Bitva titánů má zelenou. Francis Ngannou se poměří s Tysonem Furym. Jaká budou pravidla?

Tak přece na tenhle zápas dojde. Souboj těžkých vah je podle všeho oficiálně stvrzen podpisy obou aktérů. Podívejte se na detailní informace, datum a místo konání.

Tyson Fury se utká s Francisem Ngannou Foto: Profimedia

Hotovo, podepsáno: Tyson Fury vyzve Francise Ngannoua

Obrovská prestiž a naditý pytel zlaťáků. Dlouho diskutovaný mega zápas mezi Tysonem Furym a Francisem Ngannou je podle uznávaného novináře Ariela Helwaniho hotovou záležitostí. K zápasu dojde 28. října 2023 Saúdské Arábii. Velmi překvapivé jsou ovšem pravidla, na kterých se oba bijci domluvili.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Zápas Fury vs. Ngannou proběhne pod pravidlami profesionálního boxu. Nepůjde tedy o klasickou exhibici, o čemž se v posledních dnech hodně mluvilo. V zápase by měli 3 ringoví rozhodčí používat desetibodový systém, známý z MMA. Fury i Ngannou se ale nechali slyšet, že plánují jeden druhého tvrdě knokautovat, píše Helwani.

Dana White před časem označil tento zápas za nesmysl, nakonec k němu ale přeci jenom dojde. Na samotné vyjednávání už neměl šéf UFC žádný vliv, neboť Ngannou brány slavné organizace poněkud kontroverzně opustil, čímž přišel o svůj šampionský pás v těžké váze.

36letý africký "predátor" s francouzským pasem se v květnu letošního roku rozhodl zamířit do organizace PFL, kde podepsal velice lukrativní kontrakt. Díky zápasu s Furym si teď navíc přijde na další obrovské peníze. Z pohledu Tysona Furyho by ale mělo jít po sportovní stránce o vcelku jednoznačnou záležitost.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Valhalla Fighting box bez rukavic

Organizace Valhalla Fighting – informace, turnaje a zápasníci

Není to dávno, co se objevila na scéně bojových umění nová organizace, specifická zápasy v boxu bez rukavic.👊 Seznamte se s Valhalla...

Jake Paul se dočká vlastního dokumentu

Když se sen stane skutečností. Příběh Jakea Paula míří na filmová plátna

Kontroverzní influencer Jake Paul odkryje svůj přerod z youtubera na boxera. Jeho jméno budí ve světě bojových sportů pořádné emoce, a...