Stadion je splněný sen. Vémola je ale přesvědčený, že MMA má před sebou ještě jednu velkou metu.

MMA je Karlosova celoživotní vášeň a on je přesvědčený, že tenhle sport čekají větší věci než fotbalový stadion. Jakou další metu smíšené bojové sporty podle Terminátora pokoří?

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Stadion je jeden velký sen, zbývá ještě jeden...

Když mluvil o velkých halách a stadionech, lidé se mu prý smáli. Teď se ale jeho sny stávají skutečností. Vyprodaná O2 arena je v současné době skoro samozřejmostí a smíšené bojové sporty se letos poprvé podívají i na obrovský stadion. Vsaďte si na Odvetu století a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Tam chce česká legenda tohoto sportu ukončit svou kariéru. Kam budou směřovat Terminátorovy kroky po uzavření téhle kapitoly, se ještě tak docela neví, Karlos Vémola je ale přesvědčený, že MMA čekají velké věci i bez něho.

„Lidé ten sport kdysi neznali a opovrhovali jím. Rvali jsme se v tělocvičnách, v nějakých zaplivaných dírách, klubech, po prázných stodolách a tak, ale já říkal, že tohle je sport jako každý jiný,“ pronesl Vémola.

„Chtěl jsem žít jako sportovec a věřil jsem tomu, a když jsem říkal, že jednou budeme vyprodávat zimní stadiony, tak se každý smál, ale povedlo se to. Pak jsem říkal, že půjdeme do O2 areny a lidé se smáli ještě víc. O2 arena je dneska běžná věc,“ zavpomínal Terminátor.

„Pak když jsme začali mluvit o fotbalovém stadionu, tak už se nikdo nesmál, a je to tady. Odveta století bude na fotbalovém stadionu. A až udělám tohle, tak si budu moct říct: Dokázal jsem všechno, o čem jsem v tom sportu snil.

Jediný takový poslední nesplněný sen je, že ten můj sport není olympijský a myslím, že dneska už se nikdo nebude smát, když budu tvrdit, že to bude olympijský sport, já jsem si tím stoprocentně jistý,“ prohlásil přesvědčeně Vémola.

sipka Čtěte také: Karlos Vémola dostal zajímavou nabídku. Lákali ho prý na nemalou finanční odměnu

Mnohým možná bude Karlosova představa o budoucnosti MMA připadat přitažená za vlasy, ale nutno uznat, že všechny velké věci, které Terminátor svému sportu předpověděl, se postupně plní. Třeba tedy jednou skutečně budeme sledovat MMA i na olympiádě.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ion Surdu

Krvelačný Dracula si vyhlédl novou oběť. Do klece lanaří odpočívajícího Růžového pantera

Tohle by dávalo smysl. Titul velterové váhy Oktagon MMA je momentálně uvolněný a na pomyslný trůn si brousí zuby hned několik borců ze...

Kundosaki

Kundosaki po konci v Oktagonu vyhlíží novou výzvu. Zajímavý projekt si ji prý sám našel

Kateřina Klinderová, alias Kundosaki, byla několik let nedílnou součástí organizace Oktagon MMA. Čemu se teď bude věnovat? Odpověď najdete...

Samuel Pirát Krištofič a Karlos Vémola

Pirát prozradil plány na rok 2024. Na seznamu má i jeden podnikatelský, který vás možná překvapí

Samuel Krištofič má za sebou jednu z nejcennějších výher, která mu otevírá pomyslné dveře k dalším úspěchům.☠️ Co má Pirát v plánu na...