšnější česká fighterka Lucie Pudilová. Její soupeřkou je majitelka černého pásnu v brazilském Jiu Jitsu Caroline Yariwake. Jeden z hlavních zápasů večera přijde na řadu v sobotu okolo 22:00 a Lucie se případnou výhrou může přiblížit titulové výzvě. Zvládne udělat důležitý krok? Vsaďte si na zápas Lucie Pudilové s bonusem za registraci

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Pudilová vs. Yariwake da Cruz - sázkový tip

Lucie Pudilová se na turnaji Oktagon 32 v Ostravě postaví brazilské soupeřce, která téměř tři roky nestála v ostrém zápasu. První Češka v historii UFC se naopak před několika měsíci rozhodla pro zásadní změnu a přestěhovala se do Irska, kde trénuje pod vedením legendárního Johna Kavanagha v SBG Gymu.

Ani kvalitní zemařka by tak nyní neměla představovat pro Pudilovou výraznější problém. Celkově má česká bojovnice v organizaci Oktagon skóre 4-1 a je velká pravděpodobnost, že se dříve, či později propracuje k titulu.

Lucie měla mít zápas už na turnaji Oktagon 31 v O2 Aréně, výrazně překročený váhový limit soupeřky ji ale nakonec plány překazil. Sama přitom hovořila o odhodlání po velmi dlouhé době ukončit zápas před časovým limitem. Se stejným plánem půjde do zápasu i tentokrát.

TIP: Pudilová vyhraje ve 2., nebo 3. kole, v kurzu 5,00 sipka Vsadit u Tipsportu

Lucie Pudilová půjde po ukončení před limitem

Caroline Yariwake (9-3) je kvůli dlouhé zápasové pauze poměrně velkou neznámou. Ze svých 9 výher, hned 8 soupeřek dokázala porazit před limitem, sama přitom prohrála pokaždé na body.

Proti tak kvalitní soupeřce jakou je Lucie Pudilová ale nikdy předtím nestála, tím spíš, že je Lucie nažhavená ukázat výkonnostní vzestup a hlavně práci na zemi, kterou v Irsku neúnavně driluje. Vyloučit nemůžeme ani tvrdou pěstní výměnu v postoji, kde by ale Pudilová vzhledem ke svému ostrému boxu měla mít jasně navrch.

Bohužel ani Caroline Yariwake výrazně nesplnila váhový limit, a to o téměř 3 kilogramy. Zápas se ale uskuteční s podmínkou, že brazilská fighterka nesmí mít v den zápasu více než 66 kilogramů.

Jak a kde sledovat Yariwake vs. Pudilová živě Oktagon 32? Livestream, PPV

Pro všechny zápasy hlavní karty turnaje Oktagon 32 platí jediná možnost sledování online, a tou je oficiální PPV stream na oktagon.tv. Na Tipsport TV tentokrát poběží zápasy prelims karty turnaje Oktagon 32, které ale rozhodně stojí za pozornost.

sipka Sledujte nás na Instagramu ZDE a hrajte o PPV na turnaje Oktagon zdarma

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Václav Mikulášek bude na Oktagonu 29 čelit Tomáši Melišovi (Bolovi)

Oktagon 32: Mikulášek vs. Meliš - kurzy, tip a livestream

Na turnaji Oktagon 32 v Ostravě ⚔️ dojde na bitvu velkých nepřátel. Vašek "Baba Jaga" Mikulášek a Tomáš Meliš (Bolo) ⚡ se konečně utkají...

Mate Kertesz poráží Christiana Jungwirtha na split decision, OKTAGON MMA

Jak se boduje v MMA? Varianty a kritéria bodového rozhodnutí

V tomto článku rozebíráme, jakým způsobem se boduje MMA zápas ☝. Jaké jsou varianty bodového rozhodnutí 🖊️ a co se v průběhu boje považuje...