Usyk má Furyho za zbabělce. Do věci se musel vložit promotér a pohrozit mastnou pokutou

Posunutí společného zápasu ještě více vyhrotilo vztah Tysona Furyho a Oleksandra Usyka. I tak se potkali při speciálním vysílání a vůbec se nešetřili. Usyk má Furyho za zbabělce a během rozhovoru se skloňovalo i slovo pokuta.

Fury vs. Usyk Foto: Profimedia

Za odstoupení bude nemalá pokuta

Těžké váhy Oleksandr Usyk a Tyson Fury si měli veškeré vzájemné rozbroje konečně vyříkat v ringu, ani ne čtrnáct dní před akcí se ale Fury zranil, zápas se odložil na květen a vztahy mezi zápasníky se ještě více vyostřují. Oleksandr Usyk nedokázal své zklamání a odpor skrýt ani během rozhovoru s Arielem Helwanim, k němuž se připojil i zraněný Fury.

„Moje první reakce? Musel jsem se smát. Můj tým mi to oznámil během sparringů, takže jsem se tomu jen zasmál a vrátil se k tréninku,“ prozradil Usyk ve speciálním vysílání The MMA Hour svou bezprostřední reakci poté, co mu byla nepříjemná zpráva oznámena.

Není překvapením, že Usyk a jeho tým spekulují o tom, zda to není z Furyho strany jen pokus o únik ze zápasu a jestli jeho zranění skutečně vzniklo omylem. Nebojí se skloňovat slovo zbabělec, a to se Furymu samozřejmě nelíbí. „Bojíš se Usyka, proto nechceš bojovat,“ prohlásil Usykův manažer.

„Proč bych neměl chtít bojovat, když dostanu nejlepší výplatu v životě?“ rozčílil se Fury. „Ještě po tom, co jsem absolvoval kemp, proč bych neměl chtít bojovat? A ty o mně říkáš, že jsem zbabělec, ty bast**e jeden,“ pustil se Fury do Usykova manažera.

„Jsem samozřejmě hrozně zklamaný, protože všechno probíhalo dobře, jenže tyhle věci se prostě stávají,“ pronesl pak už klidnější Fury. „Je to zklamání pro všechny, vím, že se investovala spousta peněz do proma, jenže se s tím prostě nedá nic dělat,“ dodal The Gipsy King.

Do věci se vložil promotér zápasu Turki Alalshikh, který přišel se silnými argumenty. „Kdybych si myslel, že Tyson se toho zápasu bojí, nikdy bych tím neztrácel čas,“ prohlásil.

sipka Čtěte také: Macha Muradova potkala v UFC obrovská smůla. Zápas musel být už po 11 vteřinách ukončen

Promotér prozradil, že Furymu nabídl nejlepší doktory ve Švýcarsku, Fury prý ale odmítl s tím, že chce pokračovat v tréninku. „To se zkrátka ve světě boxu stává,“ souhlasil Alalshikh s Furym.

Alalshikh prohlásil, že zkrátka určil nové datum zápasu 18. května, a oběma bojovníkům pohrozil pokutou 10 milionů, pokud by některý z nich chtěl odstoupit. Promotér přísahal na svoje jméno, že se fanoušci dočkají velkého zápasu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros oznámil zápas v boxu

Kontroverzní smlouvou to nekončí. Boráros se pochlubil s dalším zápasem. Tentokrát ne v MMA

Vypadá to, že Gábor Boráros nebude mít v nejbližší době nouzi o práci. Po oznámení spolupráce s ruskou ACA avizuje další zápas, jehož...

Ngannou vs. Joshua

VIDEO: Ngannou a Joshua poprvé tváří v tvář. Kamerunský bojovník s MMA prý zdaleka neskončil

8. března je čeká zápas, poprvé se ale tváří v tvář viděli v pondělí.🥊 Podívejte se, jak dopadl první staredown těžkotonážníků Ngannoua a...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...