Organizace Valhalla Fighting – informace, turnaje a zápasníci

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Není to dávno, co se objevila na scéně bojových umění nová organizace, pořádající zápasy v boxu bez rukavic. Seznamte se s Valhalla Fighting – jak bare knuckle organizace vznikla, jak vypadají turnaje a kde je můžete sledovat online?

TURNAJEZÁPASNÍCIMODERÁTORVSTUPENKYLIVESTREAM

Valhalla Fighting box bez rukavic Foto: Facebook/Valhalla Fighting

Hodnocení organizace Valhalla Fighting: 8,6/10

  • první profesionální box bez rukavic v Čechách
  • šance pro nezkušené bojovníky

Co je Valhalla Fighting? Vznik organizace zápasů bare knuckle

Organizaci pořádající v Čechách zápasy v boxu bez rukavic založil bývalý profesionální boxer Anatolii Radaev. Kromě záměru rozšířit tuto drsnou verzi boxu mezi české fanoušky mu byla nešťastnou motivací smrt jeho otce, kterého považoval za skutečného bojovníka a pravého vikinga. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s uvítacím bonusem

Historie boxu bez rukavic sahá až do sedmnáctého století, kdy v Anglii předcházel prvním bojům v boxerských rukavicích. Poté na nějakou dobu tahle varianta s nechráněnými pěstmi ustoupila boxu, jak ho známe dnes, ale bare knuckle se v 21. století dočkal svého obrození, a to opět v Anglii, kde vznikly organizace jako BKB (Bare Knuckle Boxing) nebo Warringtonova UBKB (Ultimate Bare Knuckle Boxing) a Bare Fist Boxing Association (BFBA).

Nejspíš nejznámější organizací pořádající turnaje tohoto typu je americká Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC).

Jak už ale název napovídá, Valhalla Fighting se v historii vrací především k houževnatým vikingům, válečníkům toho nejtvrdšího kalibru, kteří byli za jakýchkoli okolností připraveni k boji. Vikingové jsou ti nejtvrdší, nejsilnější a nejmotivovanější bojovníci. Pro ně byl život o boji... Naším záměrem je shromáždit skutečné bojovníky, kteří jsou poctěni bitvou a nepřízní osudu, aby se dostali do Valhally (vikingského ráje), dočtete se na stránkách organizace.

Mezi fandy Valhalla Fighting patří i někteří profesionální zápasníci z jiných tuzemských organizací jako třeba Miroslav Inkvizitor Brož, bojující v žluto-černých barvách Oktagonu, neporažený bojovník RFA nebo KSW Dominik Humburger, šikovný postojář a odnedávna miláček odpůrců Tadeáše Veselého Tadeáš Mawar Růžička, ale i zástupci polosportovní show Clash of the Stars Honzi Michálek a Marek Datel Valášek.

Valhalla Fighting Praha – program a turnaje

Valhalla Fighting zatím uspořádala celkem tři eventy, které se odehrály v Praze – ten první proběhl v libeňské UNYP areně, v druhém turnaji se bojovníci mlátili v ringu z pneumatik, postaveném v klubu Storm, a třetí hostila pražská Retro Music Hall.

VALHALLA FIGHTING – TURNAJE
24. 6. 2023 Valhalla Fighting Retro Edition
3. 5. 2023 Valhalla Fighting Storm Edition
4. 3. 2023 Valhalla Fighting Season I

Valhalla Fighting – moderátor a komentátoři

Hlavním moderátorem organizace je Lukáš Olejník, který kromě hlavních eventů moderuje i tiskové konference a další doprovodné materiály jako rozhovory se zápasníky nebo dalšími osobnostmi českých bojových sportů. V prvním turnaji Lukášovi dělal moderujícího parťáka strongman Jiří Tkadlčík a turnaj na Premier Sport 2 komentovali Daniel Škvor a také profesionální boxer Vasil Ducár.

Valhalla Fighting bojovníci – zápasníci organizace boxu bez rukavic

První turnaj organizace Valhalla Fighting se odehrál začátkem března v pražské UNYP areně. Karta bojovníků byla nabitá jak zápasníky, kteří už boj na holé klouby okusili, tak těmi, kteří si v bare knuckle odbouchali svou premiéru.

MMA - aktuální kurzy zde

Na vrcholu karty jsme viděli souboj Marián Tůma a Martin Prsíčko Horský, který Tůmu nakonec svými klouby udolal. Z prvního turnaje vzešlo celkem jedenáct vítězů a každý z nich získal vikingskou sekeru.

V rolích rozhodčích se v prvním turnaji ukázali bojovník UFC Makhmud Muradov, Tomáš Hrona a Zdeněk Pernica, z něhož od začátku čišelo nadšení z organizace: „Ve světě je to hodně populární... v Anglii, v Americe, V Rusku. Myslím, že nic vyloženě většího nebylo, akorát na akci RedneckFight, která je taková undergroundová, je tam hodně zápasů v rukavicích a vždycky je tam třeba jeden zápas bez rukavic, ale nějaká větší akce v Česku jako galavečer plnej zápasů bez rukavic tu ještě nebyl,“ vyjádřil se před prvním turnajem.

ZÁPASNÍCI ORGANIZACE VALHALLA FIGHTING
Eron Azemi Jaroslav Biletski Martin Lukáč
Josef Jozífek Patrick Hrivo Stanley Hofstaedter
Martin Horský Oleg Serdyuk Oleksandr Atayanc
Rustam Babayan Marian Tůma David Gregovský
Ihvan Kulaev Adam Kristl Martin Firman
Ernestas Kazlauskas František Drvota Yaroslav Slivchuk
Vycheslav Bogash Josef Lacina Dominik Herold
Josef Škop Jan Klabenes Roman Savenchuk
Hynek Hospodarsky Josef Hala David Dvořák
Petr Beránek Vladimír Hájek Vladislav Ivascenko
Jiří Čisár Martin Lojda

Jak se stát bojovníkem Valhalla Fighting?

Jedním z cílů Valhalla Fighting je zviditelnit odhodlané a odolné bojovníky, a proto má v podstatě každý, kdo má organizaci a divákům co nabídnout, šanci stát se jejím bojovníkem. Stačí, když na oficiálních stránkách valhallafighting.com najdete v menu „připojte se k Valhalle“ a vyplníte krátký dotazník. Ten kromě základních údajů včetně věku, výšky a váhy zjišťuje bojové zkušenosti, počet soubojů a úspěchy a ideální je, když přiložíte i nějaké video z tréninku nebo zápasu.

Valhalla Fighting – merch

Valhalla Fighting do budoucna plánuje i prodej vlastního zboží. Vzhledem k tomu, že organizaci se podařilo po grafické stránce vytvořit hezký a vkusný koncept, není pochyb, že si poradí i s merchem, který si fanoušci oblíbí. Na oficiálních stránkách už najdete v menu speciální kolonku „koupit merch“, takže se snad dočkáme co nevidět.

Valhalla Fighting – vstupenky

Zakoupit lístky na jakýkoli event Valhalla Fighting můžete buď přes oficiální stránky organizace (valhallafighting.com), kde stačí v menu kliknout na „koupit lístek“, nebo můžete rovnou zamířit na stránky prodejce vstupenek ticketportal.cz.

Valhalla Fighting – bonusová videa na Youtube, rozhovory

Organizace Valhalla Fighting má také svůj youtubový kanál, kam postupně umisťuje všechny proběhlé zápasy, záznamy tiskových konferencí, ale také bonusová videa –  například v shorts můžete sledovat krátké rozhovory se zápasníky bezprostředně po boji, kde sdílejí svoje dojmy z fightu, a další doprovodné materiály. V tuhle chvíli na kanále najdete i zajímavý rozhovor s bojovníkem, kterého jste mohli vidět zápasit v IAF, RFA nebo KSW Davidem Hoškem.

Valhalla Fighting Livestream – jak a kde sledovat přímý přenos? PPV, youtube, TikTok

První turnaj Valhalla Fighting byl k vidění na programu Premier Sport 2 a u všech eventů je možné zakoupit si přímo u organizace PPV (pay-per-view), jednorázové zhlédnutí, které stojí obvykle něco kolem 225 Kč a které najdete na oficiálních stránkách. V levém dolním rohu webových stránek můžete kliknout na PPV, nebo si rovnou do vyhledavače zadat valhallafighting.tv. V případě některých turnajů organizace vysílá prvních pár zápasů živě zdarma na youtube, instagramu nebo TikToku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Co je to bare knuckle?

Bare Knuckle v doslovném překladu znamená „holé klouby“ a jde o variantu zápasu, ve kterém se boxuje bez rukavic. Zápasníci mají tedy obnažené klouby a každou ránu cítí na sto procent. Více o původu boxu bez rukavic se dozvíte v článku.

2️⃣ Co je Valhalla Fighting?

Valhalla Fighting je nová organizace pořádající v Čechách turnaje v boxu bez rukavic. Více o organizaci se dozvíte v článku.

3️⃣ Kde sledovat turnaje Valhalla Fighting?

Organizace nabízí na svých oficiálních stránkách PPV (pay-per-view), můžete si tedy zaplatit jednorázové zhlédnutí turnaje (obvykle kole 225 Kč). Organizace některé zápasy vysílá zdarma živě na youtube. Více se o sledování turnajů online dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...