Sean Strickland děsí své fanoušky šokujícím přiznáním. Mohou za jeho problémy rány do hlavy?

Zápasník UFC Sean Strickland překvapil své fanoušky přiznáním, které zveřejnil na sociálních sítích. Odkud jeho problémy pramení? V tom má jasno například šampion bantamové divize.

Sean Strickland Foto: Profimedia

Strickland: Jsem nebezpečný

UFC zápasník a věčný potížista Sean Strickland učinil na svých sociálních sítích šokující přiznání, které znepokojilo jeho fanoušky. A není divu, podle toho, co o sobě bývalý šampion střední váhy prozradil, by mohl být nebezpečný nejen sobě, ale zřejmě i okolí.

„Probudil jsem se a řekl jsem své dívce: ‚Zlato, cítím se nebezpečný. Nemám pocit, že bych měl být na světě, chápeš?‘ A přitom mám všechno – jsem bohatý, jsem slavný, mám všechno, co jsem kdy chtěl, a stejně jsem na tom psychicky špatně,“ přiznal Sean na sociálních sítích.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Dostávám se do takových myšlenkových pochodů, kdy chci všechno na světě spálit. Jako bych nechtěl mít nic, abych o to nemohl k***a přijít a pak si to všechno vylít na lidech,“ dodal Strickland.

„Myslím, že vy jste svým způsobem jako moje rodina. Já s vámi sdílím nějaké věci a vy se mnou sdílíte nějaké věci, takže se cítím se svými fanoušky propojený víc než většina lidí, protože jsme si spolu prošli spoustou věcí. A víte, mám všechno, co chci, a přesto bojuju s duševním zdravím,“ připustil.

„Ale když se nad tím zamyslím, stává se to několikrát do měsíce, každý měsíc, víte. (...) Nevím, proč vám to říkám, prostě jsem si prošel nějakou s***kou. Ale jsem v pohodě, budu v pohodě,“ uklidnil své fanoušky nakonec Sean.

O´Malley: Rány do hlavy se sčítají

Na Stricklandův příspěvek reagovali nejen fanoušci, ale také další zápasníci UFC. Jasno v celé situaci má například šampion bantamové váhy Sean O´Malley, kterého prý Stricklandovo přiznání nijak nepřekvapilo.

Ve svém podcastu TimboSugar Show začátkem týdne prohlásil, že příčinou může být fakt, že se Strickland „nechává příliš často trestat“. „Chodí na sparing a dostává rány do hlavy – ne že by dostával tolik ran, ale když sparujete každý den, tak se to sčítá, i když tolik neinkasujete,“ nabídl svou teorii O´Malley.

„Každý, kdo říká, že má doslova chuť zabíjet lidi, na tom asi není psychicky dobře. Buď milujete, nebo nenávidíte, a pokud chcete bezdůvodně zabíjet lidi... Chci říct, že to, že je ohledně toho tak upřímný, je taky k***sky šílený,“ prohlásil O´Malley.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

MMA bojovník Jiří Procházka

UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka 💎 vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar...

Fortuna soutěž o zájezd na BJP do Las Vegas

SOUTĚŽ O ZÁJEZD: Vyrazte s Fortunou do Las Vegas na zápas Jiřího Procházky proti Rakičovi

Jiří Procházka se 13. dubna utká na turnaji UFC 300 v Las Vegas s Aleksandarem Rakičem. U Fortuny můžete vyhrát zájezd pro dvě osoby a...

Jiří Procházka

Takový horor nechcete! Procházka vzpomíná, jak se ztratil v horách. Suvenýrem mu byl zčernalý prst

Jiří Procházka je známým milovníkem přírody a nezřídka si vyjde na túru sám. Přiznal, že se mu to jednou nevyplatilo.⚡Popsal drama jako z...