Kundosaki po konci v Oktagonu vyhlíží novou výzvu. Zajímavý projekt si ji prý sám našel

Kateřina Klinderová, alias Kundosaki, byla několik let nedílnou součástí organizace Oktagon MMA. Čemu se teď bude věnovat? Odpověď najdete v článku.

Kundosaki Foto: OKTAGON MMA

Nová role pro Kundosaki u nově vznikajícího projektu

Kundosaki si chtěla vzít nějaký čas na rozmyšlenou, kudy povedou její další kariérní kroky po konci v organizaci Oktagon. Nabídka na spolupráci ale přišla dřív, než sama čekala. Podnikatelka, influencerka, moderátorka a bývalá MMA bojovnice se nově bude podílet na projektu Reality Show pod drobnohledem Ondřejem Novotného, který byl spuštěn na YouTube kanále YESS TV (dříve Fight Club News).

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ondřej Novotný nový projekt avizoval už na konci roku 2023 a do velké míry to vychází z jeho záliby, ale i přímé angažovanosti v těchto populárních televizních formátech. Nový projekt na YESS TV si jen za první den za 6 EUR měsičně předplatily téměř dva stovky uživatelů, což značí obrovský potenciál.

Na stejném YouTube kanále, který Novotný v rámci rozšíření obsahu nedávno přejmenoval, běží i velmi úspěšné podcasty MMA letem světem, či fotbalový Kudy běží zajíc.

Nový podcast pro předplatitele na platformě HeroHero byl spuštěn v úterý 9. ledna a kromě exkluzivních hostů, rozhovorů a diskuzí dostanou fanoušci možnost nahlédnout do zákulisí známých Reality show Big Brother, Survivor i dalších.

Kundosaki by zřejmě měla plnit roli moderátorky, která navíc může obsah obohatit o svoje zkušenosti z působení v Survivoru Česko Slovensko 2023. 31letá kreativkyně měla v posledních letech v Oktagon MMA na starosti různé soutěže a show přímo během turnajů, a kromě toho také zpovídala zápasníky v rámci „Backstage s Kundosaki“. Turnaj Oktagon 51 v O2 aréně byl ale pro ni minimálně pro nejbližší období posledním. Organizaci se rozhodla opustit na vlastní žádost.

Někdejší MMA zápasnice se rozhodla rukavice pověsit na hřebík v roce 2019 a více se věnovat svým byznysovým aktivitám a později i tvorbě obsahu na sociálních sítích. Kromě toho se začátkem roku 2021 chopila moderátorského řemesla v Oktagon MMA. Jen na Instagramu ji k dnešnímu dni sleduje více než 150 tisíc fanoušků, což ji samozřejmě nabízí do budoucna spoustu možností pro zajímavé spolupráce.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Paige VanZant

Dělejte, co vás baví. Jak nezkrotná Paige VanZant odmítla UFC a vydala se vlastní cestou

Paige VanZant má svůj vlastní svět. ❤️ A topí se v penězích. Její příběh jasně ilustruje, jak důležité je v životě naslouchat vnitřnímu...

Attila Végh

„Karlos si teď projde peklem,“ má jasno Attila Végh, který zároveň nabádá fanoušky

Tu situaci moc dobře zná. Attila Végh si v minulosti prošel podobně temným obdobím, jaké v současnosti zažívá Karlos Vémola. Více se...