Dana White bere fanouškům veškeré naděje. Řekl, kdy nejdříve uvidíme duel McGregor vs. Chandler

O termínu McGregorova návratu se spekuluje už pěknou řádku měsíců, poslední slovo má ale vždycky UFC. Dana White teď zatnul veškerým nadějím tipec. Prozradil, kdy nejdříve můžeme počítat s duelem McGregor vs. Chandler.

Conor McGregor a Dana White Foto: Profimedia

McGregor vs. Chandler? Žádné konkrétní datum není

Na návrat Conora McGregora čeká snad každý fanoušek bojových sportů a ze spekulování o jeho zápasu s Michaelem Chandlerem se stala už skoro denní rutina. I sám McGregor občas fanouškům hodí kost v podobě nějakého potenciálního termínu, ten je pak ale obvykle vyvrácený. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Naposledy Conor na sociálních sítích zveřejnil, že ho v kleci uvidíme v červnu, poté se dokonce spekulovalo o velkolepém návratu v rámci jubilejního třístého turnaje, obě tyhle teorie teď ale definitivně smetl ze stolu ten nejpovolanější, ředitel UFC Dana White.

Žádný stanovený termín pro očekávaný zápas dle slov ředitele organizace prý není. „Doufejme, že ještě letos. Žádné datum neexistuje. Doufám, že na podzim. Doufejme, že to stihneme na podzim,“ řekl White v pořadu The Pat McAfee Show, když byl dotázán na zápas Conora McGregora s Michaelem Chandlerem.

Frustrovaný Chandler si chce Conora podat za každou cenu

Michael Chandler čeká na Conora stejně netrpělivě jako fanoušci. Mnohokrát přiznal, že ho to někdy frustruje a předtím, než se McGregor konečně přihlásil k antidopingovému testování, dokonce prohlásil, že už v tenhle duel nevěří. I přesto v současné době trpělivě čeká a trvá na tom, že si chce Conora podat, ať už to bude kdykoli.

„Nebudu vám lhát, občas mě to fakt frustruje,“ řekl Chandler v lednu pro MMA Fighting. „Měl jsem chvíle, kdy jsem si říkal: ‚Kašli na to, bojuj s někým jiným!‘ To mi všichni říkali už několik měsíců. Ale já jsem podepsal tuhle smlouvu, dal jsem si tenhle závazek. Chci bojovat s Conorem. On chce bojovat se mnou. Jen to není v časovém plánu všech,“ pronesl Chandler.

Chandler naposledy nastoupil během turnaje UFC 281 v listopadu 2022. Pokud by tedy skutečně došlo na Whiteova slova a zápas se uskutečnil na podzim, Chandler by nastupoval do klece po dvouleté odmlce. Jisté je, že až se souboje konečně dočkáme, budeme svědky hned dvou velkých návratů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Robert Bryczek

Bryczeka tento víkend čeká debut v UFC. V nejprestižnější kleci světa ho prověří ukrajinský zabiják

Roberta Bryczeka jsme chtěli vidět v bitvě s Patrikem Kinclem. Bryczek ale zběhl do největší světové organizace.⭐ Teď ho v UFC konečně čeká...

Mach Muradov

Muradov skládá hold UFC, které podalo pomocnou ruku. Za Machem přišel prý sám Dana White

Zápas Macha Muradova skončil po jedenácti vteřinách a doslova vypíchnutým okem.👀 Šlo o tak ojedinělé zranění, že pomoc nabídl samotný Dana...

Šampionský pás UFC

Kdo bude na konci roku držet titul UFC? Vsaďte si u Betana na šampiony jednotlivých divizí

Betano zařadilo do své kurzové nabídky poměrně netradiční sázkovou příležitost. Dokážete odhadnout, kdo bude v UFC držet titul na konci...