Borárose nevyšetřují?! Novotný prozradil, že proti Gáborovi není vedené šetření

Gábor Boráros už je nějakou dobu mimo hru. Může za to jeho aféra s údajně zmanipulovaným zápasem, která mu bohužel pro něj vynesla stopku v Oktagonu. Netrpělivý bojovník si chtěl vyšetřování zkrátit bojem ve vlastní organizaci, teď se ale ukazuje, že nejspíš žádné vyšetřování není.

Gábor Boráros Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Šokující! Borárose zřejmě nikdo nevyšetřuje

Gábor Boráros dostal od organizace po skandálu s údajným sázkařským podvodem stopku. Oktagon se zachoval, jak by se v takové situaci očekávalo, a jednoduše se vyčkávalo, s jakým výsledkem přijde oficiální vyšetřování. Ondřej Novotný teď však ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem prozradil šokující informaci, že žádné vyšetřování proti Borárosovi vedeno zřejmě není.

„Bavili jsme se o tom, jak vlastně probíhá nějaké to vyšetřování a Gábor nám předložil papír, ve kterém říká Policie Slovenské republiky, že proti Gáborovi není vedeno vůbec žádné vyšetřování, což je velmi zajímavé. Je to pro nás relativně čerstvá informace. Takže musíme se tady na tohle to zaměřit,“ nakousnul opatrně Novotný.

„Je to oficiální papír z Ministerstva vnitra Slovenské republiky... A tím pádem jsme se bavili a byla to taková zvláštní debata, kdy řekl (Boráros): ‚Já vznesl dotaz, vy jste to po mně chtěli, a oni mi řekli, že proti mně nikde nic není vedený.‘ Že co to je vlastně jakoby za kauzu,“ popsal situaci Novotný.

Připomeňte si zápas, který vedl k podezření ze sázkařského podvodu a stopce v organizacích:

„V každém případě platí, co jsme řekli a Gábor chce zápasit na konci září, jestli se nepletu v organizaci, kterou založil s nějakýma  svýma kamarádama v Maďarsku,“ dodal Novotný a narážel tak na nedávnou zprávu, že se Boráros hodlá vrátit do klece v rámci vlastní vznikající organizace Combat X. Více se dozvíte zde: Vzal osud do vlastních rukou. Odstavený Gábor Boráros chystá návrat

„Gábor to s náma konzultoval, ptal se, jestli může zápasit, my jsme mu řekli, že zápasit samozřejmě může. Že vlastně proč by nemohl, to, že u nás nemůže zápasit, neznamená, že nemůže zápasit někde jinde,“ objasnil Novotný.

Jakou bude mít tahle kauza pro Borárose dohru, se snad již brzy dozvíme, a uvidíme, jak se k tomu postaví organizace – zda navzdory novým informacím ponechají Gáborovi stopku, nebo jestli v tu chvíli usoudí, že není co řešit a začnou s Borárosem projednávat návrat do klece Oktagonu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros

Gábor Boráros se s rodinou přihlásil do známé reality show

Někdy je život plný překvapení. V případě známého bijce Gábora Borárose to platí dvojnásob. Hvězda domácí MMA scény si tentokrát vyzkoušela...

Promotér a moderátor Ondřej Novotný

Ondřej Novotný se znovu vrací ke kauze okolo Gábora Borárose

Promotér Ondřej Novotný se ve svém pravidelném vysílání MMA letem světem opět vyjádřil k sázkařské aféře okolo Gábora Borárose. Jak celou...

Tadeáš Růžička a zvrat v případu

Konečně zlom v kauze Růžička! „Bez oběti není případ“ už je minulostí

Kauzu Mawar sleduje snad každý. A Tadeáš nepolevuje a sytí veřejnost jedním průšvihem za druhým.🚩 Teď údajně došlo ke zlomu ve...