BOX: Jake Paul vs. Ryan Bourland – datum, kurzy, kde sledovat livestream

„The Problem Child“ Jake Paul se letos poprvé ukáže v ringu. V cestě za devátou profesionální výhrou mu stojí americký boxer Ryan Bourland. Informace k zápasu najdete v tomto článku.

Jake Paul vyhlíží další boxerský zápas Foto: Profimedia

Jake Paul vs. Ryan Bourland (box, křížová váha, 8 kol) analýza a tip

Už o tomto víkendu se po necelých 3 měsících znovu do boxerského ringu postaví americký youtuber a byznysmen Jake Paul. Jeho současnou formu tentokrát otestuje profesionální boxer Ryan Bourland, kterého si Paul sám vybral. Zápas se uskuteční v neděli okolo 5:00 našeho času. Vsaďte si na box s bonusem zdarma za ověření účtu u Betana ZDE

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Ryan Bourland se pyšní zajímavou bilancí 17 výher a pouhé 2 porážky, přičemž z posledních 11 zápasů, hned 10x slavil vítězství. Rodák z Kalifornie ovšem neboxoval od září 2022, což je samozřejmě vodou na mlýn pro kritiky Jakea Paula.

Podle nich si populární youtuber záměrně vybírá slabé soupeře pro budování svého profi recordu. Pravdou však je, že zápasy s neznámými soupeři mají sloužit současně jako příprava pro velké duely, které jsou letos v plánu.

BILANCE
Křížová váha Jake Paul Ryan Bourland
🥊️ Věk 27 let 35 let
🥊️ Bilance 8–1 (5 KO) 17–2 (6 KO)
🥊️ Výška 185 cm 183 cm
🥊️ Rozpětí 193 cm 191 cm
🥊️  Styl Ortodoxní Ortodoxní
🥊️  Přezdívka The Problem Child Rhino

Před pár týdny se Jake Paul na internetu přestřeloval se Seanem Stricklandem, se kterým by si to rád rozdal mezi šestnácti provazy. Paulovou taktikou je dlouhodobě popichování známých jmen napříč bojovými sporty, takže to v tomto ohledu není nic překvapivého.

Jake Paul si s každým zápasem krok po kroku zjednává respekt boxerské komunity. V minulém roce absolvoval 3 zápasy, přičemž na konci února poprvé zakusil hořkost porážky. Jeho vyrovnaný souboj s Tommym Furym prohrál na split decision a od té doby se vehementně skloňuje jejich odveta, o kterou ale známý rodinný klan evidentně nemá zájem.

Paula porážka s Furym nakopla a v Portoriku, kde dlouhodobě žije a trénuje, zvýšil tréninkové dávky s cílem tento neúspěch co nejdříve odčinit. To se mu povedlo hned v dalším zápase, kdy si na něm vylámal zuby bývalý UFC zápasník Nate Diaz. Paul tento zápas držel pevně ve své režii a nakonec si došel pro jednomyslné vítězství na body.

Závěr roku si Paul zpestřil dalším zápasem, tentokrát proti profesionálnímu boxerovi. Andremu Augustovi nedal žádnou šanci a fantastickým zvedákem ho už v prvním kole poslal do říše snění. Duel s 35letým Bourlandem má být pro Paula další jednoznačnou záležitostí. Cokoliv jiného než rychlá výhra bude obrovským překvapením.

TIP: Jake Paul vyhraje, v kurzu 1,06 sipka Vsadit u Betana ZDE

Betano tip Paul vs Bourland

Kde a kdy sledovat livestream Jake Paul vs. Ryan Bourland? PPV

V pořadí už 10. zápas Jakea Paula v profi boxu můžete sledovat online na platformě DAZN, kde vás měsíční předplatné vyjde na 249 Kč. V televizi naopak boxerský galavečer v Portoriku u nás vysílaný nebude. V hlavním zápase dojde na titulovou bitvu Amanda Serrano vs. Nina Meinke.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Bývalý fotbalový útočník Wayne Rooney

Bývalá fotbalová superstar koketuje s boxem. Uvidíme slavného anglického útočníka v ringu?

V posledních dnech se na internetu objevila spekulace, že by se někdejší fotbalový útočník Manchesteru United či anglické reprezentace mohl...

Jakub Enžl si dal staredown s Jiřím Procházkou

Trénink 3x týdně na lačno. Kulturista Jakub Enžl se ponořil do boxerského drilu. Co zápas?

Populární český Youtuber a kulturista Jakub Enžl se naplno vydal vstříc nové životní etapě. Aktuálně se věnuje boxu ve známém pražském gymu...