UFC 291: Poirier vs. Gaethje, Blachowicz vs. Pereira datum, kurzy, analýza a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

UFC 291 je žhavým kandidátem na turnaj roku. K vidění bude souboj Janka Blachowicze s Alexem Pereirou, který enormně zajímá Jiřího Procházku a všechny české fanoušky. O uvolněný BMF pás si to v hlavním zápase rozdají legendy Dustin Poirier a Justin Gaethje. Kde a kdy galavečer sledovat živě a na co si vsadit?

AKTUÁLNÍ INFOPROGRAM A VÝSLEDKY
LIVESTREAM

Alex Pereira má před sebou premiéru v polotěžké váze Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 291: 9,5/10

  • Datum a místo konání: Od 0:30, v neděli 30. 7. (SEČ), Salt Lake City, Utah, USA
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete u sázkových kanceláří

UFC 291 live: Poirier vs. Gaethje 2 aktuální info, místo konání, čas

Fanoušci MMA by měli být směrem k nadcházejícímu turnaji UFC 291 na pozoru. Ze souboje Blachowicz vs. Pereira totiž s vysokou pravděpodobností vzejde vyzyvatel pro Jiřího Procházku. V Salt Lake City se v neděli nad ránem našeho času uskuteční hned několik velmi zajímavých zápasů. Sledujte UFC živě na Tipsport TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Organizace UFC se v Salt Lake City představí teprve potřetí ve své historii. Nabitá karta sice neskýtá právoplatnou titulovou bitvu, vzhledem ke kvalitě zápasů se ovšem jedná o jeden z vrcholů tohoto roku.

UFC 291
📆 Kdy: V neděli 30. 7. od 00:30 SEČ
🎟️ Kde: Vivint Arena, Salt Lake City, Utah, USA
🖊️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Tipsport TV

UFC 291 živě: Blachowicz vs. Pereira o zápas s Jiřím Procházkou

Jan Blachowicz bude prvním protivníkem, který se v polotěžké váze utká s brazilským lučištníkem Alexem Pereirou. Legendární polská síla má v hlavě jediný cíl: dát zapomenout na matný výkon s Ankalaevem a znovu udělat důležitý krok k titulu, který držel v letech 2020-2021.

Blachowicz ani ve 40 letech rozhodně nepatří do starého železa. Naopak. Polská hvězda se dala konečně zdravotně do kupy a na nebezpečného Pereiru si extrémně věří. O motivaci má v tomto utkání postaráno, jelikož vítěz se probojuje do zápasu o šampionský pás, který uvolnil momentálně zraněný Jamahal Hill.

V posledních 3 letech šel Blachowicz o titul hned třikrát a zápasy přinesly pokaždé jiný výsledek. Zatímco v roce 2020 tvrdě ukončil Dominicka Reyese a stál se králem polotěžké váhy, na veterána Glovera Teixeiru o rok později vítězný recept nenašel a prohrál na škrcení ve 2. kole.

Výhra nad Aleksandarem Rakičem mu vynesla další titulovou šanci, jenže nezáživný zápas s Magomedem Ankalaevem skončil rozporuplnou remízou a titulový pás uvolněný zraněným Procházkou zůstal na nějakou dobu bez svého majitele.

Polský bijec vyniká především svou komplexností a skvělým wrestlingem, díky kterému uštědřil v roce 2021 první porážku v kariéře Israelu Adesanyovi. Majitel černého pásu v BJJ dokáže kromě skvěle načasovaných takedownů a následné kontroly na zemi těžit i z tvrdého boxingu a samozřejmě čerpá i ze svých bohatých zkušeností.

BILANCE
Neděle 5:30 ➜ Tipsport TV
Jan Blachowicz (29-9-1) Alex Pereira (7-2)
40 let, 188 cm 36 let, 193 cm
Kurz na výhru: 1,76 Kurz na výhru: 1,97

Alex Pereira si svými výkony proti Adesanyovi zjednal respekt celé organizace UFC. V prvním vzájemném utkání pod slavnou značkou dokázal svého odvěkého rivala ukončit před limitem a sebrat mu titulový pás. V následné odvetě mu ale Adesanya vše vrátil a vyřídil ho tvrdým KO ve druhém kole.

Pereira se následně odhodlal ke změně váhové kategorie a nyní si brousí zuby na titul v polotěžké divizi. Vzhledem k jeho postavě a drastickému hubnutí dával tento krok jednoznačně smysl a jeho předností by nyní měla být kromě neuvěřitelných granátů i rychlost a dynamika. Nutno dodat, že na úvod ve váze do 93 kilogramů přijal Brazilec pořádně těžkého soupeře. Zároveň ale právě Pereirův mentor a trenér Glover Teixeira recept na Blachowicze dokázal v minulosti najít.

Taktika pro zápas s Pereirou je z pohledu Blachowicze narýsována poměrně jasně. Vzít Brazilce co nejdříve na zem, a tam ho kontrolovat jak nejdéle to bude možné. Vzhledem k tomu, že se jedná o 3kolové utkání, tipujeme vítězství Jana Blachowicze na body.

TIP: Blachowicz vyhraje na body, v kurzu 4,50 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

kurz Blachowicz vs Pereira

UFC 291 online: Dustin Poirier vs. Justin Gaethje

O hlavní zápas nabité karty se postará odvetný souboj mezi Dustinem Poirierem a Justinem Gaethjem. Duel žebříčkových sousedů v lehké váze je zárukou toho nejlepšího světové MMA. Při prvním měření sil v roce 2018 vyzněl souboj lépe pro Poiriera, který Gaethjeho v nádherném zápase ukončil TKO na začátku 4. kola.

Od té doby ale ušli oba pořádný kus cesty a sáhli si na prozatímní titul. Poirier si slávu vydobyl zejména díky velkým výhrám nad Conorem McGregorem. Jeho sen o titulu ale následně utnul brazilský škrtič Charles Oliveira. V posledním zápase v polovině listopadu 2022 se „The Diamond“ vrátil na vítěznou vlnu, když ve 3. kole uškrtil Michaela Chandlera.

BILANCE
Neděle 6:00 ➜ Tipsport TV
Dustin Poirier (29-7-1 NC) Justin Gaethje (24-4)
34 let, 175 cm 34, let, 180 cm
Kurz na výhru: 1,66 Kurz na výhru: 2,11

Justin Gaethje je považován za jednoho z nejlepších postojářů v historii UFC. Jeho velkou slabinou je naopak zem, kde se z jeho pohledu vždy „lámal chléb“. Gaethje ovšem posledním zápase v parádní přestřelce umlčel kritiky a porazil Rafaela Fizieva, čímž se znovu přihlásil do boje o titul.

V rámci tohoto souboje se vrací na scénu tzv. BMF titul, což je v podstatě vymyšlený pás organizací UFC pro zvýšení atraktivity. V tomto souboji každopádně favorizuji Dustina Poiriera, který má jakožto majitel černého pásu v BJJ mnohem širší spektrum dovedností právě na zemi.

TIP: Poirier vyhraje, v kurzu 1,66 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

kurz Poirier vs Gaethje

UFC 291 fight card, zápasy card: program a výsledky

Na této kartě se kromě dvou hlavních zápasů představí i několik legend. Do akce jde třeba Stephen Wonderboy Thompson, Derrick Lewis, nebo Tony Ferguson. Kompletní výsledky najdete po skončení galavečeru v této tabulce.

UFC 291 - PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
Lightweight Dustin Poirier vs. Justin Gaethje (KO)
Light heavyweight Jan Blachowicz vs. Alex Pereira (body)
Heavyweight Derrick Lewis (TKO) vs. Marcos Rogério de Lima
Welterweight
Tony Ferguson vs. Bobby Green (submise)
Welterweight
Michael Chiesa vs. Kevin Holland (submise)
Welterweight
Trevin Giles vs. Gabriel Bonfim (submise)
Prelims
Middleweight Roman Kopylov (KO) vs. Claudio Ribeiro
Welterweight Jake Matthews (submise) vs. Darrius Flowers
Flyweight CJ Vergara (body) vs. Vinicius Salvador
Welterweight Matthew Semelsberger vs. Uros Medic (TKO)
Flyweight Miranda Maverick (submise) vs. Priscila Cachoeira

Kde sledovat UFC 291 zdarma živě? Online Tipsport TV

Všechny zápasy turnaje UFC 291 najdete v nabídce livestreamů na Tipsport TV. Pro nově zaregistrované sázkaře je připraven parádní vstupní bonus 300 Kč a možnost zapojit se do pravidelných soutěží.

Na Tipsport TV v sobotu poběží živě i zápasy turnaje Oktagon 45. Přímý přenos turnaje UFC naladíte také na placené stanici Premier Sport 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná turnaj UFC 291?

Galavečer UFC 291 se uskuteční v noci ze soboty na neděli (od 0:30 SEČ) v Salt Lake City. Analýzy hlavních zápasů najdete zde

2️⃣ Kde galavečer UFC 291 sledovat live na internetu přes mobil?

Online UFC 291 lze sledovat na Tipsport TV, kde za jednoduchou registraci získáte i pěkný vstupní bonus na první sázky. Více info se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Makhmud Muradov

V Čechách jsem dokázal vydělat víc než v prvním zápase UFC, překvapil Muradov

Makhmud Muradov se rozpovídal o tom, co pro něj vlastně UFC znamená a přiblížil, jak angažmá v prestižní organizaci vypadá po finanční...

Jan Blachowicz

Jan Blachowicz – profil a zápasy UFC bojovníka

Jan Blachowicz je polský zápasník🛡️, který nastupuje v nejlepší lize smíšeného bojového umění UFC.✅ V září 2020 vybojoval titul polotěžké...