Box: Jake Paul vs. Nate Diaz datum, analýza, kurzy, tip a online live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerským šlágrem letošního léta je souboj věčně problémového Jakea Paula s někdejší hvězdou UFC, Natem Diazem. Vše důležité k tomuto zápasu se dočtete v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Jake Paul porazil Natea Diaze na body. Podrobnosti zde.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIP
LIVESTREAM

Jake Paul se chystá na zápas s Natem Diazem Foto: Profimedia

Hodnocení zápasu JAKE PAUL VS. NATE DIAZ: 9,3/10

  • Datum a místo konání: Ze soboty 5. srpna na neděli 6. srpna (4:00), Dallas, USA
  • Nabídka sázek: Kurzy na tento duel najdete v nabídce sázkových kanceláří

Box Diaz vs. Paul 10x3 min. – křížová váha (aktuální info, čas zápasu, místo konání)

Celý boxerský svět je na nohou. Může za to opět kontroverzní Jake Paul, který se 5. srpna v Dallasu utká s Natem Diazem. Bývalá hvězda UFC zažije v ringu profesionální debut, zatímco mladší z bratrů Paulů se královské disciplíně bojových sportů věnuje už několik let. Připíše si na svůj účet další cenný skalp? Vsaďte si na box s bonusem ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Mezi šestnácti provazy dojde na pořádně pikantní řežbu. Vyhlášený rebel Nate Diaz po konci v UFC přijal lukrativní nabídku Jakea Paula a utká se s ním v klasickém boxu na 10 kol. Kde zápas sledovat a kdo je v utkání kurzovým favoritem? Čtěte dále!

Jake Paul vs. Nate Diaz
📆 Kdy: 5. 8. (6. 8. okolo 4:00 SEČ)
🎟️ Kde: American Airlines Arena, Dallas, Texas, USA
⭐ Pořadatel: Real Fight Inc & Most Valuable Promotions
💲Výplaty: Přibližně $ 10 000 000 pro každého
⏩ Livestream: PPV DAZN

Box online: Jake Paul vs. Nate Diaz kurzy a sázkový tip (preview)

Jake Paul v posledních letech rozhýbal stojaté vody světového boxu, jako nikdy jiný. Jeden z nejúspěšnějších a nejbohatších youtuberů planety vlétl v roce 2020 do profesionálního ringu jako uragán a smetl vše, co mu stálo v cestě.

Po senzační výhře s Benem Askrenem, díky které se poprvé výrazněji dostal do povědomí fanoušků boxu, si následně dvakrát vyšlápl na bývalého šampiona UFC, Tyrona Woodleyho, načež následovala výhra na body nad legendárním brazilským pavoukem Andersonem Silvou.

Z kariéry tvůrce videí se postupně plnohodnotně přeorientoval na dráhu profi boxera, přestěhoval se do Portorika a jeho tréninkové zázemí i příprava odpovídá podmínkám elitních světových boxerů. K tomu se dál drží svého ostrého slovníku a opakovaně se drze vyjadřuje na adresu největších jmen bojové scény, v čele s Conorem McGregorem, Jorge Masvidalem, či šéfem UFC Danou Whitem.

JAKE PAUL
Boxerská bilance 6-1-0
Věk, výška 26 let, 185 cm
PROFIL ZDE

Paulovo první klopýtnutí přišlo v posledním zápase s Tommym Furym letos v únoru. Vyrovnaná bitva došla až do bodového rozhodnutí, kde dva ze tří rozhodčích viděli vyhrát právě mladšího bratra Tysona Furyho.

Další velká výzva na sebe ale nenechala dlouho čekat. Jake Paul se během jara několikrát ostře obul do Natea Diaze, což vyústilo v oficiální výzvu na zápas. Tomu se Diaz nejprve vysmál, nakonec mu ale v očích zacinkaly dolary a nabídku přijal. Domluvený zápas se okamžitě stal terčem nesčetně reakcí a diskuzí. Své si k tomu řekl i Dana White, který svého bývalého hvězdného zápasníka vůbec nešetřil.

„Přeju oběma klukům to nejlepší, ať si tu show užijí. Doufám, že si vydělají miliony dolarů, což je také důvod, proč tento souboj pořádají, ale podle mě má tato bitva už předem jasného vítěze.

Co se děje mimo UFC, to mi může být víte kde…, ale podle mě Diaz dělá velkou chybu. Už mockrát jsem svým klukům vysvětloval, že box je úplně jiný sport, a oni stejně šli. Museli to zkrátka poznat až na vlastní kůži, že jsem měl pravdu

Nate byl dobrý fighter, měl jsem toho kluka vážně rád, i když s ním občas byla obtížná jednání. Teď už pod UFC nespadá, takže ať si dělá, co chce. Pokud si chce nechat rozbít hubu od YouTubera, který obyčejně váží přes 90 kilogramů, tedy o nějakých 15-20 kilo více, tak je to jeho věc. Mně do toho nic není,“ vyjádřil se White na tiskové konferenci

Zaregistrujte se u Betana zde

Nate Diaz je historicky jednou z největších hvězd, která kdy působila v organizaci UFC. Miláček davů a první přemožitel Conora McGregora se zejména v USA těší obrovské popularitě. K titulu se ovšem nikdy nepropracoval a jeho pestrý životopis čítá nesčetně skandálů. Dlouho budovaný odkaz nicméně nemohou ohrozit ani časté přešlapy v podobě pouličních bitek a nadměrné užívání konopí.

Elitní MMA smetánku Nate Diaz definitivně opustil v září 2022 po vítězném zápase s Tony Fergusonem. Celkově během své dlouhé kariéry nastřádal 21 výher a 13 porážek. Boxu se Nate Diaz během kariéry věnoval pouze jakožto součásti MMA přípravy pod vedením Richarda Pereze. Jeho předností byla vždy zem, kde vlastní černý pás v BJJ. Ve svém prohlášení ale několikrát uvedl, že je připraven svou vytříbenou technikou šokovat svět.

NATE DIAZ
Boxerská bilance 0-0-0
Věk, výška 38 let, 183 cm
PROFIL ZDE

Skutečná motivace Natea Diaze je v rámci tohoto zápasu předmětem mnoha spekulací. Zažehl v sobě novou motivaci po sportovní stránce, nebo jde čistě o navýšení konta na bankovní účtu? Odpověď nám nabídne až samotný zápas, který s napětím očekává celý svět.

Jake Paul je v očích sázkařů i bojové komunity velkým favoritem a důvodů je hned několik. Začít můžeme u samotných boxerských dovedností. Dá se předpokládat, že Jake Paul bude v zápase, co se techniky týče, na zcela jiném levelu. Pak je tu také věk. Nate Diaz je o 12 let starší a jeho tělo během dlouhé kariéry v MMA zažilo své. Dynamika a výbušnost by rovněž měly hovořit ve prospěch Paula.

Fyzickou kondici měl Nate Diaz vždy excelentní, jenže box je zcela odlišný sport, a proto i v tomto směru visí velký otazník. Je otázkou, v jaké formě se vůbec Nate Diaz ukáže, o jeho neřízeném způsobu života a ledabylé životosprávě se totiž za velkou louží dobře ví.

TIP: Jake Paul zvítězí, v kurzu 1,29 sipka Vsadit u Betana ZDE

Diaz vs Paul kurz

Jak sledovat box Diaz vs. Paul online? Live Diaz vs. Paul sledovat živě stream, PPV cena, přímý přenos v TV

Boxerský zápas Jake Paul – Nate Diaz si jistě nenechají ujít ani fanoušci v Česku. Celý galavečer odvysílá známá platforma DAZN. Měsíční předplatné vás vyjde na 249 Kč a lze ho v průběhu kdykoliv zrušit. Přímý přenos v televizi nejspíše v rámci tuzemských televizních stanic dostupný nebude.

Nate Diaz vs. Jake Paul free stream zdarma (video)

Občas se na internetu objeví i volně dostupné streamy zdarma, které ale postrádají kvalitu a často se k nim musíte proklikat přes velké množství reklam. Podrobnější informace o možnosti sledování online livestreamu vám přineseme den před zápasem v samostatném článku.

Jake Paul vs. Nate Diaz fight card

Na tomto boxerském galavečeru zároveň dojde v hlavním předzápase na titulový duel organizace WBC mezi Amandou Serrano a Heather Hardy.

BOX EVENT DALLAS
Jake Paul (body) vs. Nate Diaz
Amanda Serrano (body) vs. Heather Hardy
Chris Avila (body) vs. Jeremy Stephens
Ashton Sylve (KO) vs. William Silva
Shadasia Green (body) vs. Olivia Curry
Alan Sanchez vs. Angel Beltran (body)
Kevin Newman II (body) vs. Quilisto Madera
José Aguayo (body) vs. Noel Cavazos

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

1️⃣ Kdy má Jake Paul zápas?

YouTuber a boxer Jake Paul se 5. srpna utká v ringu s bývalým MMA zápasníkem Natem Diazem. Podrobnosti, analýzu a kurzy najdete v článku zde

2️⃣ Jaké jsou kurzy Jake Paul vs. Nate Diaz?

Zápas Jake Paul vs. Nate Diaz má z pohledu sázkových kurzů jednoznačného favorita. Více informace najdete po rozkliknutí článku.

3️⃣ Kde sledovat zápas Diaz Paul zdarma?

Boxerský duel Diaz vs. Paul bude velmi sledovanou sportovní událostí. Informace o možnosti sledování live streamu a cenu PPV najdete uvnitř článku tady

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul bude spolupracovat s PFL

Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic....

Nate Diaz

Paul s Diazem se kočkovali na staredownu, došlo i na kontakt

Poprvé se proti sobě postavili tváří v tvář. Jake Paul a Nate Diaz mají za sebou úvodní tiskovou konferenci před očekávaným boxerským...