Kdo vyhraje souboj o Kincla? Mistr KO Bryczek nebo houževnatý Pirát?

Kromě dvou zápasů o pás se na letošní Štvanici také dočkáme duelu o šanci na titulový zápas s Patrikem Kinclem. Který ze dvou bojovníků má větší šance dostat se do klece s čerstvým přemožitelem Terminátora?

Samuel Pirát Krištofič Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Bryczek vs. Pirát: Kdo s koho?

Páteční Štvanice nám kromě souboje o pás v bantamové váze Magard vs. Lima nabídne také jeden zajímavý duel, který v budoucnu přinese další titulák, tentokrát s držitelem pásu ve střední váze Patrikem Kinclem, který si ho nedávno obhájil v ostře sledovaném souboji s Karlosem Vémolou.

V červencovém venkovním turnaji se tedy dozvíme, kdo přesně si vyslouží tu šanci stanout v kleci proti Patriku Kinclovi – polský bojovník Robert Bryczek, nebo Samuel Pirát Krištofič? Pro druhého jmenovaného by šlo o odvetu, protože s Kinclem už si to  rozdal v únoru minulého roku v pražské O2 areně, kde ho Inspektor udolal na body.

MMA - aktuální kurzy zde

I zápas s Kinclem ukazuje Pirátovu největší předost – výdrž. Šampion druhé série OKTAGON VÝZVY platí za bojovníka, který nikdy v souboji neutrpěl KO nebo prohru na submisi, a když už prohrál, pokaždé vydržel až do konce a výsledek se počítal na body. Na druhou stranu umí zápas ukončit TKO nebo submisí, jako tomu bylo například v případě Radovana Úškrta nebo Mateusze Strzelczyka.

Jeho soupeř Robert Bryczek má ale také své taktiky, které ho často dovedou k vítězství. Pokud jde o fyzičku, nebude mít problém udržet s Pirátem krok, ale rozhodně se bude snažit zavřít zápas před limitem.

Bryczek posbíral za svou kariéru takových ukončení hned několik. Jak umí rozdávat KO, jsme mohli vidět například v zápase s liverpoolským „Řezníkem“ Lee Chadwickem, který má za sebou kariéru v organizacích jako PFL, Cage Warriors nebo Bellatoru a poslat ho k zemi knockoutem není nic jednoduchého.

BILANCE
Robert Bryczek Samuel Pirát Krištofič
31 let 32 let
185 cm 185 cm
16-5-0 (v-p-r) 16-5-0 (v-p-r)
10 KO/TKO 4 KO/TKO
1 submise 5 submise
5 DEC 7 DEC

Oba zápasníci mají stejnou bilanci o 16 výhrách a 5 prohrách. Jsou v téměř stejném věku a ve srovnatelné formě. Bryczek si v poslední době připsal dvě výhry a oba zápasy ukončil hned v prvním kole a s Krištofičem si to bude chtít pravděpodobně zopakovat. Krištofičovy statistiky ale naznačují, že vypnout ho před limitem nebude nic lehkého.

České sázkové kanceláře v každém případě v tuhle chvíli více věří Bryczekovi. Uvidíme tedy, který z nich si vydobude šanci porazit přemožitele Terminátora a získat pás ve střední váze.

Podívejte se, jak Robert Bryczek poslal k zemi Lee Chadwicka:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Baba Jaga hodlá vypustit démona

Mikulášek hodlá na Štvanici vypustit démona a přidat třetí vítězný korálek v řadě

Páteční Štvanice slibuje pěknou dávku adrenalinu a show, o kterou se nepochybně z velké části postará i kontroverzní Vašek Mikulášek.

Ondřej Novotný prozrazuje, kolik Štvanice stojí

Proč poslední Štvanice? Novotný prozrazuje náklady na produkci letního turnaje

Letní show Oktagonu na Štvanici je velmi oblíbená událost a letos nám byl dokonce dán dvojnásobný nášup, přesto je to nejspíš naposledy....

Ondřej Novotný nabídl názor na Red Face

Ondřej Novotný nabízí stručný názor na úvodní galavečer Red Face

V sobotu se konal první turnaj organizace Red Face a několik peprných reakcí na sebe nenechaly dlouho čekat. O jednu z nich se postaral...