Humburger se připravuje s těmi nejlepšími. I přes změnu soupeře zůstává gameplan stejný

Už v sobotu Dominika Humburgera čeká další zápas v KSW. Tentokrát si desítka střední váhy organizace zabojuje na domácí půdě. Dominik trénuje s těmi nejlepšími a do zápasu si věří i přes změnu soupeře.

Dominik Humburger Foto: KSW

Změna soupeře nic nemění

V polské organizaci se Dominik Humburger dokázal probojovat do první desítky střední váhy a teď se chystá šplhat stále výš. První překážkou mu bude už tuto sobotu během turnaje KSW 91 v Liberci polský zápasník Adrian Dudek (7-2).

Humburger se původně připravoval na Alberta Odzimovského (14-7), ale jak už je u českého zápasníka zvykem, soupeř se mu jen několik dní před turnajem změnil. Bohužel, už se to stává nepříjemnou tradicí, ale můj původní soupeř odstoupil od zápasu… Díky @ksw_mma za okamžitou reakci a náhradu, napsal Humburger na svém instagramu.

KSW 91

Jak se ale Dominik svěřil v rozhovoru pro sever Kaocko.cz, je už na podobné komplikace zvyklý a soupeř se mu občas změní hned několikrát. „Dokonce se mi už stalo, že se mi změnil pětkrát za den. Naposledy ve chvíli, kdy jsem dával tašky do auta, chystal jsem se odjet na vážení,“ prozradil Humburger.

Bojovník nicméně podotknul, že v tomto případě je výhodou fakt, že Dudek a Odzimovski jsou si z hlediska stylu boje hodně podobní, a proto může Dominik plně využít veškerou přípravu a není třeba měnit gameplan.

Příprava s těmi nejlepšími

Trénink Humburger absolvoval ve společnosti těch nejlepších. Během přípravy mu pomáhali Petr „Monster“ Kníže, číslo čtyři těžké váhy KSW Michal Martínek a samozřejmě Karlos Vémola, který Humburgerovi vypomáhá i s váhou.

„Díky za pomoc v přípravě, vaše zkušenosti jsou k nezaplacení,“ poděkoval Humburger svým tréninkovým partnerům na sociálních sítích a dodal, že forma na tenhle turnaj bude neskutečná.

Humburger se v každém případě nemůže dočkat dalšího zápasu na domácí půdě, kde bude mít rodinu, přátelé i kolegy z armády, kteří budou mít v hale celý jeden sektor. Dominik přiznal, že mu minulý rok domácí prostředí trochu svázalo nohy, ačkoli si i tak odnesl vítězství na body. Letos je prý ale zase o kus dál a chystá se fanouškům doručit co nejlepší zápas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor a Dana White

Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Fanoušci netrpělivě očekávají McGregorův návrat a spekulují, co mu brání.⚔ Dana White teď přiznal, že vyjednávání vázne z velmi prozaických...

Alexander Volkanovski

Tohle vás zaručeně pobaví! Do Volkanovského si bezelstně rýpla jeho dcera. Řeč byla o Makhachevovi

Už je tomu několik měsíců, co Islam Makhachev podruhé porazil Alexandra Volkanovského.👊 Šampion pérové váhy to ale očividně bere s...

Khamzat Chimaev

Domlouvání hlavního zápasu UFC 300 by vydalo na film, říká Dana White. Na Chimaeva ale zapomeňte

Kartu jubilejního třístého turnaje UFC už známe, až na hlavní zápas. Veřejnost i média spekulují o mnoha variantách.👀 Jaké jsou ve hře...