Ocelové pěsti II rozhodly! Karlos Benda už zná svého soupeře do Ostravy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karlos Benda jde v červnu znovu do boje. Jeho soupeř si tentokrát šanci na společný taneček tvrdě vybojoval. Ještě před Kotlárobijcem musel porazit protivníka během galavečera Ocelových pěstí II.

Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Karlos Benda zná soupeře

Pokud jde o soupeře pro Karlose Bendu, výběr je pokaždé napínavý, ale výsledek pak stojí za to. Tentokrát se však musel Karlosův nadcházející protivník hodně posnažit a zvítězit během galavečera Ocelové pěsti II, aby si mohl střihnout zápas s Kotlárobijcem. O šanci bojovat v kleci Clash of the Stars se utkali Tomáš Atom a Marek Suroš.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Event proběhl v sobotu 9. března a Karlos Benda u toho samozřejmě nemohl chybět. Nejenže se tak okamžitě dozvěděl, s kým si to v červnu rozdá, ale také mohl rovnou okouknout soupeřův styl.

„Jdeme na druhé kolo, v prvním musím říct, že byl Atom hodně pasivní, hodně vyčkával, tak teď uvidíme, jestli to rozjede,“ okomentoval Karlos ve svém vlogu první dějství souboje. „Ten Atom hodně přepadává do těch útoků, což může a nemusí být výhoda, to je těžký. Ty kopačky má hodně okatý, ale asi budou bolet,“ měřil si Benda potenciálního soupeře.

Karlos Benda v úvodu zápasu tipoval, že to bude rychlé, souboj se ale nakonec dočkal všech tří kol. Po hodně vyrovnaném souboji zvedl rozhodčí ruku zápasníka červeného rohu Tomáše Atoma.

„Atom, ten, co vyhrál, očividně sází na tvrdé údery, počká si a naskakuje. Myslím, že to je soupeř, který může ohrozit tvrdými ranami a tím naskakováním, což bych si snad měl pohlídat, budu na to trošku pilovat, tak uvidíme,“ zhodnotil Benda svého nadcházejícího soupeře.

„Asi jsem ve výsledku rád, že to vyhrál Atom, protože si myslím, že celkově je lepší zápasník než Suroš. Myslím si, že Atom je adekvátnější soupeř, u Atoma si budu muset hlídat vícero věcí,“ dodal Karlos.

Vítěz souboje o zápas s Karlosem Bendou Tomáš Atom:

Tomáš Atom Foto: Facebook/Ocelové pěsti II

Ukradený zápas?

V souboji o Kotlárobijce nakonec po nejednoznačném souboji zvítězil Tomáš Atom, který nastupoval za červený roh. Zápas byl tak vyrovnaný, že se po něm na sociálních sítích strhla vlna nevole, protože někteří měli za to, že vítězství patřilo Markovi Surošovi. Karlos Benda v tom má ale jasno.

„Já jsem fakt přesvědčený o tom, že to byl hodně vyrovnaný zápas, ale že tam nebyla žádná krádež, to je moje zcela oficiální vyjádření. Jsem v pohodě s tím, že vyhrál Atom, ale kdyby vyhrál Suroš, tak bych se taky nedivil. Oba měli jiný styl boje a rozhodčí to viděl takto,“ nabídl svůj názor Benda.

Karlos s Atomem si hned po zápase střihli první společný staredown a tohle duo uvidíme během tiskových konferencí, B4THECLASH a nakonec 22. června v kleci Clash of the Stars.

Na Bendův rozbor zápasu Atom vs. Suroš se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Co vedlo Aleše Bejra ke spolupráci s Red Face? Názor promotéra Le Syho vás zřejmě překvapí

Ohledně angažování Aleše Bejra v organizace Red Face visí ve vzduchu celá řada otázek. Názor, co Psychopata k tomuto kroku vedlo, nabízí...

Václav Mikulášek

Baba Jaga chce zase do boje! Na druhý taneček v Clashi Mikulášek vyzval známého rappera

Václav Mikulášek má za sebou zápas v RFA a i navzdory nepříliš povzbudivému výsledku chce co nejdříve do boje.💪 Tentokrát zase pod střechou...

Karlos Benda

Karlos Benda prozradil, jakou slavnou osobnost lákal do Clashe. Kdo bude jeho další soupeř?

Karlos Benda nemá o výzvy nouzi, i Kotlárobijec má ale na seznamu pár jmen, která by rád nalákal do klece.😎Prozradil, jakou slavnou...