UFC 290: Alexander Volkanovski vs. Yair Rodriguez – datum, kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Podívejte se na všechny důležité informace nadcházejícího turnaje UFC 290 v Las Vegas. Na co vsadit a kde sledovat zápasy živě online?

ANALÝZA A TIPKARTALIVESTREAM

Alex Volkanovski Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 290: 9,2/10

  • Datum a místo konání: 8. července (23:55 SEČ), Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: U sázkových kanceláří si můžete vsadit na všechny zápasy

Turnaj UFC 290 Las Vegas: Volkanovski vs. Rodriguez – aktuální info, místo konání a čas

Organizace UFC má před sebou galavečer s pořadovým číslem 290. Alexander Volkanovski se po neúspěšné misi v lehké váze vrací zpět do pérové divize, které vládne bezmála 4 roky. Jeden z nejlepších UFC fighterů v historii bude v Las Vegas čelit prozatímnímu šampionovi, Yairu Rodrigezovi. Naváže Australan na předchozí úžasnou sérii výher? Sledujte všechny zápasy živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj UFC 290 nabídne přehlídku špičkového MMA. Důležité info, analýzu hlavního zápasu i složení fight card včetně výsledků najdete níže. Na galavečeru uvidíme hned dvě titulové bitvy.

UFC 290
📆 Kdy: 8. 7. 2023 (od 23:55 našeho času)
🎟️ Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
🖊️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: Fortuna TV

Sázkový tip: Volkanovski vs. Rodriguez na UFC 290

Alexander Volkanovski je v očích mnoha fanoušků aktuálně nejlepším bojovníkem v organizaci UFC, přestože oficiálně drží titul P4P žebříčku Jon Jones. Fenomenální australský zápasník se v polovině února pokusil přidat do své sbírky titul lehké váhy, proti Islamu Makhachevovi ale narazil.

Porážka na body znamenala červené políčko ve statistikách po téměř 10 letech. Svým výkonem na domácí půdě si ale „The Great“ vysloužil obrovské uznání celé scény, byť mu nakonec druhý pás jen těsně unikl. Výkonnostní progres a komplexnost je ale u 34letého bijce naprosto nevídaná.

V čerstvé paměti máme kromě posledního zápasu i trilogii s Maxem Hollowayem, ve kterých vždy dokázal zvítězit. Parádní bylo i ukončení Koreana Zombieho, kterého postupně rozebral v postoji. Příběh bývalého ragbisty trpícího nadváhou by vydal na celovečerní film. Volkanovski je po celém světě právem považován za jednoho z nejlepších bojovníků napříč vahami.

BILANCE
Alex Volkanovski Yair Rodriguez
25-2 15-3-1NC

Yair Rodriguez získal prozatímní titul pérové váhy v duelu s Joshem Emmetem, kterého uškrtil v únoru ve 2. kole a potvrdil, že mexická škola MMA je vzestupu. 30letý zápasník se dostal do UFC už v roce 2014 skrze vítězství v show Ultimate Fighter. Od té doby zaznamenal mezi elitou 10 výher a pouhé dvě porážky (Edgar, Holloway). Na svém kontě má skalpy Jeremy Stephense, Dana Hookera, nebo Briana Ortegy.

Majitel černého pásu v taekwondu je velmi šikovným zemařem a extrémně nebezpečný je i v postoji. „El Pantera“ je navíc zápas od zápasu lepší a nechybí mu ani potřebné zkušenosti. Do utkání o právoplatný titul s Volkanovskim jde v pozici velkého underdoga, což by mu ale nemuselo vadit, jelikož může spíše překvapit. Jestliže rádi zkoušíte vysoké kurzy, tahle pobídka si určitě říká o pozornost.

TIP: Yair Rodriguez vyhraje, v kurzu 4,13 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Volkanovski vs Rodriguez tip

UFC 290 fight card: Volkanovski vs. Rodriguez (karta, zápasy, program, výsledky)

O titul muší váhy si to ve vzájemné odvetě rozdá další Mexičan, Brandon Moreno, a jeho vyzyvatel Alexandre Pantoja. V úvodním měření sil měl navrch Moreno, který zvítězil na body. Hodně zajímavou podívanou nabídne také souboj elitních středních vah Whittaker vs. Du Plessis. Vítěz si s velkou pravděpodobností zajistí následnou titulovou šanci.

UFC 290: Program, výsledky
Hlavní karta
Featherweight title fight Alex Volkanovski (TKO) vs. Yair Rodriguez
Flyweight title fight Brandon Moreno vs. Alexandre Pantoja (body)
Middleweight
Robert Whittaker vs. Dricus Du Plessis (TKO)
Lightweight Dan Hooker (body) vs. Jalin Turner
Middleweight Bo Nickal (TKO) vs. Val Woodburn
Prelims
Welterweight Robbie Lawler (TKO) vs. Niko Price
Flyweight Shannon Ross vs. Jesus Aguilar (KO)
Strawweight Jasmin Jauregui vs. Denise Gomes (TKO)
Lightweight Kamuela Kirk vs. Esteban Ribovics (body)
Light heavyweight Vitor Petrino (submise) vs. Marcin Prachnio
Light heavyweight Jimmy Crute vs. Alonzo Menifield (submise)
Bantamweight Cameron Saaiman (TKO) vs. Terrence Mitchell
Flyweight Edgar Chairez vs. Tatsuro Taira (body)

Jak sledovat UFC 290 živě online? Livestream Fortuna TV, přímý přenos v televizi

Turnaje UFC můžete sledovat hned několika způsoby. Nejjednodušší variantou je založit si během chvíle účet u Fortuny a sledovat MMA hvězdy v livestreamu zdarma. Za dokončení registrace navíc dostanete parádní vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vaše favority.

Při sledování jednotlivých zápasů u Fortuny máte nejlepší možný přehled o live kurzech a můžete tak včas zareagovat na vývoj v kleci. UFC 290 v TV nabídne tradičně placená stanice Premier Sport. K dispozici je také možnost zakoupit předplatné UFC Fight Pass. Na skvělý rozbor v podání Henryho Cejuda se podívejte v následujícím videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy a kde se koná turnaj UFC 290?

UFC 290 proběhne v noci ze soboty 7. července na neděli 8. července. V hlavním zápase se utká Alex Volkanovski s Yairem Rodriguezem. Sázkový tip i analýzu najdete zde

2️⃣ Jaké jsou kurzy na zápas Volkanovski vs. Rodriguez?

Velkým kurzovým favoritem o právoplatný titul pérové váhy je Alex Volkanovski. Na bližší informace o obou aktérech hlavního duelu se podívejte v článku.

3️⃣ Mohu UFC 290 sledovat live stream zdarma online?

Ano, turnaj UFC 290 si můžete pustit online na Fortuna TV, kde je potřeba provést registraci, nebo mít vsazený tiket v posledních 7 dnech. Bližší info najdete tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Hasbulla Magomedov miluje bojové sporty

Kdo je Hasbulla Magomedov? Poznejte senzaci internetu a netradiční posilu UFC

Hasbulla Magomedov je senzací na internetu a s každým dalším příspěvkem je úspěšnější. Co je tento Dagestánec zač a čím si získal...