Alex Pereira srovnává Hilla s Procházkou. A na koho by si BJP vsadil v souboji Pereira vs. Hill?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Tento víkend čeká UFC velkolepý třístý turnaj a pořádně nabitá karta, které vévodí souboj Pereira vs. Hill. Šampion srovnává svého aktuálního soupeře s Procházkou. Bude pro něj tenhle zápas ještě větší výzvou, nebo očekává hladší průběh?

Procházka vs. Pereira Foto: Profimedia

Pereira: Procházka, nebo Hill?

Alex Pereira vyráží v rámci jubilejního turnaje UFC do další bitvy. Ta je první od získání pásu polotěžké váhy, o který zápolil s Jiřím Procházkou. Obhajobu svede s Jamahalem Hillem, jenž se vrací po zranění achillovky a je odhodlaný vzít si zpět pás šampiona, který se rozhodl po vzoru Jiřího Procházky uvolnit. Pereira prozradil, kterého z obou bývalých šampionů považuje za větší hrozbu. Vsaďte si na zápasy UFC 300 a získejte registrační bonus.

Vsaďte si u Tipsportu na Procházku

„Myslím, že Jiří je přesnější a preciznější v úderech, ve způsobu, jakým se pohybuje, ve způsobu, jakým bojuje,“ řekl Pereira pro CBS Sports. „Jamahal Hill má trochu větší výhodu v síle, což ho také činí nebezpečným, protože nikdo nechce dostat ránu a jít v zápase k zemi. Ale když se bavíme o úrovni dovedností, Jiří Procházka je lepší,“ dodal šampion.

S Jiřím Procházkou má přece jenom Alex Pereira už své zkušenosti. V souboji s ním dokázal získat titul, a byť mnozí jeho vítězství na TKO považují za kontroverzní, momentálně je vládnoucím šampionem polotěžké váhy.

Procházka: Pereira, nebo Hill?

Jiří Procházka má za sebou zatím zkušenost jen s Alexem Pereirou, a ačkoli ze souboje s ním odešel coby poražený, v hlavním zápasu turnaje UFC 300 by si prý spíš vsadil na Hilla.

Jiří se v nedávném rozhovoru pro Sportskeeda vyjádřil, že se v případě nadcházejícího souboje Pereira vs. Hill kloní spíše k vítězství Jamahala Hilla, protože má podle něj na své straně více zbraní.

Z celkových třinácti výher má Hill na kontě sedm knockoutů. Než byl nucený uvolnit pás, naposledy se mu podařilo na body porazit Pereirova mentora Glovera Teixeiru.

sipka Čtěte také: Rakic vs. Procházka ŽIVĚ ⚔️UFC 300 zápasy, karta, přímý přenos | Fight-Live.cz

Zajímavé bude v budoucnu sledovat souboj Procházka vs. Hill, na který pravděpodobně dříve či později dojde. Ze všech bojovníků UFC mají oba na kontě právě vítězství nad Gloverem Teixeirou, avšak zatímco Hill ho porazil na body, Procházkovi se podařilo Pereirova mentora uškrtit v pátém kole.

V tuto chvíli nicméně mají oba před sebou jinou výzvu. Hill v podobě vládnoucího šampiona polotěžké divize Alexe Pereiry a Jiří v podobě vracejícího se srbského bojovníka Aleksandara Rakiče.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleksandar Rakič

Jak bude probíhat ostře sledovaný zápas Procházka – Rakič? Tohle jsou 3 možné scénáře

V tomto článku se blíže zaměříme na bojové styly Jiřího Procházky i Aleksandara Rakiče a podíváme se, kudy by pro ně mohla vést cesta k...

Sean Strickland

Sean Strickland děsí své fanoušky šokujícím přiznáním. Mohou za jeho problémy rány do hlavy?

Zápasník UFC Sean Strickland překvapil své fanoušky přiznáním, které zveřejnil na sociálních sítích.👀Odkud jeho problémy pramení? Někteří...

Soutěž o podepsané triko Jiřího Procházky

SOUTĚŽ: Vyhrajte speciální podepsané triko Jiřího Procházky k turnaji UFC 300

Fight-Live.cz pořádá exkluzivní soutěž 🎁 pro všechny čtenáře našeho webu a příznivce Jiřího Procházky. Jak se zapojit do boje o...