Attila Korkmaz popisuje přípravu na neortodoxního Ronyho. Poučení hledá v zápasu s Buchingerem

Attila Korkmaz je jedním z vyvolených, kteří se stali součástí druhé série Tipsport Gamechanger. Na úvod ho čeká těžký soupeř, kralující šampion lehké váhy OKTAGONu Rony Paradeiser. Korkmaz prozradil, jak se na Ronyho chystá.

Attila Korkmaz Foto: Profimedia

Korkmaz: Je to čest a také velká výzva

Německý bojovník Attila Korkmaz je jedním z těch, kdo bude mít šanci se probojovat na vrchol milionové pyramidy Tipsport Gamechanger. První velkou bitvu „The Fearless“ svede s kralujícím šampionem lehké váhy OKTAGONu Ronym Paradeiserem, a kdokoli, kdo už to má s Ronym za sebou, by jistě potvrdil, že je to velmi složitý soupeř. Jak se na něj připravuje samotný Korkmaz?

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

„Bojovat proti Paradeiserovi je velká výzva, ale ani ne tak proto, že je to šampion, o to zase až tolik nejde, ale spíš proto, že je dlouhý a má obrácený guard, což znamená netradiční bojový styl,“ vysvětlil Attila Korkmaz v podcastu MMA 4 Fans.

„To hraje v zápasu velkou roli a já se na to musím speciálně připravovat. Čeká mě soupeř, kterého je těžké v tréninku napodobit, je to velká výzva a cítím se poctěný, že mi OKTAGON dal na úvod hned šampiona,“ připustil německý bojovník.

„Celé je o tom, že mám nějaký repertoár kombinací, jenže najednou mám soupeře, který má obrácený guard. To znamená, že je ode mě dál a moje útoky jdou do vzduchu. V takovém případě musí být člověk trpělivější, pokud jde o tempo bojových výměn, je to úplně jiná dynamika,“ prozradil Korkmaz, jak vnímá styl Ronyho Paradeisera.

Poučení ze zápasu s legendou

Attila Korkmaz přiznal, že si pozdě uvědomil, proti komu bude v Ostravě stát, i tak si ale stihl soupeře maximálně proklepnout. Čerpat chce prý i z Ronyho titulového souboje proti Ivanu Buchingerovi.

„Sám experimentuju, mnohokrát jsem sám vyměnil guard, abych odrazil útok soupeře. Tajemstvím je zkrátka připravit se na takového soupeře. Není to o tréninkových partnerech, i když je to dobrý test samozřejmě, aby člověk zjistil, co funguje,“ připustil Korkmaz.

„Musím zmínit Ronyho posledního soupeře Ivana Buchingera, který před jejich odvetou říkal, že má tréninkové partnery s obráceným guardem, jsou stejně vysocí a tak dál, že se na něj připravoval, ale zápas nakonec vypadal úplně jinak,“ podotknul Attila.

„Podle mě se sice připravoval na jeho tělesná specifika, ale už neřešil tu jeho přední ruku, to, jak dává úder za úderem, jeho reakce, práci nohou a tak dál,“ dodal na závěr. Jak důkladně si německý bojovník Ronyho nastudoval, uvidíme už tento víkend, kdy v Ostravě vypukne Tipsport Gamechanger 2.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mochamed Machaev vs. Jaroslav Pokorný

„Bestie“ Machaev v minulosti sbíral i české skalpy. V těsné bitvě pořádně zatopil Vaškovi Sivákovi

Je jedním z méně známých účastníků nové série Tipsport Gamechanger.👊 Čeští fanoušci ho ale mohou znát z dob XFN, na kontě má i pár českých...

Vlado Lengál

Vlado Lengál: Jdu vyhrát před limitem a šokovat evropskou scénu. Budou zase lítat bomby!

Nažhavený Vladimír Lengál nám poskytl exkluzivní rozhovor 🎙️ před nadcházejícím osmifinále Tipsport Gamechanger. Kolik se mu podařilo v...

Ondřej Novotný

Vztah už se vyčerpal? Ondřej Novotný nabídl upřímný názor, proč se Ostrava neprodává tak dobře

Ostravar Aréna dlouhou dobu platila za mekku organizace Oktagon. Současný prodej lístků ale tuto tezi nepotvrzuje tolik, jako tomu bylo v...