Bejrova facka měla ostrou dohru! Pomstít se mu přijela celá stovka lidí. Zasahovat musela policie

Aleš Bejr se ve vysílání zastal něžného pohlaví, to se mu ale záhy vymstilo. Po incidentu si ho našla celá stovka lidí a požadovala omluvu. Co přesně se odehrálo, se dočtete v článku.

Aleš Bejr Foto: Clash of the Stars

Facka, škrcení i koleno

Aleš Bejr už nějaký ten pátek patří pod organizaci Red Face, kde vystupuje v roli promotéra a moderátora, jenž účastníky provází i během předzápasových setkání tváří v tvář.

Jak už je u podobných organizací zvykem, během těchto vysílání se dějí přinejmenším nestandardní věci a není výjimkou, že se mezi sebou amatérští bojovníci poperou už před zápasem. Tentokrát se do podobné přestřelky zapletl samotný Bejr, kterého rozčílil jeden z účastníku Vencíček, jenž se netajil tím, že nemá problém s tím uhodit ženu.

Bejra Vencíčkova slova a chování tak rozčílily, že se zvedl z křesla a uštědřil mu pořádnou facku. Spor se nakonec vyostřil tak, že Vencíček okusil Bejrovo škrcení a nakonec inkasoval tvrdé koleno.

Pomsta stovky mužů

Podle informací, které zveřejnil server Novinky.cz, se mělo do Dřenic na Chrudimsku za Alešem Bejrem v pondělí večer dostavit něco kolem sta lidí, kteří požadovali omluvu. Stepovali před Bejrovým domem a skandovali „omluv se“. Celý incident se neobešel bez zásahu policie, která předtím na místo dokonce vyslala vrtulník.

Policejní mluvčí objasnila, že dostali zprávu o potenciální potyčce, které by se mohlo účastnit více osob, a tak pro jistotu na místo vyslali celou řadu policejních hlídek. Podle všeho k žádné šarvátce nakonec nedošlo.

Aleš Bejr se rozhodl pro všechny případy přesunout svou rodinu k tatínkovi a celé komunitě se omluvit, aby se situace uklidnila. Tomu podle Bejra napomohla i práce policie, která vytvořila zátarasy. Bejr mnohé zaznamenal a sdílel na sociálních sítích:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dana White nevěřil vlastním očím

VIDEO: Šílený zkrat bojovníka UFC! Za kousnutí přišla diskvalifikace. Soupeř má nové tetování

Pokud máte pocit, že jste v MMA viděli všechno, tento článek vás rychle vyvede z omylu. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night se totiž...

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet

Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách,...

Mawar je zpátky v Česku

Mawar je zpátky v Česku a čeká ho nelehký úkol. Jaké povinnosti řeší a co vzkázal fanouškům?

Zápasník Tadeáš Růžička už několik měsíců pobývá v Thajsku, kde se primárně připravuje na další zápasy. Teď se však musel vrátit zpátky do...