Fight Night Challenge 5: Momo vs. Hossa kurzy, datum, program a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenská organizace Fight Night Challenge pořádá první prosincovou sobotu v pořadí pátý boxerský galavečer. V ringu se i tentokrát představí několik známých tváří ze světa showbyznysu. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

INFO A TIPZÁPASYLIVESTREAM

Tradičně dobře naladění Rytmus a Attila Végh Foto: Facebook/Fight Night Challenge

Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 5: 8,7/10

  • Datum a místo konání: Sobota 2. 12. 2023, (od 18:00), Bratislava, Slovensko
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Fight Night Challenge 5 Momo, Hossa, Flexking, Cverna a další (datum, čas a místo)

Promotéři Attila Végh a Rytmus opět dali hlavy dohromady a sestavili zápasy pro boxerský galavečer Fight Night Challenge. Mezi šestnácti provazy se představí například Alex Cverna, nebo extravagantní rapper Frayer Flexking. V hlavním zápase dojde na střet dvou různých světů v podání bývalého hokejisty Marcela Hossy a hudebníka s přezdívkou Momo. Vsaďte si na zápasy s bonusem za registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Fight Night Challenge, pořádající boxerské zápasy mladých talentů i známých osobností a influencerů, si v Česku i na Slovensku za poslední roky vybudovala solidní fanouškovskou základnu. Nadcházející event se pro velký zájem dokonce přesunul do bratislavské TIPOS Arény.

Fight Night Challenge 5
📆 Kdy: V sobotu 2. prosince 2023, od 18:00
🎟️ Kde: Zimní stadion Ondřeje Nepely (TIPOS Aréna)
🖊️ Karta: Program a výsledky
⏩ Livestream: PPV oktagon.tv

Fight Night Challenge 2023 Bratislava: analýza a kurzy Cverna vs. Király

Alexandr Cverna je stálicí Fight Night Challenge. V rámci této organizace se představil už třikrát, na svůj poslední zápas s Michalem Zátorským ale dobré vzpomínky rozhodně nemá. Slovenský profi boxer, který měl v utkání minimálně o 50 kilogramů méně, českého válečníka poměrně snadno nabodoval a připravil mu potupnou a pořádně hořkou porážku.

Cverna má tak ve Fight Night Challenge vyrovnanou bilanci, když v rámci prvního galavečeru remizoval s Pirátem a následně porazil Petra Kareše. Cverminátora není potřeba dlouze představovat. Český veterán scény, kterému táhne na 50 let dlouhodobě trénuje v pražském Spejbl Gymu pod vedením Michala Mikyho Vančury. Pro Cvernu je klasický box zdaleka nejoblíbenější disciplínou, ve které může dokonale využívat své pověstné bomby a obrovské množství zkušeností.

Letos absolvoval i několik MMA zápasů. Poslední titulový duel pod francouzskou organizací Hexagon MMA proti Princovi mu ale nevyšel a prohrál TKO v prvním kole. Více si o tom můžete přečíst zde. Právě kvůli smlouvě s FNC následně nemohl nastoupit do titulové bitvy pod I AF. Veškerou přípravu tak směřoval právě na galavečer Fight Night Challenge 5 a dá se čekat, že přijde skvěle připravený.

Matěj Király, alias Kiry the King je Slovensku dobře známé jméno. Majitel a trenér bratislavského gymu se už v organizaci Fight Night Challenge také několikrát předvedl. Pod pravidlami klasického boxu se dokonce utkal s Pirátem Krištofičem, podle očekávání ale prohrál na body.

Na turnaji Fight Night Challenge 3 si dokonce vyzkoušel zápas ve fackované, tzv. Slap Fight. Vyrovnaný duel s Tomášem Valkem ale nakonec po extra roundu prohrál. Király box pravidelně trénuje a rozhodně proti favorizovanému Cvernu nehodlá na turnaji Fight Night Challenge 5 prodat svou kůži lacino. Že by se ale dokázal vyrovnat s tvrdostí českého borce, se příliš očekávat nedá.

TIP: Alex Cverna vyhraje, v kurzu 1,35 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Cverna je v zápase velkým favoritem

Fight Night Challenge 5 program, karta a výsledky (fight card)

V tabulce níže se můžete podívat na složení všech zápasů Fight Night Challenge 5. O tradiční nálož trashtalku se opět stará hlavně rapper Frayer Flexking, který v ringu vyzve influencera Adama Štrbu. Analýzu tohoto duelu najdete zde. Během turnaje vám přineseme i všechny výsledky.

FIGHT CARD: FIGHT NIGHT CHALLENGE 5
Roman "Momo" Grigely
vs. Marcel Hossa (diskv. soupeře)
Andreas "Frayer Flexking" Stolárik (TKO) vs. Adam Štrba
Erik Tresor (body) vs. Adam Berger
Pavol "Pali Hari" Vaško vs. Marek "Fučo" Fučík (body)
Imi "Barón" Štefánik vs. Martin "Pagy" Sedlák (TKO)
Robert Koky vs. Robert Pukač (body)
Jan Murcin vs. Michal Mošpan (body)
Matej "Kiry the King" Király (body) vs. Alexandr Cverna
Strýco Filip (body) vs. Miri Vlček
Erik Tlkanec vs. Robo Racz (body)
Jozef Koller (body) vs. Filip Hačko
Juraj Kočí (body) vs. "Astrálny Potápač"

Fight Night Challenge kde sledovat? Live stream a pay-per-view

Všechny boxerské zápasy můžete sledovat živě online v livestreamu. PPV zajišťuje osvědčená platforma oktagon.tv, kde si můžete zakoupit oficiální přenos v ceně 9,99 EUR. Jinde velmi pravděpodobně přímý přenos dostupný nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Fight Night Challenge 5 lístky (vstupenky)

Některý vstupenky na Fight Night Challenge 5 jsou stále k dispozici v síti predpredaj.sk. Obecně se očekává, že kapacita TIPOS Arény bude prakticky kompletně zaplněná.


1️⃣ Fight Night Challenge kdy se koná?

Boxerský galavečer Fight Night Challenge 5 se uskuteční v sobotu 2. prosince 2023 od 18:00 na Zimním stadionu Ondřeje Nepely v Bratislavě. Podrobné info a program najdete zde

2️⃣ Jak sledovat Fight Night Challenge 5 livestream?

Fight Night Challenge 5 naladíte živě na oktagon.tv, kde je nutné zakoupit si oficiální PPV (pay-per-view). Jaká je cena se dozvíte uvnitř článku.

3️⃣ Bude k dispozici Fight Night Challenge stream zdarma?

Zdarma Fight Night Challenge k dispozici nebude. Fortuna ovšem vypsala kurzy na všechny zápasy, takže si sledování placeného streamu můžete zpestřit nějakou kurzovou sázkou.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Samuel Krištofič si na Vémolu věří

Odhodlaný Pirát plánuje nekompromisně knockoutovat Vémolu. Dokáže odvrátit letecký den?

Rozuzlení zdánlivě nekonečného příběhu se blíží.🧨 Pirát Krištofič vyzve na konci roku v O2 Aréně Karlose Vémolu. Podívejte se, jak vypadal...