Pirát prozradil plány na rok 2024. Na seznamu má i jeden podnikatelský, který vás možná překvapí

Samuel Krištofič má za sebou jednu z nejcennějších výher kariéry, která mu otevírá pomyslné dveře k dalším úspěchům. Pirát má na nadcházející rok velké plány, a to nejen v kleci, ale i v životě.

Samuel Pirát Krištofič a Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Pirát: Chci si jít pro titul

Samuel Pirát Krištofič si koncem roku 2023 z O2 areny odnesl jeden z nejcennějších skalpů kariéry, který změnil jeho postavení na tuzemské MMA scéně. Jako vítěz, který porazil legendu, má na nadcházející rok velké plány. Rád by si konečně došel pro titul.

„Musím hodit řeč s Ondrou, uvidíme, co život přinese, zatím sám nevím. Jako zápasníka mě samozřejmě zajímá titul, takže budu všechno směřovat k tomu, abych šel o titul. Kincl teď jde vlastně s Wawrzyniakem, aby sjednotili ten pás, a potom se uvidí,“ zhodnotil Pirát v rozhovoru pro Refresher.

„Uvidíme, co já, a uvidíme, s čím se vrátí Kincl. To jsou všechno věci, které nedokážu ovlivnit, takže si chci chvilku počkat, abych viděl, jak se bude ta divize krystalizovat,“ dodal Krištofič.

„Já mám ale v hlavě titul a za mě by bylo nejlepší, kdybych šel nejbližší zápas rovnou o titul. Jsem jednička střední váhy a někde jsem viděl Ondrovo vyjádření, že jsem se tam zabetonoval tímto vítězstvím na tom prvním místě, takže to je zápas, který by mě zajímal,“ uzavřel Pirát.

Vedle zápasení také podnikání

Krištofič má ale velké plány i mimo klec. Kromě titulového souboje se chystá také rozjet podnikání a na rok 2024 si vytyčil nelehký, avšak vzrušující úkol. „Mám v hlavě, že bych si rád otevřel nějakou italskou restauraci,“ překvapil Krištofič. „Nevím, jestli to vyjde tenhle rok, ale možná do toho půjdu.“

➤ Čtěte také: Karlos si teď projde peklem,“ má jasno Attila Végh, který zároveň nabádá fanoušky

„Přemýšlel jsem, já jsem docela odborník na steaky, takže jsem uvažoval nad steak housem, ale pak mi došlo, že těstoviny a pizza se jedí pořád nejvíc, takže i kvůli tomu, že lidé to mají rádi,“ prozradil Pirát. Uvidíme tedy, zda se Pirátovi podaří zrealizovat vše, co si do roku 2024 předsevzal.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Losene Keita

To by byla bitva! Keita chce urvat skalp mimo OKTAGON, políčeno má na českého elitního postojáře

Losene Keita je jedním z nejobávanějších zápasníků OKTAGONu.💪 Tentokrát si vyhlídl oběť mimo organizaci. Vyzval k tanci českého elitního...

Bojan Veličkovič a Leandro Silva

Vítěz Tipsport Gamechangeru už má na stole výzvu. Využije šance na odvetu?

Zvítězil, získal miliony a kromě jiného i zájem ostatních bojovníků.👊 O duel s ním už se přihlásil zápasník, který ho již jednou porazil.💥

Matúš Juráček

Juráček si plní sny. Jak ale přestup ke konkurenci přijal OKTAGON?

Talentovaný zápasník Matúš Juráček se chystá na přesup do vysněné KSW.💪 Donedávna bojovník OKTAGONu prozradil, jak česká organizace změnu...