Kde a kdy sledovat Procházka vs. Pereira živě UFC 295? ▶️ Livestream zdarma

Zápas roku je tady! Podívejte se na jednoduchý návod, kde sledovat bitvu o titul UFC 295: Procházka vs. Pereira v livestreamu zdarma.

sipka Podívejte se, kde sledovat zápas Procházka vs. Rakič

Jiří Procházka jde do bitvy Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC 295: Procházka vs. Pereira online? ▶️ Livestream zdarma

Nejočekávanější MMA událost letošního roku je tady. Jiří Procházka v neděli 12. listopadu ráno okolo 5:30 českého času vyzve v zápase o titul polotěžké váhy Brazilce Alexe Pereiru. Podaří se mu opět vystoupat na vrchol? Sledujte UFC 295 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Titulová bitva Procházka vs. Pereira na UFC 295 v New Yorku je hlavním zápasem celé karty. Turnaj startuje o půlnoci ze soboty na neděli našeho času s tím, že nejsledovanější zápasy (main card) přijdou na řadu od 4:00.

Přibližný časový odhad utkání mezi Jirkou Procházkou a Alexem Pereirou je 5:30 –  6:00. Podle aktuálně vypsaných sázkových kurzů jde český bojovník do zápasu v pozici mírného favorita.

S váhou neměl problém ani jeden z aspirantů na titul. Příliš mnoho nešlo vyčíst ani ze závěrečného staredownu. O tom, že jsou oba naprosto odhodlaní ukořistit šampionský pás polotěžké divize UFC (93 kg) ovšem netřeba pochybovat.

Podle zápasových prognóz je duel dvou stylově podobných fighterů naprosto otevřenou záležitostí. U Fortuny si na tento duel můžete vsadit se skvělým bonusem za registraci.

Vsaďte si u Fortuny bonusem

Jak sledovat UFC Pereira vs. Procházka zdarma živě? Online live stream dnes

Ideální způsob, kde se dívat na Procházku v přímém přenosu je pustit si online livestream zdarma na Fortuna TV. Streamy všech utkání UFC 295 jsou zde dostupné pro všechny registrované hráče. Založení účtu je otázkou několika minut a zvládnete to velice snadno na mobilu, PC i tabletu. Stávající sázkaři musí pro spuštění livestreamu splnit podmínku vsazeného tiketu v posledních 7 dnech.

UFC 295: Pereira vs. Procházka na Fortuna TV bude možné sledovat ve velmi dobré kvalitě přes mobilní aplikaci, či webové rozhraní. Extrémně sledovaný duel si tak můžete pustit snadno na mobilu, ať už budete kdekoliv.

Bude UFC 295: Pereira - Procházka v televizi? Přímý přenos v TV, video a PPV

Zápas Pereira vs. Procházka v TV poběží na stanici Premier Sport 2. Doprovodné studio zde začíná v neděli od 3:30. V přímém přenosu zde bude možné sledovat zápasy hlavní karty, všechny duely živě nabídne zmíněná Fortuna TV.

Alternativou je také možnost sledovat turnaj skrze oficiální UFC Fight Pass. Výhodou livestreamu na Fortuna TV je ale to, že kromě pěkného bonusu za registrace můžete přímo během zápasu sledovat LIVE kurzy a na vývoj v kleci včas zareagovat případnou sázkou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jak sledovat UFC zdarma Procházka vs. Pereira dnes?

Hlavní zápas UFC 295 New York: Procházka vs. Pereira o titul polotěžké váhy si můžete pustit online v livestreamu. Jednoduchý návod najdete v článku.

2️⃣ Je možné sledovat Procházku dnes živě na mobilu zdarma?

Ano, titulový souboj ve váze do 93 kilogramů mezi Jiřím "BJP" Procházkou a Alexem "Poatanem" Pereirou můžete sledovat na mobilu online.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Alex Pereira při ceremoniálním vážení

Adrenalin na maximu! Procházka naposledy před zápasem pohlédl do očí Alexe Pereiry

Tenhle pohled mluvil za vše. Jiří Procházka naposledy před hlavní bitvou UFC 295 v New Yorku pohlédl do indiánských očí Alexe Pereiry. To...

Procházka neměl na váze problémy

Procházka i Pereira na váze neomylní. Titulovému souboji nic nestojí v cestě

Páteční oficiální vážení před turnajem UFC 295 si mohou aktéři hlavního souboje odškrtnout. Kdo měl o pár gramů více?