Brichta vysvětlil, proč po zápase mluvil o důchodu. Chci se zapsat do historie! říká teď

Leo Brichta po vyhraném zápase v KSW prohlásil, že se chystá do důchodu. A zněl přesvědčivě. Ve skutečnosti má ale jiné plány. Proč médiím tvrdil, že plánuje konec kariéry?

Leo Brichta Foto: Instagram/ksw_mma

Řeči o důchodu aneb Jak se dostat ze spárů novinářů

Leo Brichta ve třetím kole ukončil Poláka Romana Szymanskiho. Nic jednoduchého to ale nebylo, jak sám Leo přiznal, tenhle zápas bolel. „To je v Polsku extrémní jméno ten Roman Szymanski,“ podotknul Brichta ve Fantastickém Podcastu.

„Já jsem to vyhrál, šel jsem do šatny, byl to extrémně náročnej zápas. V prvním kole jsem si nějak zranil ruku, nevěděl jsem vůbec, co to je. Prostě jsem dal úder a potom (...), nemohl jsem dát ruku v pěst. Začal se mi propínat malíček s prsteníčkem. (...) Přestal jsem tu ruku úplně cejtit,“ přiznal Brichta.

Leovi se i přesto jako jedinému Čechovi toho večera podařilo zvítězit a o to překvapivější byl jeho výrok o konci kariéry, který z jeho úst zazněl bezprostředně po zápase. Už o pár dní později bylo však zřejmé, že o důchodu nemůže být řeč. Co Brichtu přimělo k takovému prohlášení?

„Proč jsem se zmínil o tom důchodu: Protože oni tam se mnou dělali rozhovor třeba čtyřicet minut, jako fakt. Všichni, celej můj tým už byl převlečenej a já jsem tam furt stál, měl jsem na sobě kraťasy a já jsem nebyl ani osprchovanej.

Já měl normálně za nehtama a všude krev. (...) To nebyla chvíle, kdy by mi tam někdo nestrkal mikrofon před pusu, takže už jsem si říkal, jak je prostě nejlíp odbydu. Řekl jsem si: Dobrý, půjdu do důchodu. Vyšlo to, řekl jsem to, a dokonce to byl i docela šikovnej marketingovej tah,“ usmíval se spokojeně Leo během rozhovoru ve Fantastickém Podcastu.

Nesmím usnout na vavřínech, chci psát historii

Ve světovém žebříčku je nejvýše postaveným Čechem – v současné době se nachází na devadesátém místě. Leo má ale do budoucna v plánu jít ještě dál. „Už v úterý jsem byl na tréninku, sparingy, už jsem začal zase trénovat, dneska to samý, každej den trénuju teď,“ nastínil své aktuální tempo.

„Nesmím usnout na vavřínech. To, na čem jsem pracoval... Prostě já si nedokázal nikdy představit, že fakt budu jeden z nejlepších na světě. Já jsem to vždycky řikal ze srandy a najednou si řikám: Ty jo, vždyť já jsem jeden z nejlepších na světě,“ popisoval své pocity Brichta.

„Rád bych se zapsal trochu do historie, protože se Čechoslovákovi nikdy nepodařilo vyhrát titul v KSW a asi by to byl po Jirkovi Procházkovi druhej největší úspěch, zisk takovýho titulu,“ zasnil se odhodlaný Brichta.

➤ Čtěte také: Leo Brichta se pochlubil návštěvou Poslanecké sněmovny. Co tam dělal?

Leo Brichta nechtěl k dalším zápasům zatím nic prozrazovat, jisté ale je, že má velké plány a velkou motivaci dospět až na vrchol polské organizace. A našlápnuto k tomu má více než slušně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Patrik Kincl

S Vémolou jedině za pytel zlata! Ondřej Novotný vysvětlil, proč se s Kinclem nedohodli

Čekali jsme na konec jednání mezi Patrikem Kinclem, Oktagonem a Vémolou. Nakonec se překvapivě trilogie konat nebude.💥 Proč z odvety sešlo?

Jiří Procházka

Jon Jones je ze hry. Štafetu hlavního zápasu přebírají Procházka s Pereirou

Původně měli být Procházka s Pereirou až druhý největší tahák turnaje, teď se ale v kartě posunuli o příčku výš.👏 Proč Jon Jones...

Vémola vs. Attila

Bude teď Vémola sedět v koutě? Karlos znovu vyzval Attilku, ten má ale jasno!

Patrik Kincl se rozhodl a čeká ho bitva s El Chapem.💪 Co teď ale bude s osiřelým Vémolou, který už nechce jít jen tak s někým?