Makhmud Muradov tipuje průběh a výsledek hlavního zápasu KSW 91: Mircea vs. Brichta

Očekávaný galavečer KSW 91 se kvapem blíží a své predikce postupně nabízí celá řada osobností domácí bojové scény. Takhle vidí šance obou borců v titulovém zápase Mach Muradov.

Mach Muradov s přítelkyní Foto: Profimedia

Jak tipuje titulový zápas Lea Brichty Mach Muradov?

Makhmud Muradov je pravidelným hostem turnajů KSW v Česku. Na vlastní oči tak viděl, když si Leo Brichta v polovině října poradil s Romanem Szymanskim a ukončil ho v závěru třetího kola. Právě tento výkon českého zápasníka do velké míry ovlivnil aktuální Machův tip, na čí stranu by se mohl sobotní hlavní duel večera ubírat.

"Snad bude Leo první český bojovník, který získá pás KSW. Věřím mu. Je ale pravda, že jeho soupeř má přes 30 profi zápasů. Leo má ale taky dostatek zkušeností a poslední zápasy fakt předvedl hezký výkony. Je vidět, že nabral. Řekl bych, že je lepší a sebevědomější. Věřím Brichtovi. Podle mě by mohl vyhrát na body, nebo Mirceu ukončí ve 3. či 4. kole."

Bitva o prozatímní pás lehké váhy Mircea vs. Brichta přitahuje obrovskou pozornost. A není divu. Brichta se může nesmazatelně zapsat do historie českého MMA jako první domácí bojovník, jenž vybojuje titul prestižní polské organizace.

Svéráznému českému borcovi věří také sázkaři. Náběr sázek u Tipsportu se na Brichtovo vítězství v tuto chvíli již přehoupl přes hranici 320 000 Kč a dá se čekat, že se tato částka bude s blížícím se turnajem dále navyšovat.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Mach Muradov nabídl svůj názor na titulovou bitvu na základě žádosti organizace KSW, pro kterou Mach uzbecký bojovník a početnou základnou českých fanoušků, natočil krátké video.

Mach se v tuto chvíli stále zotavuje s bolestivého píchnutí do oka, které utrpěl ve svém posledním zápase v UFC. Poraněné oko stále i s odstupem času chrání slunečními brýlemi, byť k vážnějšímu poranění, které by ho mohlo na delší dobu vyřadit, naštěstí nedošlo.

Sobotní turnaj KSW 91 je velkou událostí pro tuzemské MMA. Přímo na místě si zápasy nenechá ujít celá řada osobností. Kromě zmíněného Muradova budou v liberecké Home Credit Areně přítomní i Michal Martínek, Vašek Sivák, David Hošek a zřejmě také Karlos Vémola a mnoho dalších.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA

Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře.⭐ Momentálně je jednou z nejvýraznějších tváří...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Dominik Humburger

Humburger se připravuje s těmi nejlepšími. I přes změnu soupeře zůstává gameplan stejný

Už v sobotu Dominika Humburgera čeká další zápas v KSW.😎 Tentokrát si desítka střední váhy organizace zabojuje na domácí půdě.💪