Contender Series: Kdy a kde sledovat zápas Elliott vs. Brito o smlouvu s UFC – livestream, kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Brazilský bojovník Kaik Brito zabojuje o smlouvu se slavnou UFC. Podrobnosti k jeho zápasu a návod na sledování přímého přenosu vám přinášíme v tomto článku.

Kaik Brito zabojuje o smlouvu s UFC Foto: Facebook/Kaik Brito

Kaik Brito Dana White's Contender Series 2023 (Week 3) – datum, soupeř, čas a místo zápasu

Vysněná šance je tady. Bývalý šampion velterové váhy organizace Oktagon MMA Kaik Brito se pokusí prodrat mezi světovou elitu. Jeho duel s Velšanem Obanem Elliotem je na programu v noci z úterý na středu mezi 3:00 – 4:00 našeho času v Apex Centru v Las Vegas. Potvrdí Brito pozice kurzového favorita?

sipka Vsaďte si na tento zápas s bonusem za snadnou registraci u Fortuny

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Kaik Brito má obrovskou šanci získat smlouvu v organizaci UFC. Na svou šanci v Dana White's Contender Series si trpělivě počkal, a dokonce se díky tomu vzdal titulu v Oktagonu. Zda mu vyjde sázka na jednu kartu, se dozvíme už v úterý nad ránem.

26letý zápasník s fantastickým strikingem o svých kvalitách české fanoušky naposledy přesvědčil na začátku prosince 2022, kdy v Ostravě naprosto rozebral domácího Davida Kozmu a tvrdě ho ukončil před limitem. Prakticky ihned po zápase ovšem avizoval, že jeho další kroky povedou směrem k UFC, která pro něj představuje splnění celoživotního snu.

Brito tedy využil klauzuli ve smlouvě, vzdal se účasti v milionovém Tipsport Gamechangeru i šampionského pásu velterové divize a několik měsíců se poctivě připravoval na šanci, která se už nemusí opakovat. Povzbudivou zprávou je navíc fakt, že Dana White prozatím rozdává smlouvy, jako na běžícím pásu, a tak má Kaik skutečně velkou šanci se v případě vítězství dostat mezi vybranou společnost.

Oban Elliott je bývalý šampion organizace Cage Warriors, kde dosud posbíral nejvíce zkušeností i kariérních vítězství. Jedná se o komplexního fightera se základem ve wrestlingu a silným životním příběhem, který ještě v roce 2018 působil mezi amatéry, aby následně rozjel svou kariéru v profesionální kleci.

Před třemi lety ho v začátcích mezi profíky přibrzdily srdeční problémy, což ho přinutilo postoupit do pro něj přirozenější velterové váhy. Talentovaný Velšan má aktuálně na kontě 4 výhry v řadě, přičemž poslední 3 byly na body. Nejdůležitější zápas kariéry proti Kaiku Britovi věnuje zesnulému otci, který skonal, když bylo Obanovi 7 let a k bojovým sportům svého syna přivedl.

BILANCE ✏️
Kaik Brito Oban Elliott
16-4 8-2
Kurz na vítězství: 1,45 Kurz na vítězství: 2,52

Jak duel Oban Elliott – Kaik Brito sledovat online v livestreamu?

Všechny eliminační duely o smlouvu s UFC můžete v noci sledovat prostřednictvím PPV streamu UFC Fight Pass. Cena měsíčního balíčku je 9,99 EUR. Utkání Oban Elliott – Kaik Brito zdarma nejspíše v rámci volně dostupných streamů na internetu nenajdete. Vládnete-li alespoň částečně anglickému jazyku, podívejte se na tuto výstižnou předzápasovou video analýzu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Bude možné sledovat živě Kaik Brito UFC free stream?

Kaik Brito už ve středu ráno okolo 3:30 SEČ zabojuje v Las Vegas o smlouvu s UFC. Jak sledovat jeho zápas s Obanem Elliottem se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor už letos nenastoupí

Nová naděje pro Procházku? McGregor už letos prý určitě nenastoupí

Conor McGregor veřejně přiznal, že letos už se do klece určitě nevrátí. USADA se nedala a stála si na svých podmínkách.👏 Uvidíme místo toho...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Sean O'Malley to dokázal

Svět oslavuje nového šampiona! Sean O'Malley doručil exkluzivní ukončení a usedl na trůn

Dokázal to. Podceňovaný "Suga" Sean O'Malley dovedl svůj pohádkový příběh k dokonalosti. Tady jsou podrobnosti titulového zápasu UFC 292.