Box Fight Night Challenge 5: Frayer Flexking vs. Adam Štrba – analýza, kurzy a sázkový tip

Slovenský rapper Andreas Stolárik, alias Frayer Flexking má před sebou čtvrtý boxerský zápas v organizaci Fight Night Challenge. Jaké jsou kurzy a na co si můžete vsadit?

Frayer Flexking se chystá na svůj další zápas Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Štrba vs. Flexking box: 2. prosince (Fight Night Challenge 5, Tipos Aréna, Bratislava)

Nahrávací studio zase pro jednou vymění za boxerský ring. Svérázný Frayer Flexking díky svému osobitému vystupování vždy přitahuje velkou pozornost a nejinak je tomu před sobotním turnajem Fight Night Challenge 5. Potvrdí roli favorita proti influencerovi Adamovi Štrbovi? Vsaďte si na box s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Frayer Flexking zápasy ve Fight Night Challenge

Známý hudebník Frayer Flexking je s organizací Fight Night Challenge od samého začátku. Hned v rámci svého prvního boxerského vystoupení na úvodním galavečeru vzbudil pořádný rozruch. Nejprve se při staredownech fackoval se slovenskou ikonou rapu, Čis T-ým, aby ho následně mezi šestnácti provazy parádně knockoutoval ve druhém kole. Tohle výstavní KO bylo vůbec prvním v historii Fight Night Challenge.

V dalším zápase se už Flexkingovi tolik nevedlo. Vyhrocený duel plný osobní nenávisti s rapperem Refewem skončil skandálním a do jisté míry úsměvným výsledkem. Flexkingovi totiž opakovaně v zápase vypadával chránič zubů, pročež byl rozhodčím nekompromisně diskvalifikován.

Chuť po tomto nepovedeném duelu si Frayer Flexking spravil v zápase s Baronem. Na galavečeru FNC 3 nejprve rozebral soupeře pomocí trashtalku, a poté ho tvrdě knockoutoval ve 2. kole. „Flexo“ se připravuje pod vedením Miroslava Cingela v boxerně Žilina, a hrdě se k tomuto gymu hlásí. Kromě toho ale objíždí i další gymy a sbírá zkušeností prostřednictvím tvrdých sparingů.

Popularita Flexkinga šla za poslední roky raketově nahoru i díky společným trackům s Rytmusem, či Separem a v neposlední řadě i s Jardou Kotlárem. Zároveň v zákulisí FNC bublá jeho dlouhodobý spor s Erikem Tresorem a vypadá to, že se právě tohoto utkání v budoucnu dočkáme.

BILANCE ✏️
FRAYER FLEXKING ADAM ŠTRBA
32 let, 178 cm 23 let, 25 cm
2 výhry, 1 porážka -
Kurz na výhru: 1,08 Kurz na výhru: 8,75
Tento duel proběhne ve váze do 80 kilogramů na 4 kola

Adam Štrba je slovenský herec, moderátor a influencer, který doposud neabsolvoval v ringu žádný zápas. Asi nejvíce ho fanoušci mohou znát díky působení na slovenské TV Markíza, známý je i díky svým krátkým zábavným videím na TikToku a Instagramu.

Jeho boxerské schopnosti jsou před turnajem Fight Night Challenge 5 velkou neznámou, obecně se příliš neočekává, že by zkušenějšího Flexkinga dokázal v zápase jakkoliv ohrozit. Štrba sice v létě zvládl shodit 10 kilogramů své tělesné hmotnosti, na tiskovkách ale působil poněkud ustrašeným dojmem.

Flexkinga se sice pokusil fyzicky konfrontovat, to se mu ale zrovna dvakrát nepovedlo a sám schytal nějaké facky. V tomto případě patří na tiket výhra Frayera Flexkinga. Zajímavým tipem je i sázka na menší počet kol ve velmi dobrém kurzu.

TIP: Méně než 2,5 kola v zápase, v kurzu 2,16 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Tip Flexking vs. Štrba

Sázkové kanceláře výrazně favorizují slovenského rappera, právě duel Adam Štrba vs. Frayer Flexking je v každém případě jedním z nejočekávanějších zápasů celé karty. I proto ho pořadatelé zařadili jako hlavní předzápas turnaje Fight Night Challenge 5, kterému vévodí souboj Momo vs. Marcel Hossa.

Kde sledovat Flexking živě proti Štrbovi? Livestream Fight Night Challenge 5

Boxerský galavečer FNC 5 můžete v Česku sledovat živě v online livestreamu. Přímý přenos zajišťuje oktagon.tv, kde si lze zakoupit PPV v ceně 9,99 EUR. Přímý přenos v televizi naopak nebude.

Fanoušci na Slovensku mohou livestream Fight Night Challenge sledovat zdarma na Fortuna TV. Více se o tom dočtete tady. Na zápas Flexkinga s Baronem se můžete podívat v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaké jsou kurzy na zápas Flexking vs. Štrba na FNC 5?

V boxerském zápase Flexking vs. Štrba bookmakeři sázkových kanceláří výrazně favorizují právě slovenského rapera. Podrobnosti a kurzy najdete uvnitř článku.

2️⃣ Můžu boxerský zápas Štrba – Flexking sledovat zdarma?

Fanoušci boxerských zápasů influencerů a umělců mohou galavečer Fight Night Challenge 5 sledovat skrze PPV na oktagon.tv. Jaká je cena se dozvíte po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Marpo přemýšlí o dalším zápase

Marpo ještě v ringu neřekl poslední slovo a vyhlíží možný návrat. Čím ho Oktagon naštval?

Rapper Marpo zůstává stále ve světě bojových sportů aktivní, třebaže momentálně nezápasí. Jak zpětně hodnotí zápas s Vémolou a dokázal by...

Francis Ngannou pořádně zatopil Tysonu Furymu

Francis Ngannou byl blízko senzaci. Světového šampiona Furyho dokonce poslal k zemi – VIDEO

Boxerský duel Fury vs. Ngannou přinesl hodně překvapivý průběh. Furyho bilance se otřásla v základech. Podrobnosti si přečtěte v článku.