Fortuna Freeroll Speciál: Zahrajte si poker o setkání s Jiřím Procházkou a další ceny

Máte rádi karetní hru poker a zároveň fandíte Jiřímu Procházkovi? V sobotu si můžete zdarma zahrát speciální turnaj a ti nejlepší z vás se kromě finanční odměny budou moci setkat s českým samurajem osobně. Ve hře je toho ale mnohem víc! Podrobnosti se dočtete v článku.

Zahrajte si poker o setkání s Jiřím Procházkou Foto: Fortuna

Fortuna poker freeroll o setkání s Jiřím Procházkou a vstupenky na Clash of the Stars + HC Sparta Praha

U Fortuny se zábavě meze nekladou. Do nejnovější promoakce o skvělé ceny se navíc můžete zapojit zcela zdarma. Pokerový online turnaj Fortuna Freeroll Speciál startuje v sobotu 13. 4. od 21:00 a neplatí se do něj žádný vstupní poplatek.

sipka Zaregistrujte se do Fortuna pokeru ZDE

Pro 3 nejlepší hráče (a jejich doprovod) je připravena skvělá odměna v podobě setkání s Jiřím Procházkou. Pokud zakončíte svou jízdu turnajem v TOP 10, můžete se těšit na vstupenky či PPV na Clash of the Stars nebo domácí zápas hokejové Sparty.

Pravidla a podmínky: Fortuna Freeroll Speciál

  1. Nejdříve se zaregistrujte ZDE
  2. Vyplňte registrační formulář, vyberte si vstupní bonus a nastavte limity
  3. Dokončete ověření účtu online a získáte 300 Kč vstupní bonus
  4. V menu přejděte do sekce poker a vyhledejte turnaj Fortuna Freeroll Speciál
  5. Turnaj začíná v sobotu 13. dubna od 21:00

Fortuna má s Jiřím Procházkou dlouhodobé partnerství a díky tomu jsou výhry spojené s českým samurajem zcela výjimečné. Tentokrát se v rámci hlavních cen hraje o možnost setkat se s BJP tváří v tvář, prohodit pár slov třeba o zápase s Aleksandarem Rakičem a pořídit si fotografii na památku. Fortuna bude výherce odměn na 1. – 10. místě později kontaktovat. Peněžní výhry z turnaje se připíší automaticky na konto hráče.

Fortuna poker běží teprve krátce, milovníci populární karetní hry si ale tuto alternativu nemohou vynachválit. Jednou z hlavních předností je totiž fakt, že zde zápolíte s hráči z celého světa díky globální síti iPoker. To je zárukou nepřetržité akce prakticky v jakoukoliv denní dobu. Při registraci u Fortuny si navíc můžete jako bonus zvolit €10 vstupenka do turnaje zdarma.

Sobotní online turnaj v pokeru s názvem Fortuna Freeroll Speciál můžete hrát na mobilu i počítači skrze prohlížeč či mobilní aplikaci (iOS). Zároveň se tak můžete naladit na turnaj UFC 300, na kterém se Procházka v neděli okolo 3:00 v noci pokusí vrátit na vítěznou vlnu.

Turnaj bude probíhat ve variantě No Limit Texas Hold'em Freezeout. Každý účastník obdrží na počátku 3 000 žetonů a má tedy pouze „jeden život“ na to dojít co nejdále. Vstup je zdarma a finanční dotace je €100.

Ceny pro nejlepší

Pokud se vám podaří probojovat až do TOP 10 turnaje odnesete si kromě podílu z odměny 100 € i některou ze speciálních cen (viz. přiložená tabulka). Přejeme vám hodně štěstí.

SEZNAM ODMĚN
1. místo: Setkání s Jiřím Procházkou (s doprovodem)
2. místo: Setkání s Jiřím Procházkou (s doprovodem)
3. místo: Setkání s Jiřím Procházkou (s doprovodem)
4. místo: Vstupenky na Clash Of the Stars (2ks pro výherce)
5. místo: Vstupenky na domácí zápas HC Sparta Praha (2ks pro výherce)
6. místo: Vstupenky na domácí zápas HC Sparta Praha (2ks pro výherce)
7. místo: Vstupenky na domácí zápas HC Sparta Praha (2ks pro výherce)
8. místo: PPV Clash of the Stars
9. místo: PPV Clash of the Stars
10. místo: PPV Clash of the Stars

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka a Martin Karaivanov

Martin Karaivanov prozrazuje, čím by Rakič mohl Procházku ohrozit a jak je na tom Jirka se zdravím

Bitva Jiřího Procházky už je za dveřmi. Do přípravy s názvem návrat ke kořenům dal maximum.💪 Čím by ho soupeř mohl ohrozit? To prozradil...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Speciální sázky na zápas Jiřího Procházky

Speciální kurzy u Fortuny: Procházka vyhraje a napije se z boty? I na to si můžete vsadit!

Fortuna s blížícím se turnajem UFC 300 okořenila kurzovou nabídku o speciální sadu příležitostí k zápasu Procházka vs. Rakič. Čím vším si...