Bijec Michal Martínek promluvil o skryté výhodě Lea Brichty. Jakou roli budou hrát fanoušci?

Zápasník Michal Martínek v těchto dnech absolvuje výživný kemp v polském Ankos MMA, přesto si našel chvilku a přijal naše pozvání na livestream rozhovor. Řeč byla samozřejmě také o sobotním turnaji v Liberci, který netrpělivě vyhlíží celá tuzemská scéna.

Michal Martínek Foto: KSW

Michal Martínek o přípravě, dalším zápase a sobotním turnaji KSW 91

Dělat rozhovor s Michalem Martínkem je vždy příjemná záležitost. Nejinak tomu bylo ve čtvrtek v podvečer na našem Instagramu, kde lehce unavený, ale dobře naladěný Černovous nabídl svůj pohled na sobotní turnaj KSW 91 v Liberci, ale zároveň nastínil, kdy bychom se ho znovu mohli dočkat v kleci.

Michal Martínek momentálně střídavě trénuje doma v Reinders MMA a polském Ankosu, odkud se k nám připojit do živého vysílání na našem Instagramu. Probrali jsme aktuální drily a sparingy s TOP evropskými bojovníky i očekávaný turnaj KSW 91 v Liberci, který se koná už tuto sobotu od 19:00.

Sledujte KSW 91 živě

On sám by se chtěl do zápasového kolotoče vrátit ideálně na startu letošního léta. Podle ideálního scénáře by rád v letošním roce stihl tři zápasy. Aktuálně tedy vše nasvědčuje tomu, že by jeho čtvrtý zápas pod KSW mohl být někdy v květnu / červnu.

V rozhovoru jsme se zaměřili na sobotní zápasy Vasila Ducára či Dominika Humburgera, jehož cesta je Martínkovi velmi blízká, a navíc měl možnost mu spolu s Karlosem Vémolou vypomoci v přípravě. Zápas libereckého rodáka přijde na řadu těsně před nejočekávanějším zápasem večera o prozatímní titul lehké váhy.

Právě hlavnímu souboji Mircea vs. Brichta jsme se logicky pověnovali nejvíce. Michal uvedl několik zajímavých věcí, které by v zápase mohli hrát roli.

„Leo má obrovskou výhodu díky své amatérské kariéře v kickboxu i MMA. Prošel si náročnou cestou a utkával se s opravdu nejlepšími zápasníky z celého světa. Navíc nasbíral vynikající record. Leo má díky tomu takové zkušenosti, že by ho tíha okamžiku neměla ovlivnit. Navíc má za sebou extrémně kvalitní přípravu v Polsku, kde se potkával a měl po ruce TOP sparingpartnery a já jsem u něho neviděl ani monokl, nic takového.

Shodou okolností jsme se potkali taky v Brně na semináři grapplingu Honzy Stacha. I když se Leo zrovna vracel z Červeného smogu a byl unavený, tak stejně dorazil a nasával informace. Myslím si, že odjel nejlepší možnou přípravu a nic nepodcenil. Věřím, že je perfektně připravený.“

Michal Martínek v závěru prozradil svůj tip na výsledek a také to, jak velkou výhodou bude pro Lea Brichtu skutečnost, že bude zápasit před domácími fanoušky, kteří ho nepochybně poženou za největším vítězstvím kariéry.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta

Leo Brichta je v TOP formě. Titulový zápas přišel v nejlepší možný čas, myslí si Matúš Juráček

Během přípravy na sobotní turnaj KSW 91 v Liberci se spolu několikrát potkali na sparingu. Forma Lea Brichty udělala na Matúše Juráčka...

Imarov bude bojovat na Jash Kuch FC 5

Jash Kuch FC 5: MMA v Kyrgyzstánu informace a kurzy

V době pandemie koronaviru mnoho MMA akcí nevidíme. ❌ Výjimkou je ovšem turnaj Jash Kuch 5. ⚡ Podívejte se na informace a návod na...

Mach Muradov s přítelkyní

Makhmud Muradov tipuje průběh a výsledek hlavního zápasu KSW 91: Mircea vs. Brichta

Očekávaný galavečer KSW 91 se kvapem blíží a své predikce postupně nabízí celá řada osobností domácí bojové scény. Takhle vidí šance obou...