Film KARLOS (2024) – datum premiéry, trailer, režie, vstupenky, aktuální informace

Celovečerní film Karlos nabídne divákům unikátní záběry, které dosud nikdo nikdy neviděl. Kde se vzal Karlos Vémola a jak se postupně utvářela jeho osobnost? Dokumentární snímek režisérů Michala Samira a Šimona Šafránka nabídne odpovědi na celou řadu otázek.

Film Karlos Foto: Tisková zpráva

Film Karlos ukazuje úplné začátky i postupné nabývání slávy legendárního Terminátora

První pořizování záběrů začalo před 15 lety. Karla Vémolu tehdy nikdo neznal. Režisér Michal Samir ale prokázal filmařský instinkt a v Londýně začal pořizovat unikátní materiály, které položily základy pro celovečerní dokumentární film Karlos, který právě míří do českých kin.

Natáčení nebylo jednoduché. Celý projekt dokonce na dva roky „usnul“ a následně byl zase obnoven. Natáčecí štáb a produkce musela častokrát předvést výkony na hraně sebeobětování. Výsledkem je však naprosto unikátní vhled do Karlosovy duše. Takhle ho spoustu lidí nezná, přestože dnes je veřejně známou sportovní celebritou, která přitahuje pozornost všude, kam přijde.

sipka Přečtěte si otevřený rozhovor s režisérem Michalem Samirem

Kdy je premiéra filmu Karlos?

Oficiální datum premiéry filmu Karlos je 25. ledna 2024. Ze zákulisí prosakují zprávy, že film je skutečně velmi dobře zpracovaný. Hrát se bude několik týdnů v kinech po celé České republice, včetně multikin, stačí si jen vybrat oblíbenou lokaci, místo a čas.

FILM KARLOS
📆 Premiéra: 25. ledna 2025
📹 Žánr: Dokumentární
📏 Délka: 90 min.
Scénář a režie: Michal Samir, Šimon Šafránek
✂️ Střih: Šimon Hájek
🤝 Producenti: BONTONFILM STUDIOS, BARLETTA, SILKFILMS
🍿 Koproducent: OKTAGON MMA
🎞️ Distributor: BONTONFILM
⭐ Partneři: Progresus, Voyo, Goldfingers, O2 TV Sport, Státní fond kinematografie

„Celovečerní dokument Karlos režisérské dvojice Michal Samir a Šimon Šafránek není pouhý sportovní medailonek, ale filmový obraz osobnosti, která změnila popkulturní život v Česku. Režisér Michal Samir začal s Karlosem točit už před mnoha lety v Londýně, kdy se Vémola coby obyčejný kluk z Olomouce živil jako vyhazovač v baru a protloukal se životem, jak se dá. Důležitou součástí filmu jsou tak unikátní záběry z Karlosovy minulosti staré 15 let, které dosud nikdo neviděl, a také fotografie z jeho osobního archivu.

Vémolův život byl vždy plný propastných protikladů, od dětství žil za hranou, ať za hranou toho dobrého nebo špatného. Jako malý se pral na ulicích Olomouce, po škole odjel do Londýna, kde se živil jako vyhazovač, proslavil se jako zápasník, šel do vězení, znovu se proslavil, vyprodal O2 arénu a stal se celebritou. Karlos je film o extrémním člověku v extrémní době. Dokumentuje Vémolu nejen jako bijce a hrdinu davů, ale zároveň jako otce, partnera, něžného milovníka zvířat, a současně jako neústupného, hraničního člověka, který po svém okolí často žádá nemožné – přizpůsobit se jeho životnímu stylu a tempu.

Film, stejně jako Karlosův život, je nebezpečná jízda, která začíná v olomouckých Hodolanech, pokračuje přes kluby na londýnských periferiích a eskaluje křižovatkou, na které se teď Karlos jako člověk i jako zápasník ve svém věku ocitá,“ uzavírá Samir. Právě ten se s Karlosem zná téměř patnáct let, jejich vztah proto tvůrcům nabízí Karlosovu otevřenost a upřímnost,“ píše se v textové zprávě před očekávanou premiérou

Film Karlos trailer

Naladit se na samotný film můžete skrze oficiální trailer:

1️⃣ Film Karlos kdy bude v kinech?

Dokumentární film Karlos vznikal více než 15 let a poprvé ho diváci v českých kinech mohou vidět 25. 1. 2024. Pro více informací si rozklikněte článek.

2️⃣ Kolik stojí lístek na film Karlos?

Cena lístků na film Karlos se liší podle toho, o jaké kino se jedná. Doporučujeme navštívit webové stránky jednotlivých provozovatelů a vybrat si svůj termín.

3️⃣ Film Karlos kde zajít do kina?

Film Karlos zařadila do svých vysílacích programů celá řada kin v České republice. Oficiální trailer najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Vémola

Stadion je splněný sen. Vémola je ale přesvědčený, že MMA má před sebou ještě jednu velkou metu.

Karlos Vémola se chystá ukončit kariéru ve velkém stylu.🏅 MMA je jeho životní vášeň a je přesvědčený, že tenhle sport čekají větší věci než...