Bývalá královna UFC na kolenou. Brazilská soupeřka ji ukončila nevídaným způsobem – VIDEO

Svět MMA je plný velkých překvapení. Jedno takové se urodilo v noci na dnešek v hlavním zápase UFC Fight Night v Las Vegas. Podrobnosti se dozvíte v článku.

Holly Holm vs Mayra Bueno Silva Foto: Profimedia

Holly Holm prohrála na Ninja Choke a sen o titulu se vzdálil

Kariéra někdejší šampionky bantamu Holly Holm se zřejmě chýlí ke konci. Brazilská bojovnice Mayra Bueno Silva předvedla fantastické škrcení Ninja choke ve stoje, kterým donutila 41letou veteránku na začátku druhého kola zápas odklepat.

První kolo hlavního zápasů UFC Fight Night mělo přitom vyrovnaný průběh. Holly Holm si hlídala pozici v postoji, a i když inkasovala několik tvrdých loktů z dílny brazilské protivnice, do druhého kola se šlo za zcela nerozhodnutého stavu.

To však vydrželo jen několik vteřin. Po půl minutě si Mayra Bueno Silva v nestřežený okamžik chytila v postoji u pletiva hlubokou gilotinu, kterou zamkla tak dokonale, že Holm se ze sevření již nedokázala dostat. Tuto submisi s přesným názvem Ninja choke vídáme na nejvyšší MMA úrovni opravdu vzácně.

Pro Bueno Silvu znamená toto ukončení nejcennější skalp kariéry, který ji posune někam k TOP 5 bantamové divize žen. Zdrcená Holly Holm naopak zapisuje hořkou porážku, která je velkou komplikací na cestě k uvolněnému pásu bantamové váhy.

Holly Holm je jednou z nejslavnějších zápasnic historie UFC. Právě ona jako první dokázala kdysi porazit Rondu Rousey, čímž v roce 2015 usedla na trůn. Čas se ale zastavit nedá a Holm od svého návratu po dvouleté pauze zapisuje druhou porážku ze tří utkání.

To Mayra Bueno Silva natáhla tímto výkonem vítěznou sérii už na 4 zápasy a dál stoupá žebříčkem vzhůru. Ženská bantamová váha UFC je v tuto chvíli bez šampionky poté, co se Amanda Nunes rozhodla pověsit rukavice na hřebík. Převezme po ní žezlo její krajanka?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Jamahal Hill se bohužel vážně zranil

Zakletá polotěžká divize UFC. Šampion Jamahal Hill hlásí nečekané problémy

Návrat Jiřího Procházky se zřejmě bude odehrávat podle zcela nového scénáře. K duelu s Jamahalem Hillem totiž ve světle nejnovějších...

Dricus Du Plessis

Conor McGregor reaguje na velké vítězství Du Plessise a posílá vzkaz do Jižní Afriky

Na turnaj UFC 290 v lasvegaské T-Mobile Areně se odehrálo několik velkých vítězství. O jedno z nich se postaral nejlepší jihoafrický...