Kontroverzní smlouvou to nekončí. Boráros se pochlubil s dalším zápasem. Tentokrát ne v MMA

Vypadá to, že Gábor Boráros nebude mít v nejbližší době nouzi o práci. Po oznámení spolupráce s ruskou ACA avizuje další zápas, jehož součástí bude i hvězda UFC.

Gábor Boráros oznámil zápas v boxu Foto: Profimedia

Gábor Boráros bude boxovat v Maďarsku

Už brzy nasadí boxerské rukavice. Gábor Boráros se podle vlastních slov představí 30. března na galavečeru Vendetta Fight Nights v maďarském městě Győr. Fanoušky o tom informoval na svém instagramu. O jeho soupeři prozatím nepadlo slovo. Hostem večera by měl být hvězdný čečenský UFC zápasník Khamzat Chimaev.

Gábor Boráros o víkendu vzbudil poprask, když oznámil svůj přechod do ruské organizace ACA. Nezávisle na tom v těchto dnech dotahuje svoje účinkování na zmíněném galavečeru v Maďarsku, na které má díky svému původu velmi silné vazby.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Obecně však někdejší tvář Oktagonu neprožívá příliš šťastné období. Po sázkařské aféře ho opustili klíčoví sponzoři a on se tak rázem ocitl v nepříjemných finančních problémech. Tu možná částečně stabilizuje díky smlouvě s ACA, celkově si ale v očích fanoušků nepolepšil, o čemž svědčí hlasitá kritika.

Poměrně zdrženlivě se na toto téma vyjádřil promotér Ondřej Novotný: "Ne, že bych s tím já nějak zvlášť souzněl. Nic zásadního k tomu asi nemám. Je to na něm. Chtěl, abychom mu povolili odejít, a jak říkám, my máme pro Gábora v srdci slabé místo a vždycky mít budeme. On si to vybral jako dobrou možnost".

V boxu se Gábor naposledy představil na konci roku 2022 v O2 areně, když v rámci turnaje Oktagon 38 prohrál na body s Václavem Mikuláškem. Jeho výkon ale tehdy ovlivnilo nachlazení i celá řada faulů ze strany Baba Jagy.

Boráros se v minulosti ve velkých rukavicích poměřil i rapperem Rytmusem pod organizací Fight Night Challenge. V tomto případě zvítězil rozdílem třídy jednomyslně na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Aleš Bejr se na turnaji Clash of the Stars 7 vrací do akce

Clash of the Stars 7: Bejr vs. Soukup – program, zápasy, kurzy, výsledky a livestream

Na turnaji Clash of the Stars 7 💥 se vrací do akce psychopat Aleš Bejr a dojde i na historicky první odvetu mezi Tadeášem Veselým a Faynem....

Végh vs. Vémola 1

Vémola: Attila mě bude strašně nenávidět. Terminátor prozradil, co Véghovi vůbec nezávidí

V červnu je čeká Odveta století, Vémola je rozjetý vlak, Végh se do klece vrací po dlouhém odpočinku.👊 Dva odlišné přístupy ale spojuje...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...