Karlos Vémola má pro Tomáše Le Syho zajímavou radu, která rozhodně stojí za zamyšlení

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V nejnovějším díle Osscastu si Karlos Vémola povídal s promotérem Clash of the Stars Tomášem Le Sym. Řeč byla například o pokutách, žalobách a došlo i na jednu velice zajímavou myšlenku ze strany Terminátora. Více se dočtete v článku.

Tomáš Le Sy má o čem přemýšlet Foto: PETR TOPIČ / MAFRA / Profimedia

Mám pro tebe byznysovou radu a nic za ní nechci, navnadil Vémola ve svém podcastu Le Syho

Karlos Vémola dobře ví, jak tenhle byznys funguje. Při představování svého nejnovějšího hosta v podcastu OSSCAST z jeho úst zaznělo, že je Clash of the Stars jednou z největších československých organizací, s čímž se dá určitě souhlasit.

Během zajímavého povídání se Karlos Vémola vytasil se zajímavou myšlenkou, která zřejmě přinutí vedení Clash of the Stars zasednout k jednacímu stolu. Nápad to není zcela nový, v minulosti ho úspěšně realizovala organizace OKTAGON. Smysl by to v případě Clashe určitě dávalo.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Tomáš Le Sy: "Turnaj v Ostravě jsme vyprodali během několika hodin, přestože jsme oficiálně ohlásili jeden jediný zápas. (Gelnárová vs. Dostálová) Lidé se těší, ví zhruba, co od nás mohou čekat. Trochu nás mrzí, že si lístek do Ostravy nemohli koupit fanoušci, kteří byli přímo na turnaji Clash of the Stars 7 ve Fortuna Areně v Holešovicích, protože mobilní internetová síť, kvůli velkému počtu lidí, na místě nefungovala.

V minulosti jsme měli přednostní právo pro všechny věrné fanušky, kteří dostali informaci o prodeji lístku s denním předstihem, tentokrát jsme to ale nestihli realizovat. Dostali jsme na základě toho stovky negativních zpráv, na druhou stranu ale v Ostravě budou z velké části úplně noví fanoušci Clashe, což je pro nás dobře"

Karlos Vémola: "Tak to mám pro tebe byznysovou radu a nic za ni nechci. Udělejte dva turnaje ve dvou dnech. Pátek, sobota. Bojovníků na to máte dost a stejně tak zájem fanoušků je obrovský", nabídl svou radu Terminátor

Od Vémoly byla tato věc vyřčena tak trochu mezi řečí, nicméně po delší úvaze se můžeme shodnout na tom, že by to dávalo smysl. Samozřejmě organizování dvou turnajů ve dvou dnech v sobě nese obrovské penzum práce a je otázkou, zda po organizační stránce je v současnosti Clash of the Stars na takovou výzvu připravena. Do budoucna by to ale mohlo stát za zvážení.

Je nepravděpodobné, že by se Karlosův nápad dal realizovat pro nadcházející, červnový termín. Jeden ale nikdy neví. Jak už totiž bylo řečeno, drtivá většina diváků, kteří byli osobně přítomni na posledním turnaji, si neměla šanci lístky zajistit, takže teoreticky by přidaný turnaj nebyl problém opět vyprodat. To je však v tuto chvíli pouhá spekulace.

Le Sy v Osscastu odtajnil jeden z nových konceptů, který se v Ostravě uskuteční. Jedná se o zápas, ve kterém budou bojovníci zápasit v každém kole pod jinými pravidly. "První kolo bude podle pravidel boxu, druhé muay thai a třetí MMA. Máme na to připravené šikovné sportovce, takže jsem sám zvědavý, jak to dopadne", řekl promotér Clashe

Jak je to s pokutami za nemístné chování a kam se poděl Koleso? Nejen to se dozvíte v přiloženém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rýsuje se možná odveta

Cože? Velcí rivalové z Clashe si domluvili odvetu v MMA. Šampiona to prý bude bolet

Tihle dva jsou zřejmě nejvýraznějšími postavami Clash of the Stars z řad bojovníků. Nenávidění rivalové, ale občas i kamarádi. Jejich první...

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Co vedlo Aleše Bejra ke spolupráci s Red Face? Názor promotéra Le Syho vás zřejmě překvapí

Ohledně angažování Aleše Bejra v organizace Red Face visí ve vzduchu celá řada otázek. Názor, co Psychopata k tomuto kroku vedlo, nabízí...

Karlos Benda

Ocelové pěsti II rozhodly! Karlos Benda už zná svého soupeře do Ostravy

Karlos Benda jde znovu do boje v červnu v Ostravě.😎 Jeho soupeř si musel tentokrát šanci na taneček s Kotlárobijcem tvrdě vybojovat.💪