Bude teď Vémola sedět v koutě? Karlos znovu vyzval Attilku, ten má ale jasno!

Patrik Kincl se rozhodl a čeká ho bitva s El Chapem. Co teď ale bude s osiřelým Vémolou, který už nechce jít jen tak s někým? Podaří se Oktagonu najít adekvátní náhradu, nebo bude Terminátor sedět v koutě?

Vémola vs. Attila Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl, tvrdé odmítnutí a osiřelý Vémola

Tohle rozhodnutí asi čekal málokdo. Patrik Kincl se sice už před výzvou mnohokrát vyjádřil, že Karlose má vyřešeného jednou provždy, přesto asi většina fanoušků počítala s tím, že Inspektora nahlodá červík přetrvávající rivality a požene ho do klece s Vémolou do třetice. Trilogie se v každém případě v nejbližší době konat nebude (více čtěte ZDE).

Trochu mě mrzí, ho k tomu Oktagon nedokopal, že neřekli hele titulovej zápas půjdeš s Vémolou, nebo ho nepůjdeš, samozřejmě podle smlouvy na to právo mají,“ přiznal Vémola pro CNN Prima News. Karlos prozradil, že má z celé situace pocit, že se organizace obává, aby jim nesesadil šampiona a neodešel pak do důchodu.

„Já si nemyslím, že Ondra Novotný mu (Patriku Kinclovi) nedal ty peníze, že by na to neměl, ale že si spočítal do budoucna, že by se mu to nemuselo úplně vyplatit, dát hodně peněz někomu, koho já můžu zabít a vymazat tak, jako jsem vymazal Langera,“ spekuloval Karlos.

Návrat k plánu Attila

Co teď ale bude s Karlosem? Bezprostředně po oznámení Patrikova rozhodnutí vyjádřil nejen zklamání, ale také obavy, že pro něho Oktagon nemá vhodného soupeře. „Nemyslím si, že na konci roku nastoupím z toho důvodu, že Oktagon pro mě prostě nemá soupeře.

Nechci zažít to, co jsem zažil na Štvanici, že nás fanoušci vypískali, nebo respektive mě,“ zavzpomínal Vémola. „Tam v top dvacítce nikdo není. Není to moje vina, že pro mě nemají soupeře, ale podle mě do konce roku nikoho nenajdou, takže já zápasit asi nebudu.“

Jediným vhodným soupeřem je v tuhle chvíli podle Karlose kromě Kincla Attila Végh, který byl ale v počátku připravený nastoupit v prosinci a jehož Vémola kvůli Kinclovi tak trochu odsunul stranou, což Végha pochopitelně trochu naštvalo.

„Jestli Attilka říká, že chtěl dodržet prosinec se mnou, tak here we go, do prosince jsou dva měsíce, mně odpadnul soupeř, sháním soupeře. Jestli seš ready, tak já jsem ready, klidně můžeme v prosinci s Attilou,“ smál se Vémola.

„Attilko, pojďme do O2 areny v prosinci, stejně všichni víme, jak to dopadne, bude to jedna jedna a tu trilogii si dáme v létě a vyděláš ještě víc, než sis přál,“ spřádal Karlos ve studiu CNN Prima News plány.

Attila a jeho jasná odpověď

Attila Végh se ale nenechá opít rohlíkem. Jednou mu bylo řečeno, že v prosinci bojovat nebude, a tak už se zápasem nepočítal a nic na tom měnit nehodlá„Karlíto můj, ano, říkal jsem ti, že jsem na tebe v prosinci připravený, protože jsem v lednu dostal informaci, že v prosinci budu mít souboj,“ reagoval Végh skrze CNN Prima News.

„Jen ty jsi spekuloval, že chceš mít padesát tři zápasů… A tak mi organizátoři řekli, že náš duel v prosinci nebude. A protože tě nechci podcenit, tak na tebe potřebuju řádnou přípravu. Abych byl velmi hladový, vyhládlý a tak.

A vlastně stále očekávám přesné datum, abych se pustil do přípravy na sto procent a byl na tebe zaměřený. Proto potřebuji přesné datum. A druhá věc, teď ti vypadl soupeř, myslel sis, že půjdeš s Patrikem, a tak by byl najednou dobrý Attilka…

Počkám si na datum. Na přípravu potřebuju minimálně čtyři pět měsíců a pak se uvidíme. Attilka pak bude v plné síle, nebude mít velké bříško. Neboj se, máš se na co těšit. Ahoj,“ poslal jasnou zprávu Attila.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vlado Lengál

Vlado Lengál: Nechal jsem si sdrátovat pusu, abych se mohl vrátit do Oktagon Výzvy

Oktagon je organizace příběhů a Vlado Lengál je toho důkazem.💪 Teď popsal, jaká pro něho byla Oktagon Výzva a co všechno se s tím obdobím...

Losene Keita a Ondřej Novotný

Ondřej Novotný okomentoval uvolnění titulu lehké váhy. Keita je z toho nešťastný, přiznal

Jeho snem bylo být double champem, jenže osud tomu chtěl jinak. Losene Keita se musel vzdát titulu lehké váhy, o který se utkají Rony s...

Ivan Buchinger zabojuje o pás

Hlavní zápas Ostravy bude řežba! O pás lehké váhy se utkají dva miláčci Oktagonu

Oktagon MMA svým fanouškům připravil na závěr roku hezkou třešinku na dortu.💪 Ostravská aréna bude hostit titulový zápas lehké váhy.🏆