Do zápasu spolu jít nechceme, říká David Kozma o případném duelu s Kinclem

David Kozma po dlouhé době fanouškům odpovídal na otázky a není překvapení, že mnohé z nich směřovaly i k případnému zápasu s Patrikem Kinclem. Jak se na to David Kozma dívá a jak vnímá Patrika Kincla jako případného soupeře?

David Kozma a Patrik Kincl spolu pravidelně trénují Foto: Facebook/Patrik Kincl

Jsou dobří kamarádi. Stálo by to v cestě případnému zápasu?

David Kozma se ve svém podcastu rozpovídal o tom, zda by byl ochotný potkat se v kleci s Patrikem Kinclem. Je očividné, že oba zápasníci si mezi sebou vybudovali přátelství. Podle slov Davida Kozmy spolu pravidelně trénují a nedávno dokonce jejich rodiny trávily společně dovolenou.

„... podstoupili jsme spolu celou přípravu, sparovali jsme spolu dvakrát až třikrát týdně, takže sblížili jsme se, máme k sobě blízko...“ odpověděl David na otázku, komu z dvou rivalů v zápasu Vémola vs. Kincl přál výhru. „Karlos mi ale nevadí, když má Karlos zápas, tak mu fandím, ale v tomhle zápase jsem měl prostě blíž k Patrikovi,“ objasnil.

Čím více spolu tráví čas, tím častěji se fanoušci ptají, zda by jejich kamarádství nestálo v cestě případnému zápasu a zda by do něj oba aktéři byli ochotní jít. „... jsme kámoši, do zápasu spolu jít nechceme,“ přiznal David, ale také podotkl, že když se s Patrikem Kinclem počítalo do pyramidy Tipsport Gamechanger o případném společném zápasu se bavili.

„... říkali jsme si teďka před Gamechangerem, že to prostě dáme... kdybysme na sebe narazili náhodou, tak do toho prostě půjdem, že je to sport... nechci s ním jít, radši půjdu s někým, koho neznám, ale kdyby na to přišlo, tak bysme si to spolu dali.“

Kromě toho také zazněl dotaz, jestli se David nebojí, že by ho Patrik Kincl porazil: „Byl by to určitě kvalitní protivník, ale že bych se bál, že by mě dal, já se soupeřů nebojím.“

Rozhodnout to za ně v budoucnu můžou ještě promotéři Oktagonu, kteří by mohli chtít vyslyšet volání fanoušků: „Tak samozřejmě je to možné, to že jsou kamarádi teď... kamárádi se střetávají proti sobě,“ řekl k tomu onehdy Ondřej Novotný v MMA Letem světem.

David Kozma přiznal, že pokud jde o jeho budoucí soupeře, nejraději by se v kleci potkal s Jungwirthem nebo Veličkovičem, které teď čeká společný zápas v turnaji Oktagon 44 v Oberhausenu. Veličkoviče už však jednou na lopatky dostal, a tak by přece jenom o něco víc stál o zápas s Jungwirthem.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

„... Jungwirtha jsem ještě neporazil, Veličkoviče už jo, navíc Jungwirth si myslím, že by byl lehčí cesta do finále, takže by to byl ideální soupeř, ale uvidíme, půjdu s kýmkoli rád,“ pronesl Kozma nakonec.

Připomeňte si, jak David Kozma porazil Bojana Veličkoviče:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dánský žralok Jonas Magard se těší na vyzyvatele

Oktagon netroškaří, Štvanice nabídne dva titulové zápasy. S kým se utká dánský žralok?

Oktagon chce divákům na Štvanici nabídnout skutečně to nejlepší. Kromě sobotní titulové bitvy už se rýsuje i ta páteční.⚡Kdo nastoupí proti...

Le Sy a Ondřej Novotný v Oktagonu

Oktagon vs Clash. Konkurence, nebo partneři? Jak to vidí promotéři?

Le Sy býval bojovníkem Oktagonu, dnes je promotérem nejbizarnější české organizace. Jaké spolu mají Novotný s Le Sym vztahy?

Christian Jungwirth

Snil jsem o takových soupeřích, přiznává Jungwirth. Jak vidí své šance s Veličkovičem?

Christiana Jungwirtha fanoušci Oktagonu znají a teď ho budou moci sledovat znovu v Oberhausenu proti zkušenému Veličkoviči. Jak svého...