UNDG: Monika Chochlíková vs. Klára Strnadová

Hvězdná Monika Chochlíková se na UNDG: Last Man Standing utká s Klárou Strnadovou. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování přímého přenosu.

Monika Chochlíková bude bojovat na Undergroundu Foto: Instagram/monikachochlikova

AKTUALIZOVÁNO: Monika Chochlíková byla bohužel pozitivně testována na Covid a do zápasu nenastoupí.

UNDG: Monika Chochlíková vs. Klára Strnadová analýza a kurzy

Na Oktagonu Underground: Last Man Standing, který se koná už tuto sobotu 27. února od 18:00, nebude chybět ani ženský duel. Superfight Moniky Chochlíkové a Kláry Strnadové v malých rukavicích bude bezesporu velmi zajímavým fightem. Klikněte zde a sledujte Underground Last Man Standing v přímém přenosu živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Monika Chochlíková má na kontě úspěšnou MMA premiéru v podobě vítězství na galavečeru organizace Bellator. V Brně se na Oktagonu UNDG: Last Man Standing ukáže proti české bojovnici Kláře Strnadové. Chochlíková je světovou šampionkou WAKO K-1 a patří tak ke světové postojářské špičce.

TIP Vítěz Monika Chochlíková v kurzu 1,15 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Chochlíková zvítězí

Klára Strnadová nedosahuje kvalit slovenské reprezentantky a vše tak nasvědčuje tomu, že uvidíme atraktivní, ale poměrně jednoznačný duel. Na tiket patří výhra favoritky. Cokoliv jiného než triumf Moniky Chochlíkové by bylo obrovským překvapením.

UNDG: Monika Chochlíková vs. Klára Strnadová livestream živě

Kompletně celý turnaj Oktagon Underground: Last Man Standing bude možné vidět pou prostřednictvím livestreamu. V televizi totiž přímý přenos nebude. Možnosti sledování live streamu jsou dvě. Na Tipsport TV nalezneme streamy všech zápasů živě. Nutné je mít pouze vsazený tiket za 30 Kč. Druhou možností je pak oficiální online stream přes Oktagon PPV, který v předprodeji vyjde na 9,99 eur. Celé vysílání je pak v HD kvalitě a nákupem zároveň podpoříte i organizaci Oktagon.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lohoré vs Silva, Zdroj OKTAGON MMA

Pirát vs. Da Killa Kid: Jak blízko je tento duel?

V posledních hodinách se vyrojily spekulace o plánované bitvě mezi Samuelem „Pirátem“ Krištofičem a Alexem „Da Killa Kid“ Lohoré.⚡ Nad tím,...

Fabiana Bytyqi bude zápasit na galavečeru Save Boxing

Save Boxing v Ústí nad Labem: datum a program

Save Boxing ❤️ s Lukášem Konečným, Fabianou Bytyqi a řadou dalších kvalitních boxerů proběhne už 27. února. ⚡ Podívejte se na informace a...

Maty Kozubovský bude bojovat na Undergroundu

UNDG: Matěj Kozubovský vs. Sebastián Fapšo kurzy

Matěj Kozubovský ✅ se utká se Sebastiánem Fapšem. 🤩 Podaří se českému fighterovi získat další cennou výhru? Podívejte se na kurzy a návod...