Ovládne Procházka Sportovce roku ČR 2022? Tipsport vypsal kurzy

Vystoupal na nejvyšší vrchol, jaký může MMA bojovník zdolat. Jiří Procházka vybojoval titul UFC. Stal nejlepším zápasníkem polotěžké váhy na světě. Na jakou příčku tradiční ankety Sportovec roku České republiky pro rok 2022 ho tento monumentální úspěch vystřelí? Sázková kancelář Tipsport nabízí atraktivní kurz na Procházkovo celkové vítězství!

Jiří Procházka se po svém návratu ze Singapuru dočkal vřelého přivítání Foto: Profimedia

Sportovec roku 2022: Šampion Procházka žhavým kandidátem?

Český MMA zápasník Jiří Procházka se postaral o jeden z největších sportovních úspěchů české historie. V obrovské konkurenci vybojoval titul šampiona nejlepší světové organizace UFC. Navíc způsobem, který je mnohými odborníky označován za nejlepší titulový zápas uplynulé dekády.

Dosah Procházkova historického úspěchu u nás i ve světě byl tak masivní, že musel doputovat i k mnoha lidem mimo „bublinu“ bojových sportů. Jak moc to změní pohled na MMA a může se stát Jiří Procházka Sportovcem roku ČR 2022? Vsaďte si u Tipsportu se skvělým bonusem za snadnou online registraci zde

Smíšené bojové umění (MMA) je stále na vzestupu. Je to kolos, který nelze zastavit. Popularita tohoto sportu neustále roste. A díky Procházkovo úspěchu se progres pravděpodobně ještě urychlí.

Rodák z malé vesničky Hostěradice u Znojma totiž jako první Čech získal titulový pás UFC. Zápas Teixeira vs. Procházka navíc přinesl neuvěřitelnou válku, která úspěch českého bijce ještě umocňuje. Pozoruhodná je i celá kariéra „českého samuraje“. Tu skvěle vystihuje nový dokumentární film Jiří Procházka: Cesta bojovníka. Jde o snímek, který vám pomůže pochopit životní filozofii ryzího sportovce, který si s neuvěřitelnou oddaností jde za svými sny.

Už minulý rok se o Jiřím Procházkovi v souvislosti s anketou Sportovec roku hodně mluvilo, protože jeho dva knockouty mezi světovou elitou byly hodně impozantní a vzbudily velkou pozornost. Na umístění v TOP 10 to ale nestačilo. Změní se to teď po zisku titulu?

Jiří Procházka by měl patřit do nejužšího okruhu favoritů na vítězství. Jeho úspěch má obrovský dopad, což není možné ignorovat. Jde o příkladnou reprezentaci České republiky. Laťka je pořádně vysoko.

TIP: J. Procházka zvítězí v anketě Sportovec roku ČR 2022, v kurzu 2,40 sipka Vsadit u Tipsportu

Jiří Procházka patří mezi největší favority na vítězství v anketě Sportovec roku

Po zisku titulu UFC vítaly v centru Brna svého hrdinu tisíce fanoušků. To je jasný ukazatel toho, jak moc populární Jiří Procházka v současnosti je. Klíčovou otázkou tedy je, jak a zda se MMA posunulo i v očích členů klubu Sportovních novinářů, kteří svými hlasy vždy na konci roku rozhodují o konečném pořadí ankety Sportovec roku ČR. Dodejme, že pro rok 2021 tuto anketu ovládl judista Lukáš Krpálek.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

TZ Jiří Procházka, Radek Úlehla

Film Jiří Procházka: Cesta bojovníka - premiéra, trailer a info

Unikátní pohled do duše Jiřího Procházky, přesně to nabídne nový dokumentární film Jiří Procházka - Cesta bojovníka. ⏩ Podívejte se na...