Bomba pro závěrečný turnaj roku! Soupeř Karlose Vémoly byl oficiálně potvrzen

Mnohokrát zamýšlený souboj dvou výrazných česko-slovenských postav MMA scény se na konci roku stane realitou. Podrobnosti se dočtete v článku.

Karlos Vémola nebude chybět na konci roku v O2 Areně Foto: OKTAGON MMA

Vémola vs. Pirát na turnaji Oktagon 51 v O2 Aréně

Závěr roku přeci jen nabídne obrovsky sledovaný zápas dvou nesmiřitelných rivalů. Karlos Vémola se 29 prosince 2023 utká na turnaji Oktagon 51 v pražské O2 Aréně se Samuelem "Pirátem" Krištofičem. V minulosti mnohokrát plánovaný souboj proběhne v catchweight do 88,5 kilogramů.

5 dní. Tak krátká doba uplynula od okamžiku, kdy Karlos Vémola označil na svém Instagramu Piráta, jako svého možného soupeře pro závěrečný turnaj letošního roku. Věci se následně daly do pohybu, přestože se Krištofič na svém profilu vyjádřil v tom smyslu, že žádná konkrétní jednání neprobíhají.

V pozadí ale vedení Oktagonu usilovně ladilo potřebné detaily a zápas se nakonec 1. listopadu podařilo domluvit. V tentýž den přitom Vémola ještě hovořil o tom, že je ve hře vícero jmen, následně byl ale zápas s Pirátem oficiálně potvrzen.

sipka Sledujte turnaje Oktagon MMA na Tipsport TV ZDE

Vémoly prosby o prosincový zápas tak byly vyslyšeny a nás čeká fanouškovsky zajímavý duel, ke kterému se váže velká rivalita z dřívějška. Pirát momentálně není v ideální pozici, neboť poslední 2 zápasy prohrál (Lohoré, Bryczek) a snáší se nad ním hrozba třetího červeného políčka v řadě. Nad velkou výzvou v každém případě dlouho nerozmýšlel, což je potřeba ocenit.

To Karlos Vémola se na turnaji Oktagon 47 v Bratislavě blýskl nečekaným KO, vůbec prvním ve své bohaté kariéře. Ani tento výkon ale neudělal příliš velký dojem na Patrika Kincla, který odmítl trilogii a v O2 Aréně se v rámci své třetí obhajoby titulu utká s Vlastem Čepem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlasto Čepo vyzve na tanec Patrika Kincla

Je rozhodnuto! Kincl dal Vémolovi košem. O titul zabojuje slovenský střelec Vlasto Čepo

Tohle byla ta méně pravděpodobná varianta. Šampion Patrik Kincl bude na konci roku bránit svůj titul střední váhy proti slovenskému...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...