Ektor v přípravě na boxerský zápas? Slavný rapper trénuje s Lukášem Fajkem

O tom, že jdou hudba a bojové sporty často ruku v ruce, nás přesvědčili například Marpo nebo Rytmus, a zdá se, že nejsou jediní. Tvrdě v gymu trénují i další hudebníci. Chystá se rapper Ektor zápasit?

Chystá se rapper Ektor do zápasu? Foto: Profimedia

Chystá se Ektor na zápas?

Že je Ektor fanouškem bojových sportů, rapperovi příznivci tuší, avšak jak moc on sám trénuje nebo jaké má v tomto ohledu ambice, je toho známo už méně. Podle videa, kde trénuje s Lukášem Fajkem (boxerem pověstným neuvěřitelně tvrdými údery, který nedávno porazil na body Václava Pejsara), se dá předpokládat, že na sobě Ektor hodně maká.

Příspěvek, který podkresluje Ektorův song Tak to mám rád, je okomentovaný slovy: Tady klukům @lukasfajk & @realektor jde poslední dobou docela karta, a při pohledu na drsný trénink s Fajkem určitě mnoho lidí napadne, jestli se Ektor náhodou nepřipravuje na zápas.

Ektor má mezi profesionálními bojovníky očividně nejednoho známého a je zřejmé, že bojové sporty sleduje. V jeho klipu k písničce All In z roku 2013 můžeme dokonce vidět legendu mezi MMA zápasníky Petra Monstera Knížete. Videoklip vznikl před zápasem s Karlosem Vémolou v rámci MMAA Arena 2, na který Ektor tehdy upozorňoval i na svých sociálních sítích. 

Přestože rapper není ani zápasník, ani influencer, projevil o něj zájem promotér kontroverzní organizace Clash of the Stars Le Sy, který se netajil tím, že právě Ektor je jednou z osobností, kterou by rád časem získal do své klece: „Mou vysněnou celebritou je Leoš Mareš, snažíme se získat také rapera Ektora,“ vyjádřil se už před nějakou dobou pro Expres.cz.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Už je tomu pár let, co Ektora vyzval na souboj kamarád a editor slavného youtubera a zápasníka Jakea Paula Jon Mariánek, ta ale zůstala stran rappera (alespoň pokud jde o veřejné vyjádření) bez odezvy. Mariánek mu za to tenkrát nabízel milion a půl korun.

„Ektore, v roce 2019 ses mě zeptal, proč lítáš v ekonomce, když rapuješ o první třídě a tryskáčích (...) Ty sis mě zablokoval a řek, že jsem rozmazlenej fracek, kterýmu rodiče koupili Ameriku (...) pozval jsem tě do ringu, dám ti milion korun, když mě porazíš, a ty mi ty k****e ani neodpovíš,“ vytkl mu posléze Mariánek.

Tehdy ještě přišla výzva směrem k Mariánkovi od Jakuba Štáfka, Mariánek se vůči tomu však ostře ohradil: „S Oktagonem nechci mít nikdy nic společného. Nedokážu si představit letět se svým týmem do Česka, abych šel do ringu s nějakým hercem,“ odmítl náhradu za Ektora.

Podle některých dalších příspěvků, vyjádření a videí, které se točily kolem Mariánkovy výzvy, údajně Ektor ve skutečnosti reagoval, ovšem ve chvíli, kdy už se konečně domluvili na pravidlech fightu, Mariánek prý vycouval. Kde je pravda, těžko říct, ale kolem celé záležitosti byl tehdy takový humbuk, že se k tomu vyjádřila spousta osobností včetně rappera a fightera Marpa, který Mariánkovi vzkázal, ať se do Čech radši nevrací.

Ať už to bylo jakkoli, v poslední době se žádná veřejná výzva směrem k Ektorovi neobjevila, a pokud se chystá nějaký oficiální zápas, rapper jej zatím drží pod pokličkou. Budeme si tedy muset počkat, jestli se nějaký ten souboj skutečně rýsuje, nebo jestli si Ektor akorát udržuje formu a trénuje jen tak pro zábavu.

Podívejte se, jak Ektor trénuje s Lukášem Fajkem:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Max Green

Max Green? „Musím se smát,“ reaguje promotér Red Face Petr Diviš a přibližuje další plány

Organizace Red Face má za sebou první turnaj, který vyvolal napříč scénou nemalé vášně. Oslovili jsme promotéra Petra Diviše, který nám...

Samuel Pirát Krištofič

Kdo vyhraje souboj o Kincla? Mistr KO Bryczek nebo houževnatý Pirát?

Kromě dvou zápasů o pás se na letošní Štvanici také dočkáme duelu o šanci na titulový zápas s Patrikem Kinclem. Který ze dvou zápasníků má...

Baba Jaga hodlá vypustit démona

Mikulášek hodlá na Štvanici vypustit démona a přidat třetí vítězný korálek v řadě

Páteční Štvanice slibuje pěknou dávku adrenalinu a show, o kterou se nepochybně z velké části postará i kontroverzní Vašek Mikulášek.