Americký provokatér Dillon Danis rozpoutal na Twitteru zemětřesení díky lechtivým fotkám

Internetem v posledních týdnech hýbe nevídaný osobní spor mezi Loganem Paulem a Dillonem Danisem. Druhý jmenovaný si totiž vzal na paškál snoubenku úspěšného youtubera a na sociální síť Twitter (dnes X) přidává den co den velmi lechtivé snímky.

Dillon Danis na tiskové konferenci Foto: Profimedia

Dillon Danis se toho nebojí a twitterový účet mu roste závratnou rychlostí

Americký provokatér Dillon Danis se rozhodl uspořádat na Twitteru one man show. Nadcházející soupeř Logana Paula záhadným způsobem získal fotografie týkající se předchozích milostných vztahů Loganovi nastávající ženy Niny Agdal. A vzbudil tím obrovský rozruch!

Nikdo to nechápe. Denise to však nepřestává bavit a dál zásobuje fanoušky citlivými snímky ze života 31leté dánské topmodelky. Jak je možné, že se k fotografiím veterán Bellatoru dostal? Pokládají si tuto otázku fanoušci. Především by to ale zajímalo Logana Paula, který takovýto level trashtalku vůbec nečekal.

„Ten chlápek je na Twitteru tak zatraceně dobrý. Je to trolling nejvyšší úrovně, což je důvod, proč jsem si ho vybral jako soupeře. Neměl jsem tušení, že po mně půjde tak tvrdě, ale lidé to teď extrémně zajímá. Na konci dne je to vlastně všechno součást proma.

Dillon mě nenávidí. Kašlu na něj. Myslím, že je to vynikající troll. Myslím, že je pouhý parazit, což je důvod, proč jsem poctěn, že jsem to já, kdo ho vytáhne do ringu a ztrapní. “, nechal se Logan Paul slyšet pro web MMA fighting.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Otázkou ale je, co se uvnitř Logana Paula skutečně odehrává, neboť jde o cílený zásah do jeho soukromí a zejména do soukromí partnerky Niny. Ta se navíc podle Logana nikdy s podobným chováním a nátlakem nesetkala. I proto ji nastávající manžel slíbil finanční kompenzaci za tyto ohavné útoky ze strany Dillona Danise.

„Ona nikdy v životě nezažila nenávist. Najednou se to ale děje, protože je se mnou spojená. Je to moje chyba, cítím se vážně špatně, ale ona je velmi silná. To, jak to všechno zvládá, je jeden z důvodů, proč jsem si ji vybral za svou snoubenku.", uvedl Paul

Spolumajitel populárního drinku PRIME bude moci Danisovi vše vrátit sportovní cestou už 14. října v rámci boxerského utkání na 8 kol v anglickém Manchesteru. Pokud tedy k zápasu dojde, Dillon Denis je totiž mimo jiné proslulý častým rušením zápasů. S nárůstem svého účtu na síti X (bývalý Twitter) ovšem může být Danis spokojený. Sleduje ho zde přes 800 tisíc fanoušků.

Mimochodem galavečer, na kterém se v hlavním zápase představí rapper KSI a Tommy Fury, byl kompletně vyprodán za méně než jeden týden. Zmínil se o tom promotér Ondřej Novotný ve svém podcastu, jelikož OKTAGON MMA to hodlá ve stejné hale premiérově rozbalit jen o 2 týdny později.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jakub Štáfek

Jon Mariánek? Za tu výzvu si zpětně sypu popel na hlavu, říká Jakub Štáfek

Herec, režisér a nadšený sportovec Jakub Štáfek se sice z prostředí bojových sportů vytratil, dál se ale udržuje ve formě a téma dalšího...

Usyk porazil Duboise, sám byl ale v zápase v problémech

VIDEO: Nelegální úder nebo čistý spodek? Usyk slaví, Dubois cítí křivdu. Názory se různí

Úspěšná obhajoba Oleksandra Usyka má poněkud hořkou příchuť. Může za to kontroverzní úder Daniela Duboise, který byl podle rozhodčího veden...