Bývalá fotbalová superstar koketuje s boxem. Uvidíme slavného anglického útočníka v ringu?

V posledních dnech se na internetu objevila spekulace, že by se někdejší fotbalový útočník Manchesteru United či anglické reprezentace mohl objevit v boxerském zápase. O koho jde se dozvíte v článku.

Bývalý fotbalový útočník Wayne Rooney Foto: Profimedia

Wayne Rooney v boxerském zápase? Bývalá hvězda světového fotbalu dostala nabídku, píší zahraniční média

Výrazná postava anglického fotbalu zvažuje boxerský zápas. Bývalý reprezentant a kanonýr Manchesteru United Wayne Rooney obdržel nabídku od organizace Misfits, která na Britských ostrovech pořádá zápasy influencerů, celebrit a umělců z různých odvětví.

Získejte 500 Kč zdarma za ověření účtu u Betana

Pokud by tato spolupráce nakonec vyšla, určitě by se jednalo o zajímavé zpestření boxerského kalendáře, protože tento typ zápasů se všeobecně těší velké popularitě. Možným soupeřem by mohl být prostořeký rapper KSI, se kterým měl Rooney určité spory na sociálních sítích.

Wayne Rooney má k boxerské komunitě velice blízko. Jeho dlouholetým kamarádem je například někdejší vynikající boxer Ricky Hatton, či bratři Smithové. Ti všichni by se teoreticky mohli podílet na jeho přípravě.

Oslovení Wayne Rooneyho rozhodně není dílem náhody. V současnosti 38letý trenér sleduje box od útlého mládí a k tomuto sportu vždy choval velkou náklonnost. Rooney, který svou profesionální fotbalovou kariéru ukončil definitivně v roce 2021, je v současnosti bez angažmá poté, co ho z pozice hlavního trenéra po sérii špatných výsledků v lednu propustil klub Birmingham City FC.

Bývalá hvězda Premier League po neúspěšné trenérské misi ve 2. lize zvažuje novou výzvu. Na otázku, zda by do toho šel, nejprve odpověděl: „Nikdy nevíte“, avšak později se nechal slyšet, že se přeci jen momentálně chce soustředit na dráhu fotbalového trenéra. Že by se svého času jeden z nejlepších anglických fotbalistů mohl postavit do boxerského zápasu, ovšem vyloučeno není.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Rendys Blahovský a Karlos Vémola

Rendys Blahovský prozradil, jakou roli v jeho boxerské přípravě tentokrát sehraje Karlos Vémola

Bývalý kulturista Rendys Blahovský si na začátku dubna poprvé vyzkouší zápas v boxu pod organizací Fight Night Challenge. S jakými plány...

Jakub Enžl si dal staredown s Jiřím Procházkou

Trénink 3x týdně na lačno. Kulturista Jakub Enžl se ponořil do boxerského drilu. Co zápas?

Populární český Youtuber a kulturista Jakub Enžl se naplno vydal vstříc nové životní etapě. Aktuálně se věnuje boxu ve známém pražském gymu...

Fury vs. Usyk

Usyk má Furyho za zbabělce. Do věci se musel vložit promotér a pohrozit mastnou pokutou

Posunutí zápasu Usyk vs. Fury ještě více vyhrotilo vztahy. Usyk má Gipsy Kinga za zbabělce.⚡ Promotér oběma bojovníkům pro příště pohrozil...