Co vedlo Aleše Bejra ke spolupráci s Red Face? Názor promotéra Le Syho vás zřejmě překvapí

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ohledně angažování Aleše Bejra v organizace Red Face visí ve vzduchu celá řada otázek. Názor, co Psychopata k tomuto kroku vedlo, nabízí spolumajitel a promotér Clash of the Stars Tomáš Linh Le Sy.

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy Foto: PETR TOPIČ / MAFRA / Profimedia

Le Sy o spolupráci Bejra s Red Face: Detailní informace nemám, peníze v tom ale nejspíš nebudou

Bylo to jako rána z čistého nebe. Promotér Tomáš Le Sy nad novým spojenectvím Aleše Bejra s konkurenční organizací Red Face ještě teď nevěřícně kroutí hlavou. Problémový "Psychopat" je dobře známý pro svou horkokrevnou povahu a mnohdy skandální chování. Tímto krokem to znovu potvrdil.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Aleš Bejr sám sebe představil na tiskové konferenci Red Face jako nového spolumajitele, promotéra, moderátora a nejspíš také bojovníka. Když si z obličeje v přímém přenosu sundával masku, nejeden fanoušek zůstal v němém úžasu.

Nepříjemné překvapení to bylo i na straně vedení Clash of the Stars, protože navzdory dvěma porážkám se měl Bejr objevit na některém z dalších galavečerů. Tyto plány ovšem dostaly velkou trhlinu a Tomáš Le Sy pro Bejrovo rozhodnutí jen těžko hledá slova.

"Blbej je na to dost. Napadá mě jediná věc, proč to udělal. Aby se vyhl zápasu se mnou. Peníze v Red Face podle mě nejsou, ale můžu se plést. Tím, že se do toho pustil, se prakticky připravil o ten zápas proti mně," nabídl své vyjádření Le Sy v rozhovoru s Ondřejem Němcem pro CNN Prima News

Řeč byla také o dalších pikantních tématech. Le Sy například uvedl, že podcast moderátora Jakuba Jíry s politikem Tomiem Okamurou jde mimo Clash. "V tomto projektu Clash of the Stars nikterak nefiguruje, to je formát čistě Jakuba Jíry a uvidíme, v jakém duchu se to dál bude vyvíjet", řekl hlavní boss organizace.

Tomáš Le Sy také odpověděl na otázku, které tři bojovníky by vybral jako nejlepší z hlediska sportovních výkonů, a pak také podle schopnosti se marketingově nejlépe prezentovat. Po sportovní stránce vybral Alexe Zacha, Dana Bayera, Hanku Gelnárovou a zmínil také šampiona střední váhy Tomáše Križana.

TOP z pohledu bizáru, show a schopnosti zaujmout fanoušky jsou pro Le Syho Snejks, Karlos Benda či Peter Kuťka. Nutno dodat, že zejména u posledně jmenovaného je to "čistáááá fantááááázia".

V úvodu rozhovoru se Tomáš Le Sy pochlubil skutečností, že prodej PPV od druhého galavečeru konstantně roste. Poslední turnaj Clash of the Stars 7 pak v tomto ohledu trhal rekordy.

"Díky velikosti haly v Ostravě budeme mít nové produkční prvky, takže si to diváci zejména u obrazovek skrze PPV ještě více užijí. Mohli bychom to dělat mnohem levněji, ale pak by se to odrazilo na výsledné kvalitě přenosu."

Zápasy Clash of the Stars 8, který se uskuteční 22. června v Ostravě, jsou v tuto chvíli kompletní. "Karta je poskládaná a nyní podepisujeme smlouvy. Můžu prozradit, že v Ostravě dojde na odloženou odvetu Fayneho s Tadeášem Veselým. Co se týče výplat bojovníků na daném turnaji, tak karta nás stojí miliony korun," prohlásil Le Sy.

Na posledním turnaji byl oznámen dosud jediný zveřejněný zápas pro Ostravu mezi Hankou Gelnárovou a Michaelou Dostálovou. Zároveň díky několika indíciím v Ostravar Areně zřejmě dojde na souboj Čonnyho s Markem Valáškem a v plánu je také nevšední koncept tzv. Deadmatch. Ten už byl v minulosti k vidění, tentokrát by se ale v kleci mělo potkat ještě více bojovníků současně.

První tisková konference k turnaji Clash of the Stars 8 proběhne začátkem května a následovat budou v pravidelné kadenci tradiční a mezi fanoušky nesmírně populární tiskovky B4THECLASH.

S příchodem nového roku se Tomáš Le Sy vrátil k pravidelnějšímu tréninku, občas si dokonce jde zatrénovat s Davidem Kozmou a věnuje se také silové přípravě. Nedávná dovolená v Thajsku mu navíc pomohla upravit spánkový režim, tak aby vstával kolem 7. hodiny ranní. Obojí si úspěšný byznysmen nemůže vynachválit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Baba Jaga chce zase do boje! Na druhý taneček v Clashi Mikulášek vyzval známého rappera

Václav Mikulášek má za sebou zápas v RFA a i navzdory nepříliš povzbudivému výsledku chce co nejdříve do boje.💪 Tentokrát zase pod střechou...

Karlos Benda

Karlos Benda prozradil, jakou slavnou osobnost lákal do Clashe. Kdo bude jeho další soupeř?

Karlos Benda nemá o výzvy nouzi, i Kotlárobijec má ale na seznamu pár jmen, která by rád nalákal do klece.😎Prozradil, jakou slavnou...

Pavel Novotný

Rozzlobený Pavel Novotný pohotově reaguje na výzvu Aleše Bejra. Dojde mezi nimi na facky?

Aleš Psychopat Bejr byl před pár dny představen, jako nový spolumajitel organizace Red Face. Ihned se chopil moderátorské role na tiskové...