VIDEO: Ngannou a Joshua poprvé tváří v tvář. Kamerunský bojovník s MMA prý zdaleka neskončil

8. března je čeká společný zápas, poprvé se ale tváří v tvář viděli teprve v pondělí. Podívejte se, jak dopadl první staredown těžkotonážníků Francise Ngannoua a Anthonyho Joshuy.

Ngannou vs. Joshua Foto: Profimedia

První staredown: Ngannou vs. Joshua

Začátkem měsíce byl oznámený zápas dvou těžkotonážníků Francise Ngannoua a Anthonyho Joshuy. Teprve v pondělí se ale tito dva borci prvně střetli tváří v tvář. Z obou těžkých vah čiší na první pohled respekt, a přestože jejich střetnutí proběhlo ve srovnání například s organizacemi zápasů celebrit a influencerů v klidu, během staredownu bylo mezi zápasníky přece jen cítit určité napětí.

Joshua si v prosinci minulého roku po pětikolové bitvě připsal vítězství s Otto Wallinem. Britský bojovník má v tuhle chvíli na kontě tři výhry v řadě, předtím ale utrpěl nepříjemné porážky s Oleksandrem Usykem.

Ngannou si na druhé straně s Joshuou po kariéře v UFC odbouchá teprve druhý boxerský zápas. Největší světovou organizaci opustil v lednu minulého roku a podepsal smlouvu s PFL s tím, že se bude věnovat boxu. Z debutového zápasu s Tysonem Furym sice neodešel coby vítěz, ale o neúspěchu se mluvit také nedá. Souboj byl velmi těsný, o čemž svědčí výsledek split decision, a Ngannou se dočkal chvály ze všech stran.

Ngannou: S MMA nekončím

Poslední MMA zápas si Ngannou střihl s Cirylem Ganem v lednu 2022, kdy v pětikolové bitvě zvítězil na body a obhájil titul těžké váhy UFC (O ten se po Ngannouově odchodu utkali Ciryl Gane a Jon Jones).

Právě s Jonesem se Ngannou dlouho popichoval a mluvili o společném zápasu, přesto kdyby měl kamerunský bojovník na výběr, dal by přednost odvetě s Tysonem Furym. „Dal bych odvetu s Furym, protože máme nevyřízené účty. Po tom rozhodnutí jsem nebyl naštvaný, ale pořád mám pocit křivdy. (...) Ten zápas jsem vyhrál,“ řekl Ngannou.

Ngannou v každém případě bezprostředně po staredownu s Joshuou prohlásil, že s MMA rozhodně neskončil„Můžu vám říct, že jsem s MMA neskončil, protože stále věřím, že jsou tu ještě skvělé zápasy, které můžu fanouškům nabídnout. Fanoušci MMA byli mou základnou, která mi také pomohla dostat se na tuto pozici, takže stále přemýšlím o tom, jak s touto komunitou pracovat,“ prozradil Ngannou pro DAZN.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Francis Ngannou

Francis Ngannou sesazen z trůnu nejtvrdších granátů! V UFC mají většího ranaře

Francis Ngannou byl známý svými tvrdými granáty, které byly podle oficiálního měření těmi nejsilnějšími vůbec.💪 Teď ho ale překonal...

Conor McGregor

Pochybnosti ohledně McGregorova návratu? Dokud to neuvidím, neuvěřím! říká UFC zápasník

Na McGregorův nástup čekají pravděpodobně všichni fanoušci MMA.💪Přes některá neoficiální oznámení stále však panují kolem jeho návratu...

Alexandar Rakić

Rakič: Má atraktivní styl, ale vidím i spoustu děr. Srb zhodnotil Procházkovy plusy i minusy

Chtěl uzavřít kapitolu s Blachowiczem, nakonec se mu dostalo jiného soupeře.🤝 Procházku prý považuje za lepší volbu, pár chyb ale na jeho...