Akce vyvolává reakci! Boris Marhanský reaguje na vyjádření Pavola Nerudy. Co se mu nelíbí?

Mezi RFA a Oktagon MMA je zase pořádné dusno. Bossové organizace si navzájem posílají vzkazy skrze sociální sítě. Tady jsou nejnovější podrobnosti.

Promotér RFA Boris Marhanský Foto: RFA

Vedení RFA a Oktagon MMA opět ve sporu kvůli druhé šanci pro Tadeáše Růžičku

Názorové neshody mezi hlavními představiteli organizací Oktagon a RFA se začínají přelévat do osobní roviny. Za vším je rozhodnutí organizace Real Fight Arena (a IAF) dát Tadeáši Mawarovi Růžičkovi druhou šanci po jeho mediálně dobře známé kauze "napadení".

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že RFA ve spolupráci s IAF nechají Růžičku zápasit a dokonce mu dají titulovou šanci. Na toto okamžitě reagoval Oktagon MMA prostřednictvím Pala Nerudy, který skrze CNN Prima vzkázal:

"Vůbec tomu nerozumím. Podle mě je to jen velké zoufalství, že nemají nikoho, kdo by jim pořádně přitáhl pozornost. A proto to chtějí zkusit takovýmto skandálem, aby jim to udělalo čísla. Což souvisí s tím, co už jsem řekl, jde jim o sledovanost za každou cenu.

Je jim jedno, co to znamená, jestli ten člověk někomu ublížil, což je nesprávné propagovat. Jde jim prostě o to, aby měli za každou cenu pozornost a vydělali na tom nějaké peníze. Je to úplně mimo a vůbec ten krok nechápu. Myslím, že to o samotné organizaci něco říká."

Reakce promotéra Borise Marhanského na sebe nenechala dlouho čekat. Skrze video na Instagramu svému byznysovému protějšku vzkázal:

"Nechtěl jsem už na Oktagon vůbec reagovat, protože jsem si říkal, že je to zbytečné. Teď jsem si ale přečetl názor jednoho z majitelů Oktagonu, který má zase potřebuju do nás šít, tak jsem si říkal, že na to odpovím, protože je to z jejich strany neskutečné pokrytectví.

Od prvního dne, kdy jsme začali, o nás říkají, že hned skončíme, že jsme XFN, já že Voldemort. Nic z toho se samozřejmě nepotvrdilo. My se pořád stále rozbíháme, ale oni stále říkají lidem, že končíme...

Palo Neruda říká, jak jsme hrozní, že jsme dali šanci Tadeášovi Růžičkovi, že nám jde jen o sledovanost. Pojďme si něco říct Pali o tobě, když ty jsi ta morální ctnost. Ty jsi ve věku, právě jako je teď asi Tadeáš Růžička, běhal po Bratislavě. Kandidoval jsi za fašistickou stranu. Jsou články, které tě označovali za neonacistu a vůbec si se tím netajil.

Pak se vám začal byznys rozbíhat, takže si převlékl kabát. Nikdy jsem neřekl, že Oktagon děláte zle, naopak ti gratuluju. Svou minulost a chyby ale nezměníš. Máte sponzory a lidé s vámi spolupracují, i když si byl neonacista.

Ty teď moralizuješ nás a Růžičku, že jsme mu dali druhou šanci? Je hodně případů u vás v organizaci, kdy někteří bojovníci mají mnohem horší kriminální minulost a vy to dobře víte. Já těm klukům ale nechci kazit kariéru a jejich živobytí. Kdyby ale o tom začali novináři psát, tak máte mnohem větší kauzy...

To je přesně ten důvod, proč jsme se rozhodli dát Tadeášovi druhou šanci. Tadeáš sice udělal, nebo neudělal hroznou věc, to nakonec rozhodne soud. Minimálně to video je odsouzeníhodné. Tadeáš to dobře ví. Když vidím, že lidé za daleko horší věci jsou akceptovaní a Tadeáš je naopak kamenovaný, tak jsme se rozhodli mu dát šanci.

Spoustu věcí jsme si spolu vysvětlili. Druhá šance se dává jenom jednou. Já věřím tomu, že se chytí. Pokud soud rozhodne, že udělal něco trestného, ponese si za to následky. Pokud soud rozhodne, že se neprovinil, tak bude žít s tím, že udělal to, co udělal. To video je každopádně hrozné.

Že ale moralizuješ lidi právě ty Palo se svou minulostí, je směšné. Jsem rád, že si se změnil, a že si teď sluníčkář. K této proměně ti gratuluji, ale dovol nám dát druhou šanci i ostatním lidem, když ty jsi ji dostal," uzavřel.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Růžička dostane šanci znovu bojovat

RFA a IAF šokují hned dvakrát, netradičně se spojí a vzkřísí vyšetřovaného Růžičku

Dvě tuzemské organizace si omylem vlezly do zelí, a tak přišly s netradičním řešením: Spojí se, a navíc vzkřísí Růžičku.😱🚩 Co na to...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...