Předčasné ukončení? Takhle Meliš v Ostravě porazil Babu Jagu

Organizace Oktagon na svém oficiálním YouTube kanále tradičně zveřejnila všechny zápasy uplynulého turnaje. Podívejte se, jak domácí Václav Mikulášek, alias Baba Jaga nestačil už v první kole na nepřítele číslo jedna, Tomáše Meliše.

Václav Mikulášek před zápasem s Tomášem Melišem Foto: OKTAGON MMA

Mikulášek zápas zdarma živě: Meliš nasadil kimuru a bylo hotovo

Tomuto hlavnímu předzápasu turnaje Oktagon 32 předcházely velké emoce. Hodně se o něm mluvilo a mezi obě kohouty to dlouhé měsíce pořádně jiskřilo. O to překvapivější byl výsledek ostře sledovaného duelu Meliš vs. Mikulášek. Mimochodem výsledek, se kterým se Vašek Mikulášek do teď odmítá smířit.

Zápas mezi Mikuláškem a Melišem totiž skončil už po třech minutách boje a z vítězství se mohl radovat Tomáš Meliš, který šel do zápasu jako velký kurzový outsider. Václav Mikulášek přitom do zápasu vstoupil dobře a byl to právě on, kdo jako první dostal soupeře na lopatky.

Jenže následně si nepohlídal přetočení velmi zkušeného grapplera Meliše a ten nasadil páku na ruku zvanou kimura.Mikulášek v jeden moment „zařval bolestí“, což rozhodčí zápasu Pavel Touš zcela správně a dle pravidel MMA vyhodnotil jako verbální tapout (odklepání).

Tento způsob ukončení vyvolal v hledišti značnou míru nevole a hodně se mu divil i sám Vašek Mikulášek. Promotér Ondřej Novotný však vzápětí celou situaci při vyhlašování objasnil. Bohumínský rodák Václav Mikulášek tuto hořkou porážku stále neskousl a verdikt označil za předčasný a nesprávný. Následně opakovaně vyzval Tomáše Meliše k odvetě. Na celý zápas Mikulášek vs. Meliš se podívejte v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...