Attila Végh v Let's Dance dotancoval. Jaké jsou další plány?

Slovenský bojovník, MMA trenér a miláček publika má za sebou úspěšné vystoupení v taneční soutěži Let's Dance Slovensko. Víme, kudy povedou jeho další kroky.

MMA, Oktagon, Karlos Vémola, Atilla Végh - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Attila Végh vypadl v Let's Dance Slovensko 2022

První máj slovenské megastar bojových sportů nepřál. Attila Végh se spolu se svoji taneční partnerkou Eliškou Lenčešovou rozloučili se soutěží Let's Dance Slovensko těsně před branami velkolepého finále.

Devět týdnů. Tak dlouho se udržel v populární slovenské soutěži Let's Dance bojovník Attila Végh. S tancem přitom začínal od nuly. Velké finále, které je na programu 8. května, mu však těsně uniklo a o celkové vítězství bojovat nebude. Přesto svou účast v soutěži zhodnotil pozitivně a zároveň poděkoval rodině, taneční partnerce i fanouškům, za podporu a přízeň.

V soutěži Let's Dance Slovensko, na kterou si stále můžete vsadit u Fortuny s bonusem za registraci, zůstaly poslední tři páry. Právě ony si to rozdají v závěrečném desátém díle o celkové vítěze 7. řády obrovsky sledované soutěže, která se na obrazovky vrátila po dlouhých 5 letech.

Týden před koncem Attily Végha ukončila svou pouť soutěží jiná populární slovenská sportovkyně, finalistka tenisového Australian Open, Dominika Cibulková. Ta vypadla spolu se svým kolegou Róbertem Pavlíkem, jako osmý pár v pořadí.

Zpět do zápasového rytmu

Attila Végh se nyní vrátí k tomu, co je mu zdaleka nejpřirozenější, a sice prostřední bojových sportů. Už 3. června ho čeká odložený a poměrně vyhrocený boxerský duel s Američanem Emanuelem Newtonem na galavečeru Fight Night Challenge 2. Kromě přípravy na zápas se po krátkém oddychu vrátí i k plnohodnotné přípravy svých svěřenců ve Spartakus Fight Gymu.

Výhodou pro Attilu je fakt, že jak například Pirát Krištofič rovněž trénuje v těchto týdnech čistě box, jelikož ho čeká ostře sledovaný zápas s Milošem Petráškem na turnaji Oktagon Underground v O2 Areně. Boxerský zápas má před sebou také další ranař z SFG, Vlasto Čepo.

V posledních dnech se navíc začalo znovu debatovat nad případnou odvetou Zápasu století s Karlosem Terminátorem Vémolou. Attila Végh se nechal slyšet, že obeznámil organizaci Oktagon s podmínkami, v rámci kterých by druhý zápas s Vémolou podstoupil. Jedním dechem zároveň dodal, že jiný MMA zápas ho již v kariéře nezajímá.

Přestože duel Végh vs. Vémola 2 prakticky přestal být aktuální, nyní je toto téma znovu terčem mnoha diskuzí. Jak Terminátor, tak Attila mají však nejbližší zápasový plán jasně daný.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh už brzy ukáže svoje schopnosti

Attila Végh piluje techniku, kdy to hodlá rozbalit?

Slovenská legenda MMA Attila Végh je v poslední době mužem mnoha tváří. Rád zkouší nové věci a přijímá nevšední výzvy. Už brzy ho uvidíme...

Turnaj RFA Grand Opening v Bratislavě

RFA Grand Opening - zápasy, informace, datum, tip a livestream

Nová organizace Real Fight Arena pořádá 14. května ⏰ svůj první oficiální turnaj. Veškeré informace i ⏩ návod na sledování zápasů živě...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...